Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Google Sheet - Referire la textul...

De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?
 Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...
 Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...
 Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...
 

Legea atractiei din The Secret exista?

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1
AlynutzTigerAtlantic

AlynutzTigerAtlantic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 10.01.2013
Ati citit toata seria "The Secret" (Rhonda Byrne)

Sunt curios ce impact a avut asupra voastra? Ce parere si viziune v-a facut?

Volumele sunt:Secretul,Puterea,Magia,Eroul si Secretul-Invataturi zilnice.

Credeti in cele spuse acolo?Este macar putin adevar in tot ce e scris acolo?
Daca le-ati citit sau rasfoit,repet,ce impact au avut asupra voastra?
Cartile in prezentari promit ca iti schimba viata mult in bine,daca aplicam putin cele scrie,scrie ca poti dobsndi tot ce iti doresti dacs iti doresti cu adevarat si crezi in dorinta si in legea atractiei.Cartile,mai ales iti spun cum trebuie sa gandim si sa ne controlam emotiile ca sa avem si da devenim tot ceea ce ne dorim,in timp.

Este si un film cu acelasi nume dar doar o parte din ceea ce e important,aflat in carti.


Deci cei care le-ati citit sau cei care au incercat principiile de acolo,v-au ajutat,a mers?A functionat acel "Secret" ,acea lege a atractiei?

Credeti in asa ceva?Exista vreun adevar in  aceste carti,dupa voi?
Ce credeti despre acest subiect?


Edited by AlynutzTigerAtlantic, 30 October 2017 - 18:11.


#2
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,019
  • Înscris: 31.07.2007

 AlynutzTigerAtlantic, on 30 octombrie 2017 - 18:05, said:

Ati citit toata seria "The Secret" (Rhonda Byrne)

Fuck! Is mai multe??

#3
AlynutzTigerAtlantic

AlynutzTigerAtlantic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 10.01.2013
Uitati prezentarea primului volum(din cele 5):Parti din Marele Secret s-au aflat in traditiile orale, in literatura, in diferite religii si filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima data, toate partile Secretului au fost reunite intr-o revelatie incredibila, care va transforma vietile celor ce o traiesc.
Din aceasta carte, veti invata cum sa folositi Secretul in toate aspectele vietii dumneavoastra – obtinerea banilor, pastrarea si redobandirea sanatatii, relatiile interumane, fericirea si in orice interactiune pe care o aveti in aceasta lume. Veti incepe sa intelegeti puterea ascunsa, nefolosita, care se afla in launtrul vostru si aceasta revelatie poate aduce bucurie fiecarui aspect al vietii dumneavoastra.
Secretul cuprinde intelepciune de la invatatori din vremea noastra – barbati si femei care au folosit-o pentru a dobandi sanatate, bunastare si fericire. Aplicand cunoasterea Secretului, ei aduc la lumina intamplari captivante de vindecare a unor boli, de redobandire a sanatatii, de depasire a unor obstacole si de obtinere a ceea ce multi oameni ar considera imposibil.

Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult ravnit, ascuns, pierdut, furat si adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost inteles de cativa dintre cei mai importanti oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein – alaturi de alti inventatori, teologi, oameni de stiinta si mari ganditori. Acum, Secretul a fost dezvaluit lumii.
„Pe masura ce aflati Secretul, veti ajunge sa stiti cum sa aveti, sa fiti ori sa faceti tot ceea ce doriti. Veti ajunge sa stiti cine sunteti cu adevarat. Veti ajunge sa cunoasteti adevarata maretie care va asteapta in viata.” - din Introducere.



 edy_wheazel, on 30 octombrie 2017 - 18:07, said:



Fuck! Is mai multe??


Da,sunt 5 volume.

Edited by AlynutzTigerAtlantic, 30 October 2017 - 18:11.


#4
AlynutzTigerAtlantic

AlynutzTigerAtlantic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 10.01.2013

Prezentarea cartii  2:Puterea
Această carte îţi prezintă cea mai mare putere din Univers – Puterea de a obţine tot ceea ce îţi doreşti.

Fără Putere, tu nu te-ai fi născut. Fără Putere, pe această planetă nu ar fi existat niciun om. Toate descoperirile, toate invenţiile şi întreaga creaţie a oamenilor au avut la origine Puterea. Sănătatea perfectă, relaţiile incredibil de armonioase, cariera pe care ai visat-o, viaţa trăită în fericire, banii de care ai nevoie pentru a deveni, pentru a face şi pentru a avea tot ceea ce îţi doreşti – toate aceste lucruri au la bază Puterea.

Viaţa la care visezi a fost întotdeauna mai aproape de tine decât ţi-ai imaginat, căci Puterea – de a avea tot ce e mai bun în viaţă – se află în interiorul tău.

Pentru a crea ceva, pentru a schimba ceva, tot ce îţi trebuie este un singur lucru . . . PUTEREA.



În cartea de faţă doresc să îţi arăt calea către o viaţă extraordinară. Sunt atâtea pe care trebuie să le ştii despre viaţă, şi toate sunt de bine. De fapt, sunt mai mult decât de bine. Sunt fenomenale!

Viaţa este mult mai uşoară decât îţi imaginezi, iar dacă vei înţelege cum funcţionează ea şi vei fi conştient de Puterea din interiorul tău, vei experimenta magia vieţii trăite la apogeu – şi astfel, viaţa ta va deveni uimitoare!

Iar acum, să dăm frâu liber magiei din viaţa ta.

– din Puterea






#5
Cossta

Cossta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 354
  • Înscris: 17.07.2012
Doar prima parte am citit-o si documentarul. Cred ca e adevarat dar trebuie sa fii perseverent. Cu o cautare pe internet ai sa vezi ca sunt si actori, oameni de succes care spun de asta. Mai mult, personal am observat instructiuni subtile si in versurile unor melodii. Mie mi-a mers de cateva ori, dar m-am lasat pagubas din nu stiu ce motive.

#6
AlynutzTigerAtlantic

AlynutzTigerAtlantic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 10.01.2013
Descriete cartea 3

UN SINGUR CUVÂNT POATE SCHIMBA TOTUL

Există un text sacru care timp de 2.000 de ani a generat foarte multă confuzie și care a fost interpretat greșit de către majoritatea celor care l-au citit. Foarte puțini oameni de-a lungul istoriei au Ăźnțeles că acest text reprezintă o ghicitoare și că celui care o rezolvă – celui care dezvăluie misterul – i se va Ăźnfățișa o nouă lume Ăźn fața ochilor.

În cartea Magia, Rhonda Byrne dezvăluie lumii Ăźntregi acest mister care poate schimba viața celor care Ăźl Ăźnțeleg. Ea Ăźți propune o călătorie incredibilă care va dura 28 de zile, de-a lungul căreia te va Ăźnvăța cum să aplici această cunoaștere Ăźn viața ta de zi cu zi.

Indiferent cine ești și unde te afli de-a lungul călătoriei tale prin viață, indiferent de circumstanțele curente cu care te confrunți, Magia Ăźți va schimba Ăźntreaga viață!

Edited by AlynutzTigerAtlantic, 30 October 2017 - 18:39.


#7
jmek4you

jmek4you

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,282
  • Înscris: 22.05.2011
Ai putea incepe tu , ce impact a avut asupra ta ?
Mi e mi se pare o abureala sau sunt eu prea dobitoc sa aflu "secretul" .

Edited by jmek4you, 30 October 2017 - 18:36.


#8
AlynutzTigerAtlantic

AlynutzTigerAtlantic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 10.01.2013
Descrierea cartii 4

Descriere

Tu nu eşti un om obişnuit. Te-ai născut pe acest pământ pentru a deveni şi pentru a face ceva ce niciunul din ceilalţi şapte miliarde de locuitori ai planetei nu pot deveni şi nu pot face. Tu eşti predestinat pentru o anumită viaţă şi pentru o anumită călătorie. Această carte îţi vorbeşte despre această călătorie.

Doisprezece dintre cei mai de succes oameni din lumea modernă îţi împărtăşesc aici povestea lor aparent imposibilă şi îţi demonstrează că tu te-ai născut cu tot ceea ce îţi este necesar pentru a-ţi împlini cel mai măreţ vis, şi că dacă vei face acest lucru, îţi vei îndeplini menirea în viaţă şi vei schimba literalmente în bine această lume.

A fost odată ca niciodată un erou.

Imaginează-ţi că ar exista o hartă care să-ţi arate cum poţi ajunge din situaţia ta actuală la viaţa cea mai grozavă, cea mai bogată, cea mai satisfăcătoare şi cea mai sublimă pe care ai putea visa vreodată să o trăieşti. Imaginează-ţi că această hartă ţi-ar putea arăta fiecare pas pe care trebuie să îl faci de-a lungul călătoriei către această viaţă: cum îţi poţi realiza visele, cum poţi depăşi toate obstacolele apărute şi toate dificultăţile, cum poţi sfida soarta şi cum te poţi convinge că dispui deja de toate capacităţile şi calităţile necesare pentru a fi victorios.

Ei bine, ţii în mână o astfel de hartă. Aceasta este harta vieţii tale – harta care te poate conduce către măreţie.

12 dintre cei mai de succes oameni din lume au urmat această hartă. Ei îţi împărtăşesc aici călătoria lor aparent imposibilă şi îţi demonstrează că fiecare om se naşte cu tot ceea ce îi este necesar pentru a-şi trăi cele mai îndrăzneţe vise, împlinindu-şi astfel menirea în această viaţă şi atingând starea de fericire durabilă în timp ce schimbă în bine întreaga lume.

Acesta este motivul pentru care te afli aici, pe planeta Pământ.

Descrierea cartii 5

FĂ PASUL URMĂTOR…

ÎNVĂŢĂTURILE ZILNICE SUNT ATEMPORALE. DE ACEEA, POŢI ÎNCEPE SĂ LE PRACTICI ÎN ORICE ZI DIN AN.

În întreaga lume, Secretul călăuzeşte milioane de oameni către viaţa visurilor lor. Acum, prin Secretul – Învăţături zilnice, autoarea Secretului, Rhonda Byrne, te conduce către următorii paşi vitali pe care trebuie să îi faci pentru a transpune în viaţă principiile Secretului.
Dacă vei pune în practică cele 365 de învăţături noi care descriu marile principii ale Secretului, cunoştinţele tale despre legea atracţiei vor ajunge la un nivel mult peste ceea ce-ţi poţi imagina. Mai multă bucurie, abundenţă şi binecuvântări – în fiecare zi din viaţa ta.


#9
themerrydead

themerrydead

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 16.06.2014
Propaganda New Age... care e sinonima cu marketing-ul. Ceea ce functioneaza in cartile astea e periajul egoului printr-o diluare dulceaga a catorva principii psihologice, amestecate cu ezoterisme si tot felul de iluzii ca esti mai mult decat te-a facut Cel de Sus. Concluzia mea: get a life, get a job Posted Image

Si un video testimonial de cum functioneaza secretul:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1kDso5ElFRg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by themerrydead, 30 October 2017 - 19:13.


#10
romeo_cj

romeo_cj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 28.06.2009
The secret is to be sold, not to be told.

#11
themerrydead

themerrydead

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 16.06.2014

 jmek4you, on 30 octombrie 2017 - 18:36, said:

Ai putea incepe tu , ce impact a avut asupra ta ?
Mi e mi se pare o abureala sau sunt eu prea dobitoc sa aflu "secretul" .
Secretul e si pt tine, draga, dar pe bani :) apoi il vinzi mai departe si vezi cum functioneaza. Asta cat faci noi adepti :D

#12
Cossta

Cossta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 354
  • Înscris: 17.07.2012

 themerrydead, on 30 octombrie 2017 - 19:04, said:

Propaganda New Age... care e sinonima cu marketing-ul. Ceea ce functioneaza in cartile astea e periajul egoului printr-o diluare dulceaga a catorva principii psihologice, amestecate cu ezoterisme si tot felul de iluzii ca esti mai mult decat te-a facut Cel de Sus. Concluzia mea: get a life, get a job Posted Image

Si un video testimonial de cum functioneaza secretul:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1kDso5ElFRg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Canalul ala e totul despre cum sa fii ironic, (inteleg, e amuzant cateodata) dar nu cred ca e un bun exemplu dat de tine.

#13
trabaho

trabaho

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 432
  • Înscris: 21.08.2017
@ AlynutzTigerAtlantic

cat fac cele 5 volume.
sunt interesat sa le iau

#14
AlynutzTigerAtlantic

AlynutzTigerAtlantic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 10.01.2013

 trabaho, on 31 octombrie 2017 - 09:28, said:

@ AlynutzTigerAtlantic

cat fac cele 5 volume.
sunt interesat sa le iau

De aici le poti lua pe toate 5,sunt cam piperate la pret insa cred eu ca merita.Doar o carte e 45 lei,restul cam la aceleasi preturi,dar sunt interesante foarte,au avut un feedback international bun,au deveni bestselleruri internationale.


http://www.divin.ro/...1eba093e9025625


Succes!

#15
altnume

altnume

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,822
  • Înscris: 30.01.2010

 AlynutzTigerAtlantic, on 30 octombrie 2017 - 18:07, said:

Ce credeti despre acest subiect?
Consultanta psihologica intru definirea/concretizarea strategiei de marketing in insasi contiutul produsului a fost una de succces.

#16
AlynutzTigerAtlantic

AlynutzTigerAtlantic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 10.01.2013
Chiar exista legea atractiei de care se vorbeste in cartile din seria Secretul(The Secret)de Rhonda Byrne si in filmul cu acelasi.nume?

Credeti ca exista acea lege a atractiei mentionata? Ati probat-o?

Ati citit cartile din serie:Secretul,Magia,Puterea,Eroul,Invataturi zilnice ?

Ce impresie v-au lasat?
Sau ati vazut filmul?

Ati lucrat cu legea atractiei?A dat rezultate la voi?(chiar si minime)?


#17
Mr_nobody_

Mr_nobody_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,000
  • Înscris: 03.02.2017
Nu. La toate întrebările, nu.

#18
Rubin1977

Rubin1977

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,144
  • Înscris: 15.07.2017
Asta-i legea la care te referi, nu?
„Două corpuri punctiforme de masă m1 și m2 se atrag reciproc printr-o forță direct proporțională cu produsul maselor corpurilor și invers proporțională cu pătratul distanței dintre ele, orientată pe direcția dreptei ce unește centrele de greutate ale celor două corpuri.

Legea asta s-a aplicat de când a descoperit-o Newton și până în zilele noastre. (al 10-lea rând de aici: https://paginadeastr...i-a-lui-newton/)
Parlamentul  a încercat în nenumărate rânduri s-o abroge dar Camera Deputaților s-a opus vehement

Edited by Rubin1977, 02 February 2018 - 08:44.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate