Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

tepe inchirieri apartamente timisoara

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
76 replies to this topic

#19
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,141
  • Înscris: 19.09.2005

View Postjakota, on 31 ianuarie 2018 - 09:27, said:

Deci toate cazurile de inselatorie prezentate implica un element nociv : agentia imobiliara.
Daca ai oarece treaba in imobiliare,  nu mai bine eviti din start elementul respectiv?
agentiile zic ca fac multe dar in realitate sunt doar niste intetermediari... mai mult chair strica tranzactiile
- zic ca garanteaza dar nu garanteaza nimic
- ca fac actele din comisioul lor, da da contra cost (cadastru, intabulare, etc.)
- ca au oferte, le iau de pe olx
- daca nu se face tranzatia cum se recupera avansul dat de cumparator?

Edited by arg, 31 January 2018 - 09:33.


#20
PoeOvidiu

PoeOvidiu

    Sunt de la țară şi îmi place aşa.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,568
  • Înscris: 07.12.2014
Agentiile au o problema grava. Agenti slab informati. Daca au un potential client care vrea o casa il plimba la toate casele care le au la vanzare desi 80% din ele nu sunt nici pe aproape de ceea ce cere clientul.
La casa de care vorbeam mai devreme au venit cu unul care aducea masini de afara, omul a zis din start ca vrea teren mare sa poata intra cu Sprinterul platforma si cu remorca agatata dupa el si sa poata descarca, invarti, spala etc masinile. In aceste conditii ei l-au adus la casa asta care are 170mp de teren cu tot cu constructie si spatiu strict pentru un autoturism, a doua masina o ti in drum si  drumul e destul de ingust.

Edited by PoeOvidiu, 31 January 2018 - 09:36.


#21
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Cea mai tare e 2. SCHEMA PRAF-IN-OCHI

Cumperi o bază de date. Bă ești prost ?
E pentru ăia care n-au auzit de GOOGLE sau OLX

O merită

#22
Friskey

Friskey

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 11,500
  • Înscris: 11.01.2013
Tepele astea se bazeaza pe fraieri care habar n-au de legi si care se intimideaza usor la amenintari. De cele mai multe ori teparii ameninta cu legi inexistente sau daca acestea exista treaba e mult mai complicata si nu l-ar placea sa se bage in tribunale.

Punctul 3 se poate evita foarte usor daca clientul ar avea un strop de minte: se scrie in contract ca razgandeala de dupa semnarea contractului se penalizeaza cu despagubiri de ambele parti; daca clientul se razgandeste ii plateste proprietarului o anumita suma drept despagubire, la fel si proprietarul clientului (asta pe langa returnarea chiriei si garantiei platite in avans).
Sa-i vezi atunci cum dau inapoi.

#23
radunic

radunic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,033
  • Înscris: 09.08.2005

View Postchirias, on 31 ianuarie 2018 - 06:20, said:


Revin asupra schemei 1. SCHEMA SEMNEZI PLATESTI
Au fost cazuri in care agentul impreuna cu proprietarul lucrau mana in mana pentru a insela chiriasii ca mai apoi agentul sa ii actioneze in judecata pe chiriasi si sa ii puna la plata de despagubiri enorme.
Mai exact mergi cu agentul sa iti prezinte un apartament (dupa ce te pune sa semnezi un contract de vizionare), va intalniti cu proprietarul la apartament si fiind oferta prea buna nu ai cum sa refuzi, doar ca te cam roade banii aia care trebuie sa ii dai agentului ca si comision. Cum se face cum nu se face ca tu vb. cu proprietarul in alta camera, el iti da numarul lui de telefon personal pentru a-l suna dupa ce "scapi" de agentul imobiliar. Zis si facut, te dai drept dezinteresat de apartament si pleci. Il suni pe proprietar la 15 minute, va intalniti la o cafea, faceti contractul de inchiriere (el vrea sa faca neaparat pe numele tau, nu pe altcineva deoarece zice ca el cu tine a vb nu cu altcineva, daca iti convine, bine, daca nu, nu), ii platesti omului, el inregistreaza contractul la anaf, tu esti SUPER multumit ca totul este legal si chiar inregistrat la anaf, dar SURPRIZA... dupa 2 sapt primesti somatie sa te prezinti la tribunal deoarece tam nesam esti dat in judecata de catre agentia imobiliara... ATENTIE!!! VOR CASTIGA no matter what... Si vei plati daune pentru inselaciune si alte cele de 10 ori mai mari cat era chiria sau un procentaj anume din chirie (depinde ce clauze aveau in contractul de vizionare)
Aceasta schema se aplica mai mult la vanzari de imobiliare dar merge si la inchirieri acolo unde chiria este mai maricica etc...

Daca mai cunoasteti alte cazuri de escrocherii, scrieti in reply la acest topic sa vada toata lumea si sa se fereasca de escrocheriile din ziua de azi.

Hai să mă lămuresc:
viitorul chiriaș semnează un contract care are niște clauze
viitorul chiriaș încalcă clauzele din contract
viitorul chiriaș e penalizat pentru asta
viitorul chiriaș țipă că a fost escrocat
Io zic că viitorul chiriaș capătă ce a căutat.

#24
chirias

chirias

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 30.12.2017

View Postradunic, on 31 ianuarie 2018 - 13:33, said:



Hai să mă lămuresc:
viitorul chiriaș semnează un contract care are niște clauze
viitorul chiriaș Ă®ncalcă clauzele din contract
viitorul chiriaș e penalizat pentru asta
viitorul chiriaș țipă că a fost escrocat
Io zic că viitorul chiriaș capătă ce a căutat.

Hai sa te lămuresc eu, totul se petrece sub Bună stiinta a proprietarului și a agentului pentru ca în acest caz proprietenul lucrează mana în mana cu agentul, de aceea insista sa facă contractul de închiriere pe numele tău (cel care a semnat contractul de vizonare de prima data) si de aceea înregistrează contractul la anaf tocmai pentru ca agentul "sa afle" vezi doamne ca tu ai închiriat apt respectiv fără ca agenția sa știe. Tu ai plătit 300-400 euro chiria pe lună dar vei plăti înzecit daune morale, de înșelăciune, etc agenției respective, bani care se împart intre agent și proprietar ca mai apoi după ce se termina totul, proprietarul sa te dea afară sub pretextul ca bla bla bla și totul se repeta de la capăt. Alți fraieri de tepuit și tot așa. Dacă tu ești mai puțin fraier zici ca plătești comisionul agenției dar dacă se întâmplă asta apoi se aplica schema 3, și tot o furi, LEGAL 😂

#25
denky

denky

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,360
  • Înscris: 09.03.2009
Mi se pare o chestie de amploare, din ce spui. Politia a fost sesizata de o astfel de schema? Mi se pare mai util decat dezvaluitul pe SP.

#26
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,025
  • Înscris: 24.02.2006

View Postchirias, on 01 februarie 2018 - 04:50, said:

Hai sa te lămuresc eu, totul se petrece sub Bună stiinta a proprietarului și a agentului pentru ca în acest caz proprietenul lucrează mana în mana cu agentul, de aceea insista sa facă contractul de închiriere pe numele tău (cel care a semnat contractul de vizonare de prima data) si de aceea înregistrează contractul la anaf tocmai pentru ca agentul "sa afle" vezi doamne ca tu ai închiriat apt respectiv fără ca agenția sa știe. Tu ai plătit 300-400 euro chiria pe lună dar vei plăti înzecit daune morale, de înșelăciune, etc agenției respective, bani care se împart intre agent și proprietar ca mai apoi după ce se termina totul, proprietarul sa te dea afară sub pretextul ca bla bla bla și totul se repeta de la capăt. Alți fraieri de tepuit și tot așa. Dacă tu ești mai puțin fraier zici ca plătești comisionul agenției dar dacă se întâmplă asta apoi se aplica schema 3, și tot o furi, LEGAL ��

stimabile, bati campii :)

proprietarul "insista sa facă contractul de închiriere pe numele tău ...si ....înregistrează contractul la anaf" pentru ca asa e legal :). chiriasul este cel ce vrea sa "tepuiasca" in acest caz, si daca si-o ia pe cocoasa din cauza asta, cu atat mai bine.
si daca vrei sa afli cat de tare aberezi, cauta un avocat si povesteste-i despre cum "vei plăti înzecit daune morale, de înșelăciune, etc agenției respective". dar cu grija, sa nu moara respectivul de ras, ca apoi dai de alte necazuri.

#27
jakota

jakota

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,663
  • Înscris: 22.05.2011

View Post_Smiley_, on 01 februarie 2018 - 07:22, said:


stimabile, bati campii Posted Image

proprietarul "insista sa facă contractul de închiriere pe numele tău ...si ....înregistrează contractul la anaf" pentru ca asa e legal Posted Image. chiriasul este cel ce vrea sa "tepuiasca" in acest caz, si daca si-o ia pe cocoasa din cauza asta, cu atat mai bine.
si daca vrei sa afli cat de tare aberezi, cauta un avocat si povesteste-i despre cum "vei plăti înzecit daune morale, de înșelăciune, etc agenției respective". dar cu grija, sa nu moara respectivul de ras, ca apoi dai de alte necazuri.

Corect.  Daca tu cauti sa inchiriezi, si ai semnat contractul cu agentia, te obligi sa le platesti comision.
Cand proprietarul iti propune "hai sa facem deal-ul doar noi, sarim agentia"  desi tu ai semnat, e clar ca ti-o furi daca te da-n judecata agentia. TU iNCALCI CONTRACTUL!

E chiar putin 'benefic' in general pentru societate o asemenea practica.

#28
radunic

radunic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,033
  • Înscris: 09.08.2005

View Postchirias, on 01 februarie 2018 - 04:50, said:

Hai sa te lămuresc eu, totul se petrece sub Bună stiinta a proprietarului și a agentului pentru ca în acest caz proprietenul lucrează mana în mana cu agentul, de aceea insista sa facă contractul de închiriere pe numele tău (cel care a semnat contractul de vizonare de prima data) si de aceea înregistrează contractul la anaf tocmai pentru ca agentul "sa afle" vezi doamne ca tu ai închiriat apt respectiv fără ca agenția sa știe. Tu ai plătit 300-400 euro chiria pe lună dar vei plăti înzecit daune morale, de înșelăciune, etc agenției respective, bani care se împart intre agent și proprietar ca mai apoi după ce se termina totul, proprietarul sa te dea afară sub pretextul ca bla bla bla și totul se repeta de la capăt. Alți fraieri de tepuit și tot așa. Dacă tu ești mai puțin fraier zici ca plătești comisionul agenției dar dacă se întâmplă asta apoi se aplica schema 3, și tot o furi, LEGAL ��
Deci am scris corect - chiriașul a semnat cu agenția un contract pe care apoi l-a încălcat cu bună-știință și intenție. Și tot el țipă cînd e penalizat conform contractului.
Altfel - înregistrarea la ANAF e obligatorie.
Chestia cu datul afară ulterior - depinde de contractul chiriașului cu proprietarul și clauzele din acel contract. Care contract se presupune că a fost citit, discutat și acceptat de ambele părți adică și de chiriaș. Dacă acele clauze sînt legale, asta e. Dacă nu, e problema chiriașului că semnează lucruri pe care nu le înțelege și ulterior nu se luptă pentru drepturile lui.
Nu, asta nu e o schemă - și prin asta nu zic că nu e aranjament între agenție și proprietar - ci e o manevră prin care sînt tentați fraieri lacomi. Cine marșează închipuindu-și că trage o țeapă agenției, plătește penalizările - perfect legal.

#29
chirias

chirias

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 30.12.2017

View Post_Smiley_, on 01 februarie 2018 - 07:22, said:

stimabile, bati campii Posted Image

proprietarul "insista sa facă contractul de închiriere pe numele tău ...si ....înregistrează contractul la anaf" pentru ca asa e legal Posted Image. chiriasul este cel ce vrea sa "tepuiasca" in acest caz, si daca si-o ia pe cocoasa din cauza asta, cu atat mai bine.
si daca vrei sa afli cat de tare aberezi, cauta un avocat si povesteste-i despre cum "vei plăti înzecit daune morale, de înșelăciune, etc agenției respective". dar cu grija, sa nu moara respectivul de ras, ca apoi dai de alte necazuri.

eu nu bat campii, probabil nu a-ti inteles dvs cum merg treburile sau doar faceti pe "desteptul" incercand sa ascundeti realitatea. cine vrea sa inteleaga va intelege chiar si printre randuri, cine vrea sa ascunda va face exact ca dvs zicand ca batem campii.
Inca odata pentru cei care nu au inteles, aceste lucruri se intampla, proprietarii (o parte din ei) care au prieteni agenti imobiliari, mai nou lucreaza mana in mana sa "praduiasca" potentialii fraieri.
Insista sa faca contractul de inchiriere pe numele tau deoarece stie ca tu esti cel care ai semnat contractul de vizionare si doar asa vei putea fi tras la raspundere de catre agentul imobiliar daca tu esti cel care te gandesti sa ii tragi tzeapa lui, fara sa ii mai platesti comisionul. Daca vrei sa il arzi pe agent fara sa ii mai dai comision tot tu o vei fura rau de tot, daca in caz ca ii platesti comisionul atunci se poate intampla sa fi data afara a doua sau a treia zi de catre proprietar si ramai cu comisionul platit pe care il impart proprietarul si agentul in prealabil.
Nu se intampla peste tot asa dar daca aveti "norocul" sa dati peste acest gen de oameni o veti fura original.
Si in incheiere sa iti raspund stimabile la ceea ce ai zis cu avocat, si "daune morale" sau despagubiri cum vrei matale sa le spui, te invit sa vizionezi un caz concret dintre miile de cazuri care s-au intamplat pana acuma la urmatorul link http://www.avocatura...-pretentii.html
In momentul in care vrei sa tragi tzeapa vei fi tras la raspundere, in momentul in care vrei sa fi corect, tot vei fi furat, oricum o dai tot o furi.

Edited by chirias, 02 February 2018 - 21:03.


#30
chirias

chirias

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 30.12.2017

View Postradunic, on 01 februarie 2018 - 12:24, said:

Deci am scris corect - chiriașul a semnat cu agenția un contract pe care apoi l-a încălcat cu bună-știință și intenție. Și tot el țipă cînd e penalizat conform contractului.
Altfel - înregistrarea la ANAF e obligatorie.
Chestia cu datul afară ulterior - depinde de contractul chiriașului cu proprietarul și clauzele din acel contract. Care contract se presupune că a fost citit, discutat și acceptat de ambele părți adică și de chiriaș. Dacă acele clauze sînt legale, asta e. Dacă nu, e problema chiriașului că semnează lucruri pe care nu le înțelege și ulterior nu se luptă pentru drepturile lui.
Nu, asta nu e o schemă - și prin asta nu zic că nu e aranjament între agenție și proprietar - ci e o manevră prin care sînt tentați fraieri lacomi. Cine marșează închipuindu-și că trage o țeapă agenției, plătește penalizările - perfect legal.

Asta e si ideea fratilor, ce nu intelegeti?

Va explic altfel:
Sunt viitor chirias si ma duc in plm la o agentie sa imi inchirieze un apartament. Semnez un contract de vizionare. Ma duce agentul la prietenul lui care face manevra cu apartamentul si imi arata apartamentul.

CAZUL 1: Vreau sa fraieresc agentia.
Eu la un momendat raman singur cu proprietarul, (asta se si urmareste de catre cei doi), ii zic la proprietar sa imi dea nr. lui ca sa scapam de agent si comisioanele lor (aici bine-nteles ca eu sunt ala lacom si avar si smeker), proprietarul imi da pe ascuns numarul si plec de acolo zicand agentului ca nu ma intereseaza apartamentul dar il sun pe proprietar dupa o ora si ne vedem sa facem actele. Eu stiu ca am semnat contractul de vizionare de aceea ii zic proprietarului ca vreau sa facem contractul de inchiriere pe numele lu' gagica-mea la care el stiind de la agent cine a semnat contractul de vizionare imi spune ca el face (vezi doamne) doar pe numele meu ca el cu mine a vorbit si bla bla bla si ca il inregistreaza la ANAF ca totul sa fie legal bla bla bla, la care eu shmekerul de mine, fiind oferta prea buna sa o pierd accept si inchiriez pe numele meu. La 1-2 saptamani se intampla minunea sa fiu dat in judecata de agentie si bun de plata la despagubiri (acestea se intampla si la vanzari de imobile, acolo sunt f multi bani hehe)

CAZUL 2: Vreau sa merg legal.
Platesc agentului comisionul lui, platesc si inchirierea apartamentului, dupa 2 zile se razgandeste proprietarul care isi respecta termeniii contractuali inapoindu-mi suma platita integral, iar eu prerd comisionul la agentie, bani care cei doi ii impart in prealabil si totul e legal.
Ce dracu e asa greu de inteles nu stiu.
Nu se intampla peste tot dar se intampla, eu va spun ce se intampla in zilele noastre tocmai ca altii sa nu o muste si voi dati cu pietre tot in mine. Pai puneti-va mintile la contributie (care aveti), si ganditi-le mai pe sleau inainte de a da cu pietre.

Bafta la inchirieri/vanzari/cumparari ce sa va zic.

#31
jakota

jakota

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,663
  • Înscris: 22.05.2011
Prietene, nu te supara te rog, dar tu esti cel care e tare de cap. Incerci sa o tot sucesti sa iasa cum vrei tu.

Ok, vrei sa inchiriezi ceva.

Cel mai important: Cauta singur si evita agentiile!

Daca te-ai dus la agentie si ai semnat un contract, ti-ai creat obligatia sa-i platesti comision daca vei inchiria ce ti-a aratat agentia.  Capisci?  (Orce instanta va da castig agentiei daca o fentezi aici).

Iti place ceva, intrebi toate detaliile semnificative, costuri, intretinere, eventuale reparatii, impozit, plati asociatie de schimbat lift/geamuri pe casa scarii, eventuale reparatii la tevi, etc etc, etc ...
Te uiti si la om, intrebi si chestii personale, afli ceva despre el;  intri in vorba si cu vecinii, citesti panoul la intrarea in scara.   Cei care-s pusi pe tepuiala e imposibil sa nu-i mirosi.

Daca ai cazut la intelegere cu un proprietar, ii dai banii cand esti in casa, el e la usa/plecare,  iar tu cu cheile/contractul/PV de predare-primire semnat   in  mina.   Cum sa te mai scoata din casa dupa cateva zile? Ce esti copil mic?

Edited by jakota, 02 February 2018 - 22:09.


#32
chirias

chirias

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 30.12.2017
Pretene, eu știu ca e ușor sa vb în stânga și în dreapta și sa dai sfaturi cu ce și cum ar trebui sa facem. Când o sa te ardă curu sa închiriezi un apartament abia atunci o sa înțelegi ceva din ce am scris eu în topicul ăsta. Dacă stai sa citești și doar sa critici aiurea asta nu înseamnă ca și știi despre ce este vorba. Am mai spus, sfaturi de cum și ce ar trebui sa facem putem da toți,  dar în momentul în care oferta este "pe duca" și ești conștient ca o vei pierde, crede-mă pretene ca îți cam pierzi capul și Îți cam bagi ceva în ele de formalități și uiți ca s-ar putea sa o musti și te arunci ca vaca în lucernă. Se întâmplă zilnic. Totul e sa poți "mirosi" vrajeala de la bun început și atunci nu-ti mai pierzi nici timpul aiurea. De asta am scris topicul ăsta ca sa vadă toată lumea și sa știe de ce sa se ferească și cum. Nu sa îmi faceți voi mie morala despre ce și cum ar trebui sa procedez în momentul în care vreau sa inchiriez sau sa cumpăr un apartament. Eu am spus destul de simplu ce se întâmplă în zilele noastre (100% concret) iar voi o tot întoarceți pe toate părțile ca "nu are cum domne"... da ce plm sunteți și voi agenți imobiliari și va simțiți cumva cu musca pe căciulă sau ce?

#33
jakota

jakota

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,663
  • Înscris: 22.05.2011
OK,  este admirabil sa vrei sa ajuti lumea sa se fereasca de eventuale tepe, am inteles.

Doar ca tu pleci de la premise gresite:    - ardă curu sa închiriezi, - oferta este "pe duca" și ești conștient ca o vei pierde  - te arunci ca vaca în lucernă.  -  etc  

Ce descrii tu acolo este tipic victima jocului de "alba-neagra", (care il practica ägentii nostri" si pe London Bridge).

Inselatoria in Romania este sport national, nu e nici un secret, cred ca toata lumea stie asta.

#34
radunic

radunic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,033
  • Înscris: 09.08.2005

View Postchirias, on 02 februarie 2018 - 20:57, said:

Asta e si ideea fratilor, ce nu intelegeti?

Va explic altfel:
Sunt viitor chirias si ma duc in plm la o agentie sa imi inchirieze un apartament. Semnez un contract de vizionare. Ma duce agentul la prietenul lui care face manevra cu apartamentul si imi arata apartamentul.

CAZUL 1: Vreau sa fraieresc agentia.


CAZUL 2: Vreau sa merg legal.
Platesc agentului comisionul lui, platesc si inchirierea apartamentului, dupa 2 zile se razgandeste proprietarul care isi respecta termeniii contractuali inapoindu-mi suma platita integral, iar eu prerd comisionul la agentie, bani care cei doi ii impart in prealabil si totul e legal.
Ce dracu e asa greu de inteles nu stiu.

Cazul 1 - primești exact ce meriți, dar chiar și atunci asta nu are treabă cu contractul de închiriere. E doar între tine și agenție.
Cazul 2 - chestiunea cu "m-am răzgîndit, pleacă din apartamentul pe care ți l-am închiriat cu contract și pe care mi-ai plătit chirie și garanție" nu există. Dacă semnezi un contract cu clauze prin care proprietarul te poate da afară a doua zi, îți sugerez să verifici legile - chiriașul e al dracului de greu de dat afară chiar dacă nu mai plătește chiria, chiar dacă nu mai are contract! Proprietarul trebuie să facă o grămadă de lucruri pînă să poată evacua un chiriaș ilegal, unul legal e practic imposibil de dat afară dacă nu e de acord... Și nu-mi veniți cu idei de genul bătăușilor sau al lucrurilor scoase în stradă - din momentul semnării contractului proprietarul nu mai poate intra cînd are chef în casa aia sau fără știința chiriașului. Citiți legile că unele vă folosesc...
Deci - cum ai reușit să fii de acord cu un contract în care tu poți fi dat afară a doua zi?

Edited by radunic, 04 February 2018 - 19:04.


#35
milovme

milovme

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 814
  • Înscris: 01.11.2012
Normal ca proprietarul vrea sa facă contractul pe numele celui care va locui in apartament. Eu am luat mai demult o fata in chirie și peste o săptămâna ma suna ca pleacă in America și ca o sa stea sora-sa in locul ei. Eu am zis ca e in regula. M-am dus sa o cunosc pe sora-sa, nici nu cred ca erau neamuri, și găsesc in garsoniera doua fete cu mama lor, un copil mic și un bărbat. Era sa leșin. Cum s-or gândit ei sa locuiască 5 intr-o garsoniera? Plus ca erau genul de oameni needucați, gălăgiosi. Bine ca n-am apucat sa înregistrez contractul la ANAF ca pe vremea aia trebuia un CF nou și încă așteptAm Cf-ul. Nu de alta dar ma punea pe drumuri degeaba, trebuia sa mai stau la cozi sa anulez contractul.
O zi am stat sa ma gândesc ce sa fac, as fi vrut sa-i ajut, dar simteam ca încearcă sa ma prosteasca. Era și prima mea închiriere. Mi-am dat seama ca in alta parte nu-i primeau și s-au gândit sa ma prosteasca pe mine. Și a doua zi le-am spus ca nu sunt de acord. Au plecat, dar cu scandal mare.
Apropo, eu tot timpul am dat garanția înapoi. In afara de un singur caz, dar acolo factura la curent neplătită depășea garanția. Mama pers care stătea a venit sa facă scandal sa-i dau garanția și i-am arătat contorul de curent, cât a consumat și a zis ca eu am încurajat consumul ca le-am dat aeroterma :)) Mai trebuia ea să-mi dea mie câțiva zeci de lei și bineînțeles ca nu a vrut sa mi dea.




#36
bordeadragos2

bordeadragos2

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 12.03.2018
ce agentie imobiliara serioasa stiti in Timisoara?vreau sa cumpar un apartament cu 3 camere undeva in zona sorelui girocului.Ce-mi recomandati?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate