Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Miniatur Wunderland - Monaco

Familia Simpson

plata impozit profit actiuni trad...

Extras de cont cu semnatura elect...
 Ce parere aveti despre ascasa.de ...

Sfat achizitie bmw e92 320d

switch Gigabit POE pentru toate e...

Triunghi
 Relatie, vorbit prin mesaje

Radon!

S-a ocupat Dumnezeu de formarea o...

Windows 10 Pro - Automatic Repair...
 Purici pisica apartament

Romania se afla in top 5 cele mai...

Dividende 2023 declaratia unica A...

kit placa de baza si procesor pen...
 

Malwarebytes ia aproape 100% din RAM

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
cattavencu

cattavencu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,774
  • Înscris: 19.09.2006
Nu stiu ce are programelul asta, de vreo ora incoace imi ia 90-96% din cei 16 giga de RAM. E trial, mai are 5 zile pane la expirare.

Deschid calculatorul si ocuparea memoriei creste, incet-incet pana la aproape 100%.

A mai patit cineva asa?

Attached Files



#2
CeapaIndustries

CeapaIndustries

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 20.01.2016
Am patit asa cand aveam Malwarebytes + Bitdefender, se cam incaierau si ramii mei cadeau la mijloc. Le-am dezinstalat pe amandoua programele si acum sunt super fericit. Bine probabil colcaie calculatorul de virusi, dar asta e alta poveste pt o alta zi.

edit: problema asta am avut-o doar pe Windows 10. Pe 7 si 8 era totul ok

Edited by CeapaIndustries, 27 January 2018 - 19:34.


#3
ccdsah

ccdsah

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,581
  • Înscris: 16.03.2013
Si mie imi manca aproape 9 GB din 12 GB. L-am reinstalat sa vad daca mai face asa

https://forums.malwa...oing-on/?page=7

Edited by ccdsah, 27 January 2018 - 20:11.


#4
Tort

Tort

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 02.01.2016
https://forums.malwa...ing-on/?page=19



"One last note: turning off Web Protection temporarily is an interim solution. Team has identified issue, I will update everyone shortly."

#5
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,433
  • Înscris: 15.07.2008
Mai bine de mine ca inca folosesc Malwarebytes' Anti-Malware versiunea 1.75 :)

#6
lars_vis_a_vis

lars_vis_a_vis

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 12.07.2008
Same problem here Posted Image ver 3.3.1. premium
L.E. Se pare ca ultimul update l-a rezolvat. Ii totul ok acu :)

Edited by lars_vis_a_vis, 27 January 2018 - 21:32.


#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,182
  • Înscris: 15.06.2004
A fost o problema cu penultima versiune - probabil dupa un update de windwos.
Ultima versiune merge bine - faceti upgrade. Au si anuntat acum cateva zile ca rezolvarea problemei e upgrade-ul.

Din pacate produsele Malwarebytes dar si a multor alti producatori de soft de securitate au probleme dupa unele update-uri/upgrade-uri de Windows 10 - si sunt destule.
Anul trecut de 2 ori nu am putut foilosi Malwarebytes versiunea 3. si in ambele cazuri a durat peste o luna pana a aparut o noua versiuen compatibila.

Versiuena 3 e si ceva mai pacatoasa - au bagat in ea mai multe programe si apar conflicte cu Widnwos 10 care are inclus in el anumite protectii identice sau similare cu noile gaselnite ale celor de la Malwarebytes.

#8
macette

macette

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,545
  • Înscris: 19.09.2008
@eifel

stai linistit ca MB 3.X face la fel si pe windows 7. Eu am renuntat la el in favoarea Hitman Pro.

#9
ccdsah

ccdsah

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,581
  • Înscris: 16.03.2013

View Posteiffel, on 29 ianuarie 2018 - 12:26, said:

A fost o problema cu penultima versiune - probabil dupa un update de windwos.
Ultima versiune merge bine - faceti upgrade. Au si anuntat acum cateva zile ca rezolvarea problemei e upgrade-ul.

Din pacate produsele Malwarebytes dar si a multor alti producatori de soft de securitate au probleme dupa unele update-uri/upgrade-uri de Windows 10 - si sunt destule.
Anul trecut de 2 ori nu am putut foilosi Malwarebytes versiunea 3. si in ambele cazuri a durat peste o luna pana a aparut o noua versiuen compatibila.

Versiuena 3 e si ceva mai pacatoasa - au bagat in ea mai multe programe si apar conflicte cu Widnwos 10 care are inclus in el anumite protectii identice sau similare cu noile gaselnite ale celor de la Malwarebytes.
Eu folosesc Win7. Nu problema a fost la ultimul update de semnaturi; dar l-au remediat destul de repede.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate