![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Monitor Asus ML249
Last Updated: Jan 28 2018 23:12, Started by
PN88
, Jan 28 2018 12:48
·
0

Posted 28 January 2018 - 12:48

Salut baieti! Am o mica dilema,am observat nu demult la monitorul meu Asus cu matrita MVA ca pe partile laterale ale display-lui se observa o fisie alba de vreo 3 cm de sus pina jos,asta in ambele parti,pe fon alb nu se observa dar pe negru si celelalte culori se observa asta numai daca te uiti atent.Eu intimplator am observat asta.E normal asa sa fie?
|
Posted 28 January 2018 - 13:08

Pune o poza si iti putem spune daca este normal sau nu, cel mai probabil este light bleeding.
LE: Dupa am vazut ca e cu panel MVA, deci problema probabil e alta. Edited by Buleandra94, 28 January 2018 - 13:10. |
Posted 28 January 2018 - 13:26

Acum pur si simplu nu pot ca nus acasa
Nustiu daca se vor observa pe poze,inco data va zic ca trebuie tare atent sa te uiti de aproape.Poate sa mai intilnit cineva cu asta? |
Posted 28 January 2018 - 22:02

E un display VA cu problemele specifice.Incearca sa reduci luminozitatea putin si vezi ce iti iasa.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users