Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Slow Cooker
Last Updated: Feb 06 2019 20:10, Started by
DANANDREI2001
, Jan 31 2018 15:40
·
0
#37
Posted 01 February 2018 - 22:10
Balamache, așa e, da’ nah lumea când aude de gătit in grăsime, o caracterizează din start ca fiind prăjire.
E de fapt un fel de confiere, doar ca in cazul asta, nu e integral in grăsime proprie |
#38
Posted 02 February 2018 - 01:09
#39
Posted 02 February 2018 - 02:07
Da’ de ce? Așa se face stock adevărat
Slooooow cooooked |
#40
Posted 02 February 2018 - 02:21
Slow,slow...dar nici sa fierbi 14 ore
Imi pare risipa de timp si de bani.... Acu ce-i drept pana acum nu am mancat ceva fiert in stilu asta(+10 ore),poate e ceva mirific ca gust Sa ne puna colegu maine poza cu rezultatu ca sunt curios ps:ce cablut subtire de alimentare are oala ps2:fi-v-ar ciorba de oase ca acum am pofta de ciorba de burta,ieri jumeri,acu ciorba...molipsitoare aria asta nu gluma Edited by I2O, 02 February 2018 - 02:28. |
#41
Posted 02 February 2018 - 02:37
Cel mai puțin gurmand slow cooker consuma pe minim un 50-70 wh. Poate și mai puțin.
Edited by Super Chief, 02 February 2018 - 02:37. |
#42
Posted 02 February 2018 - 08:30
Stock-ul ala nu se consuma ca atare. E baza pentru sosuri și/sau alte mancaruri. Din 10 kg de oase, se obține la final sub 1kg de stock, care arata ca o piftie foarte foarte concentrata. Se fierbe încet, pentru a nu se tulbura și pentru a scoate toate substanțele nutritive din oasele alea.
|
#44
Posted 02 February 2018 - 10:24
Ma si gandeam eu ca o sa fie ceva in genu raciturilor...
|
#45
Posted 02 February 2018 - 11:16
Nevasta-mea s-a perpelit toata noaptea sa nu bubuie/ia foc nazdravania.
Mai are un avantaj cred: Daca nu vrei miros poti sa o pui pe balcon sa lucreze daca ai priza. |
#46
Posted 02 February 2018 - 11:23
Nu bubuie ea așa ușor . Funcționând la temperatura joasa, nu face nici presiune mare in interior și nici rezistentele nu funcționează prea mult timp.
Evident, ca orice aparat electric, nu e 100% safe, însă asta mai tine și de modul in care e executata rețeaua electrică. |
|
#47
Posted 02 February 2018 - 17:35
#48
Posted 03 February 2018 - 10:01
O fi buna dar la partea de prezentare arata a fiertura pentru porci. Fără supărare. Iar combinația de țelină cu ceapa e ...
|
#49
Posted 03 February 2018 - 10:26
pai astea's zarzavaturile care se pun si la supa: morcovi, telina, albitura, ceapa, usturoi (eu un foarte putin). Piper boabe, plante aromate/"bouquet garni"
Nu ma fascineaza device-ul, dar zama arata bine. Se spumeaza? Edited by irina2014, 03 February 2018 - 10:29. |
#50
Posted 03 February 2018 - 11:12
Am "blansat" oasele si coada inainte tocmai sa scap de spumuit.
Am oprit-o azi dimineata dupa 36 de ore, am strecurat-o prin tifon si e pe geam la racit. Revin cu poze. |
#51
Posted 03 February 2018 - 14:47
Voi stați bine cu răbdarea, eu n-am nervi sa aștept atât
|
|
#53
Posted 03 February 2018 - 15:37
Cam un kg jumate- oase + coada de vita.
Daca face ceva bine aparatul asta e fragezirea carnii. Carnea de pe coada se topeste in gura. Am recuperat-o si cred ca fac o mica salata de bou. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users