Cu avionul pe cont propriu in Antalya
Last Updated: May 08 2018 13:21, Started by
Deborah77
, Jan 31 2018 13:57
·
0

Posted 31 January 2018 - 15:54

Posted 31 January 2018 - 15:56

nu e foarte greu de navigat pe aeroportul din istanbul, dar cand ajungi acolo pentru prima data in viata, si ai si escala scurta, pana te orientezi, pana mergi la toaleta, pana mai casti gura la duty-free sau te tenteaza sa mananci/bei ceva, trece timpul imediat.
|
Posted 31 January 2018 - 19:41

Cumpãrã vacanta de pe travelrepublic sau alpharooms și vezi ca îți oferã contracost transfer de la aeroport.
|
Posted 01 February 2018 - 07:08

Ttravelrepublic si alpharooms au preturi mari, din pacate.
|
Posted 01 February 2018 - 14:01

Am rezolvat, am oferta de la agentie si cu biletele de avion la Turkish si cu transfer inclus.
|
Posted 01 February 2018 - 15:08

verifica si Pegasus , buc - antalya iesi mai ieftin cu siguranta
|
Posted 01 February 2018 - 18:27

Asa am fost eu. Am avut ceva ghinion cu escala (6 ore si la dus si la intors), dar cu 44E, am mers doua persoane. |
Posted 13 February 2018 - 13:19

724 Transfer.com si sunt zeci de firme turcesti ce sigura transfer de la/ si hotel/ aeroport. Anul trecut am dat de la hotel la aeroport, aproximativ 30 km, 40 euro, 4 persoane, privat, minibus, sfer, excelente conditii. La hotel imi ofereau dublu
caut si eu bilety ieftin bucuresti - antalya, dar mai ieftin de 150 euro/persoana ( pegasus ) dus/intors nu gasesc. La turkish este 230 euro/persoana dus intors. Stiti cum pot gasi mai ieftin? |
Posted 13 February 2018 - 14:27

724 Transfer.com si sunt zeci de firme turcesti ce sigura transfer de la/ si hotel/ aeroport. Anul trecut am dat de la hotel la aeroport, aproximativ 30 km, 40 euro, 4 persoane, privat, minibus, sfer, excelente conditii. La hotel imi ofereau dublu caut si eu bilety ieftin bucuresti - antalya, dar mai ieftin de 150 euro/persoana ( pegasus ) dus/intors nu gasesc. La turkish este 230 euro/persoana dus intors. Stiti cum pot gasi mai ieftin? |
|
Posted 27 February 2018 - 22:48

Pt. corinadaniela : Peninsula Tours nu este o agentie no name din Turcia, ci este tour operatorul care a vândut bilete agentiei de unde le-ai cumparat aici in România... Deci, tu erai clientul lor si de aceea ti-a asigurat tranferul.
|
Posted 28 February 2018 - 07:26

Dar nici nu am afirmat ca PT e agentie no-name, nu stiu de ce ai tras aceasta concluzie.
|
Posted 02 March 2018 - 12:20

o varianta ; dc sunteti 4 pers. mergeti cu masina pana la SAW , parcati masina la 7 zile 10 Euro , dupa cea cu pegasus SAW- AYT ( aprox 50 euro ) dc cumpar din timp Multumesc, dar noi plecam din Iasi si e mult de condus de la Iasi la Istanbul. Plus ca eu stau 8 zile la hotel si mai vreau 4-5 zile in Antalya pentru vizite oras si imprejurimi.sper sa ajung iarasi la Pamukkale. Mai caut, poate totusi mai lasa la pret Pegasus. Anul trecut cu ei am mers. Am iesit mult mai ieftin cu avion, transfer, cazare separat decat la o agentie. Plus ca agentiile nu ofera si altceva pe langa, eu mereu pe langa odihna la resort vreau sa lipesc cateva zile de vizite sau distractie, altceva. |
Posted 22 March 2018 - 17:17

Si noi cautam bilete de avion, Bucuresti-Bodrum si retur, pe perioada 3-10 iulie, 2 ad+1 copil de 13 ani. Ceva idei pentru niste bilete ok ca si pret? Multumesc!
|
Posted 16 April 2018 - 21:05

Pe cont propriu cred ca e mult mai ieftin si provocator sa alegi un bilet de tren balkan flexi pass. Poti vizita oricat de multe orase ,dar si tari vrei Poti calatori cu orice tren(de noapte, de mare viteza,ICE ,etc) . Pt a vizita si tarile vestice exista interrail. Pe site cfr sunt mai multe detalii. Pe site-ul rail.cc/ro se pot studia traseul dorit.
|
|
Posted 08 May 2018 - 08:50

Dupa mai bine de 10 vacante in Antalya pot afirma ca cea mai convenabila, sigura si placuta varianta este cu Turkish (escala in Istanbul, fireste), hotel luat de la agentie din Romania si transfer privat aranjat in prealabil gasit pe internet. Noi de cateva ori am fost cu https://hanatransfer.com/en/ si ne-a placut. Sunt punctuali, au masini noi si preturi decente, gen un 60 euro dus-intors Belek.
Poti gasi mai ieftin cu Pegasus dar nu e comparabila experianta cu Turkish (ore de zbor mai proaste, low cost premium dar tot low cost). Charter din Romania scump, ore impuse (de multe ori nerespectate), singurul avantaj (depinde din ce perspectiva vezi asta) e ca e dintr-o bucata. |
Posted 08 May 2018 - 13:21

exista si charter antalya cu turkish airlines, a fost "adus" in Romania de agentia de turism mr. peter Romania.
pentru sejururile de 6 si 9-10 nopti orarul de zbor e super, decolarea la dus este dimineata la 6, la intors - la ora 23:55 (in anii anteriori era la 22:00). practic prinzi intregi aproape toate zilele din sejur. depinde de cei de la hotel daca iti permit sa mai ramai in camera dupa ora de check-out sau in perimetrul resortului si sa beneficiezi de toate facilitatile pana vine microbuzul pentru transferul catre aeroport. unele resorturi au amenajate zone speciale de asteptare, unde te poti odihni, spala, schimba, dupa ce predai camera si esti nevoit sa astepti cateva ore bune pana la plecarea spre aeroport. http://www.mrpeter.r...es#.WvGHFVFLdhE |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users