![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
safari si flexu
Last Updated: Jan 25 2018 15:09, Started by
drewdeek
, Jan 25 2018 01:04
·
0

Posted 25 January 2018 - 01:04

am pen-ul asta
https://codepen.io/anon/pen/NXVQqj poate vrea cineva care are safari sa se uite peste el si sa il fixeze problema e div-ul banner cu banner ![]() fara banner ![]() sunt obosit Edited by drewdeek, 25 January 2018 - 01:10. |
Posted 25 January 2018 - 11:23

ai uitat directia flexului pe container
flex-direction: column; flex-wrap e degeaba. si la ce vrei sa faci nici n-ai nevoie de flexbox |
Posted 25 January 2018 - 15:09

Incearca asa: display: -webkit-box; /* OLD - iOS 6-, Safari 3.1-6, BB7 */ display: -ms-flexbox; /* TWEENER - IE 10 */ display: -webkit-flex; /* NEW - Safari 6.1+. iOS 7.1+, BB10 */ display: flex; /* NEW, Spec - Firefox, Chrome, Opera */
ai uitat directia flexului pe container flex-direction: column; flex-wrap e degeaba. si la ce vrei sa faci nici n-ai nevoie de flexbox da ma, stiu ca pot sa fac si altcumva, dar eu vreau sa folosesc flexu in fine. o sa adaug o clasa container-ului cand articolele sunt sub forma de grid. pe acea clasa o sa setez flex wrapu la default |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users