Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Slow Cooker
Last Updated: Feb 06 2019 20:10, Started by
DANANDREI2001
, Jan 31 2018 15:40
·
0
#73
Posted 10 February 2018 - 19:15
destrug, on 05 februarie 2018 - 21:53, said:
Demi glace ii zice. Cand ma da afara rabdarea din casa coc in cuptor 6-7 kg de oase mari de vita, o tava de legume si le fierb la foc mic-mic 24h. Apoi se strecoara si se fierbe la foc mare pana se reduce la aproximativ 2l. Dupa racire se taie ca marmelada. Impachetate separat in cuburi se pot pastra cateva luni in congelator. Sosul demiglace este un rezultat ulterior al sosului brun prin adaugarea de unt si vin. Pe vremuri se faceau cu sosul demiglace Escalop zingara sau Sote de beof Stroganoff sau File Mignon. |
#74
Posted 11 February 2018 - 07:18
Mihai “al meu”, îl folosește și acum la destule preparate
E unul dintre sosurile de baza in gastronomie.. |
#75
Posted 20 February 2018 - 20:01
Am pus pe la 4 niste varza murata cu fleica la aparat.
Desi astia zic sa nu pui lichide mie imi place cu zeama. Putin vin, putina apa, putina untura de gasca, bulion si cimbru. revin cu poze. |
#78
Posted 03 March 2018 - 20:09
jericho, on 31 ianuarie 2018 - 15:45, said:
nu stiu ce avantaj vezi tu sa astepti 8 ore ca sa mananci ceva DANANDREI2001, on 21 februarie 2018 - 12:51, said:
Iata : |
#79
Posted 25 March 2018 - 10:00
Daca intereseaza pe cineva oferta asta din Lidl. Este tot un fel de slow cooker.
Attached FilesEdited by Bibulus, 25 March 2018 - 10:00. |
#81
Posted 25 March 2018 - 10:33
#82
Posted 27 March 2018 - 09:25
Am luat si eu un multicooker Phillips. Are si functie de slow cooker. Dracu sa le ia aparate, l-am folosit de 2 ori dupa care e acolo, il umple praful....
Daca e sa spunem adevarul insa, se poate gati f fain la ele. Nu as gati pe low in 8 ore, dar recunosc ca ideea sa lasi mancarea la facut si sa fie gata pe cand vii de la munca e super (el intra in standby si pastreaza mancarea calda dupa ce termina gatirea efectiva). Nu ia foc casa de la asa ceva, nici vorba. Sunt toate verificate si oricum, in programul slow, se prepara alimentele la un consum mic de curent, nu are ce sa ia foc, nu e ca si cum ai lasa 10 ore un radiator de 1.5 kW in priza nesupravegheat. Exista multe retete pe site-uri romanesti si straine, poti sa faci o groaza de chestii in el. Alea de tip "multi" permit sa faci chiar si blaturi de prajituri sau tot soiul de piscoturi, au functie de coacere. Din pacate insa, eu nu l-am folosit. Am facut insa orez in el si iese ca la restaurantul chinezesc (are functie pentru orez). Cine vrea sa-l foloseasca cu adevarat, vrea sa urmeze un regim alimentar, sau ii plac foarte mult mancarurile de tip "stew", pentru acela merita. Pentru mine s-a dovedit un aparat bun, dar pe care nu-l folosesc, ca atatea alte prostii de aparate ce le-am luat ca sa adune praful. Il luasem pt stew, care e unul din genurile mele preferate de mancare, dar.......... |
|
#83
Posted 06 February 2019 - 20:10
salut!
mi-am comandat si eu un slow din asta. vreau sa va intreb: daca vreau sa gatesc o gaina batrana, o transez si o pun pur si simplu in vas, nu mai trebuie adaugata apa? multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users