Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum accesez site-ul CNAS ?

Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024
 Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 

Calibrare Samsung 49MU7072

- - - - -
  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#19
calinvlad

calinvlad

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 21.06.2007

View PostCalin_fdx, on 24 ianuarie 2018 - 12:44, said:

Exista doar doua seturi de aparaturi certificate ISF in Romania. A lui JeanLucPIcard si a mea. nu putem vorbi de precizie cu jucarii. De aceea nu se inghesuie nimeni sa fie calibrator, pentru ca investitia trece de cateva mii bune (euro) Informarea trebuie sa se faca in prealabil, ce implica calibrarea, ce rezultate se obtin, care sunt factorii colaterali interconectati (semnal cu encodare buna, bitrate mare) device cu potential, controale bine implementate, principii de abordare. Calibratorul este dator sa avizeze posesorul televizorului de rezultatul calibrarii (ceea ce se obtine sau nu prin calibrare) gen cele doua atasamente.
Cu ce ti-a calibrat si cum?
Poti sa ne decrii exact cum a decurs, ce a facut, cat a stat, cum a testat, cu ce aparate?

Nu pot sa-ti zic ce aparate a folosit pt ce nu ma pricep.
A durat cam 3-4 ore, mi-a aratat mai multe imagini pe care le regla din calculator si apoi din setarile TV-ului. Era un spectru de culori care trebuiau centrate intr-un patratel.
Nu pot sa zic ca s-a schimbat ceva in rau, dar la modul film mi se pare imaginea mult prea galbuie, iar albul nu e un alb pur cum e la celelalte moduri de imagine.

#20
mariuskox97

mariuskox97

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 15.11.2017
Salutare băieți! Probabil unii dintre voi mă cunoașteți... Dețin un TV Sony 55XE9005 pe care dl. Călin Brădean la și calibrat profesional în urmă cu două luni. Ceea ce a ieșit după calibrare pe mine m-a surprins plăcut și acum sunt de-a dreptul mulțumit de calitatea imaginii TV-ului meu.
Dar, cum majoritatea dintre noi suntem acaparați de imaginile supra saturate ale TV-urilor ce le vedem in magazine, o prima impresie după calibrare ar putea să nu fie una intocmai favorabilă.
Dacă stăm bine și analizăm acele imagini băgate pe gât de toți producătorii de TV-uri, realizăm că defapt e o mare minciună. Ok, ele sunt capabile să îți redea acele imagini dar nu asta avem noi nevoie, nu asta e corect și natural... gândițivă când ieșiți din casă, ce culoare are cerul, apa, fețele voastre când vă uitați în oglindă sau albul zăpezii... asta trebuie să vedem noi pe un TV calibrat, asta e realitatea, asta e plăcut pt. ochi și vă asigur că după cv timp, când mergeți prin magazine și vedeți acele TV-uri, o să vă amuze și o să fiți dezamăgiți de ceea ce vedeți acolo. Eu nu cred că un TV după ce îl aduci acasă se mai vede ca în modul prezentare magazin.

Contează foarte mult și contentul pe care îl urmăriți, la noi posturile de televiziune sunt sub orice critică chiar dacă ai TV 4K HDR, nu poți să faci din măgar, armăsar... cea mai plăcută experiență o veți avea la filmele Bluray sau 4K Ultra HD Bluray cele de minim 30GB ca să fie ce trebuie.

Acum revenind la problema ta, eu cred că acel tip care sigur și-a cumpărat un kit ieftin pt. începători de calibrat s-a gândit și el să facă bani din asta, dacă nu ești mulțumit, să nu îți pierzi încrederea deoarece Călin sau Jean-Luc sigur te pot ajuta să îți rezolvi această problemă și dacă nici atunci tu sau unul din ei doi după ce îl evaluează (calitatea imaginii) nu e mulțumit, probabil TV-ul are o problemă.

Mai jos regăsești câteva poze cu TV-ul meu calibrat de Călin.

Mai jos regăsești câteva poze din timpul calibrării.

P.S.: Scuze pt. dublu post.

Attached Files



#21
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,069
  • Înscris: 01.12.2001

View Postcalinvlad, on 24 ianuarie 2018 - 11:05, said:

A fost facuta in Cluj de catre un calibrator profesionist cu un aparat de calibrat.
Calibrator profesionist?
Deci omul traieste din aceasta profesie?

Majoritatea utilizatorilor de TV-uri isi fac un reglaj subiectiv. Raglajul meu ii poate parea dezastruos unui coleg. Iar al lui mi se pare mie dezastruos.

#22
AndreiNR

AndreiNR

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,033
  • Înscris: 14.06.2013

View PostSommerby, on 24 ianuarie 2018 - 11:21, said:

Pffff...exact pe aria asta unde sunt calibratori profesioniști (profesionisti înseamnă efectuarea unui curs/școală recunoscuta oficială-inexistent în România de altfel) să postezi asa ceva ???!!! Precis se va ascunde topicul asta!!
Sau mai plătești încă odată obținerea unui efect placebo, cine știe si ajungi să ai acasă un tv de valoarea unui oled.


Jean_LUC are ambele module ISF făcute la Amsterdam plus alte vizite ca si spectator sau implicat în aceste cursuri.

Mai are si cursuri HAA în SUA și este atestat ca guru în calibrarea audio.

Nu stii despre ce vorbesti, e mai bine sa taci!

Edited by AndreiNR, 24 January 2018 - 18:07.


#23
Sommerby

Sommerby

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,022
  • Înscris: 10.03.2010
Andrei
Nu ne mai "ameți" cu titulaturi de cursuri făcute in US.
Termeni gen "Guru" sau altele sunt titulaturi manelaro-golănești "împrumutate" din anume culturi religioase, nicidecum denumiri de meserie/profesie/specializare.
Folosiți termeni si exprimari pompoase, doar doar se vor găsi naivi să cadă în plasă, dar nici măcar nu cunoașteți semnificația acelor termeni:
Guru
https://ro.m.wikiped...estru_spiritual)
Unde să mă uit în nomenclatorul de meserii din Romania sau watever după aceasta titulatura "guru" sau"calibrator profesionist"? Nu mai prostiți oamenii cu așa ceva!
Am râs destul pe baza motivatiilor de mai sus "calibrarea nu înseamnă că vei avea o imagine pe placul posesorului tv-ului, ci una rezultată din aparate"-logic, de aia naivitatea se plătește!
Imaginea cea mai bună pentru vizionare tv este cea mai potrivită pentru acel om (unic) este ne-masurabilă/ne-cuantificabilă de niciun aparat sau formulă matematică pentru că depinde de particularitățile vizuale si de percepție ale individului respectiv. La "imaginea cea mai bună pentru mine"  se poate ajunge prin reglaje individuale a imaginii de către acea persoana, până când va "găsi" cea mai bună imagine pentru el, nu modele, patern-uri calculate (pe cine stie ce aberații) de catre un aparat!
Exact:

View Postadisz, on 24 ianuarie 2018 - 12:06, said:

Un televizor calibrat inseamna televizorul a carei imagine iti place si-ti convine TIE.
Initiator, nu "te mai lega la cap" cu "profesionisti" care îți "reglează" imaginea tv-ului TĂU, dupa standardele LOR, imaginea va fi cea de care nu ești mulțumit acum!! Cel mai potrivit sfat e ăsta:

View Postadisz, on 24 ianuarie 2018 - 12:06, said:

Apuca-te si regleaza-ti tu imaginea.Cel mai bun reper este culoarea pielii,cu asta sa incepi.Apoi iti faci restul de reglaje.Iti recomnad sa nu abuzezi de contrast si luminozitate.
Nu exista sa nu reusesti.

Edited by Sommerby, 24 January 2018 - 20:38.


#24
Jean-Luc_Picard

Jean-Luc_Picard

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,725
  • Înscris: 04.10.2014

View PostSommerby, on 24 ianuarie 2018 - 20:23, said:

Initiator, nu "te mai lega la cap" cu "profesionisti" care îți "reglează" imaginea tv-ului TĂU, dupa standardele LOR, imaginea va fi cea de care nu ești mulțumit acum!! Cel mai potrivit sfat e ăsta:
Greșești profund, reglajul se face după standardele industriei.

View Postcalinvlad, on 24 ianuarie 2018 - 11:05, said:

A fost facuta in Cluj de catre un calibrator profesionist cu un aparat de calibrat.
L-ai găsit pe baza recomandărilor unor clienți mulțumiți sau avea vreo atestare credibilă că știe să calibreze?

View Postcalinvlad, on 24 ianuarie 2018 - 11:40, said:

Despre amandoua, imaginea e pusa acum pe modul film si are o tenta galbuie. Albul parca nu mai e asa alb ca inainte.
Dacă te-ai uitat multă vreme la imagini de fabrică puternic virate în albastru și te-ai obișnuit cu ele, atunci prima impresie despre imaginile calibrate este că sunt gălbui, deoarece galbenul este culoarea complementară albastrului. Este un efect similar celui de fosfenă, uită-te la o lumină puternică de o culoare oarecare, apoi închide ochii; imaginea care îți rămâne pe retină are forma obiectului luminos, dar culoarea complementară, pentru albastru este galben, pentru roșu este cyan, pentru verde este magenta.

#25
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Singurul reglaj viabil/valabil este perceptia oculara a fiecarui individ in parte deoarece este unica....restul este can-can,de aceea ori de cate ori am ocazia ma repet la nesfarsit:
"vreti un televizor bun? atunci mergeti in show-room-uri,testati ce vreti si alegeti ce va place"

#26
Jean-Luc_Picard

Jean-Luc_Picard

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,725
  • Înscris: 04.10.2014

View Postadisz, on 24 ianuarie 2018 - 12:06, said:

Un televizor calibrat inseamna televizorul a carei imagine iti place si-ti convine TIE.
Interesantă definiție, de unde ai luat-o? Eu știam că orice calibrat înseamnă adus în conformitate cu un etalon. De când e TIE etalon? Poate pe vremea când se măsura cu cotul și fiecare avea evident alt cot.
Să dau un exemplu perfect valid în acest caz, dacă te duci la restaurant, bucătarul nu prepară mâncare cum știe el că trebuie făcută și cu gustul pe care știe el că trebuie să-l aibă, vine la masă la tine și te întreabă cu ce gust ești tu obișnuit de acasă și cum vrei să-ți prepare porția ta de mâncare, nu?

Edited by Jean-Luc_Picard, 24 January 2018 - 21:30.


#27
Jean-Luc_Picard

Jean-Luc_Picard

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,725
  • Înscris: 04.10.2014

View PostMembruAnonim, on 24 ianuarie 2018 - 21:12, said:

Singurul reglaj viabil/valabil este perceptia oculara a fiecarui individ in parte deoarece este unica....restul este can-can,de aceea ori de cate ori am ocazia ma repet la nesfarsit:
Singurul reglaj valabil este cel care face ca imaginea redată să fie aidoma cele înregistrate. Am mai dat exemplul ăsta, dacă te duci la Luvru, te apuci să mânjești Gioconda în culorile care „îți plac” ție sau te uiți la tablou așa cum a fost creat de da Vinci?

#28
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Jean-Luc_Picard

Pentru mine "personal" conteaza 3 lucruri cand cumpar un Tv: albul sa fie alb,negrul sa fie negru iar culoarea pielii la om sa fie apropiata de realitate,restul...partile tehnice,le evaluez in functie de ceea ce imi doresc sa primesc de la un tv si in cele din urma aleg ceea ce imi place si este ideal din punct de vedere tehnic pentru mine.

#29
Jean-Luc_Picard

Jean-Luc_Picard

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,725
  • Înscris: 04.10.2014

View PostMembruAnonim, on 24 ianuarie 2018 - 21:12, said:

perceptia oculara a fiecarui individ in parte deoarece este unica
Faci o gravă eroare de logică. Noi nu denumim niște percepții individuale, ci niște convenții comune. Suntem învățați din copilărie că aurul are culoare galbenă, chiar dacă percepția mea individuală e de roz cu picățele bleu, iar a ta este de vernil cu dungi gri. Eu mă voi referi la rozul cu picățele bleu ca fiind galben, iar tu te vei referi la vernilul cu dungi gri tot ca fiind galben, pentru că amândoi am fost educați să îi spunem așa. Fiecare muzician are percepția lui individuală, dar cu toții numesc frecvența fundamentală de 440 Hz ca fiind nota la, nu cântă fiecare ce frecvență „îi place”.

Edited by Jean-Luc_Picard, 24 January 2018 - 21:31.


#30
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
La urma urmei conteaza un singur lucru: utilizatorul final sa fie multumit de achizitia facuta!

#31
Sommerby

Sommerby

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,022
  • Înscris: 10.03.2010

View PostJean-Luc_Picard, on 24 ianuarie 2018 - 21:15, said:


Interesantă definiție, de unde ai luat-o? Eu știam că orice calibrat Ă®nseamnă adus Ă®n conformitate cu un etalon. De când e TIE etalon? Poate pe vremea când se măsura cu cotul și fiecare avea evident alt cot.
Să dau un exemplu perfect valid Ă®n acest caz, dacă te duci la restaurant, bucătarul nu prepară mâncare cum știe el că trebuie făcută și cu gustul pe care știe el că trebuie să-l aibă, vine la masă la tine și te Ă®ntreabă cu ce gust ești tu obișnuit de acasă și cum vrei să-ți prepare porția ta de mâncare, nu?
Ai ales un exemplu care nu e "avantajos" efectului placebo indus clienților. Îți explic pe exemplul dat.
Dacă (conform spuselor tale) la restaurantul unde am intrat si comand o mâncare "după standardele acelui restaurant", dar care nu e apropiat de ce imi place mie, nu mai comand niciodată acel fel de mâncare acolo, ci la restaurantul unde acel fel de mâncare ESTE PE PLACUL MEU (ce imi aduce aminte de cum imi place acasa sau chiar mai bun decât acasă!!), în niciun caz NU restaurantul STABILEȘTE ce imi place mie!!
Asa toate rețetele"greșite" =care nu sunt pe placul clientului, vor "gasi justificare" în "explicațiile ospatarului"-"așa e ciorba de perișoare"-perișoarele puse într-o apă chioară! Pe banii mei!!!
Nu are cum si e ABSURD să vină cineva să își oferă un serviciu unui client, dar îl avertizeaza că la final , clientul nu va avea satisfacția de a privi/percepe cum îi place ceea ce a plătit, ci altceva care nu îi va fi pe plac, dar va "înțelege" cu timpul!!!

View PostMembruAnonim, on 24 ianuarie 2018 - 21:31, said:

La urma urmei conteaza un singur lucru: utilizatorul final sa fie multumit de achizitia facuta!

Nu ai înțeles:
"utilizatorul habar nu are ce vede, îi explică profesionistul CE AR TREBUI SĂ ÎI PLACĂ ȘI SĂ VADĂ", chiar dacă beneficiarul serviciului este dezamăgit de imaginea "calibrată".
Nici ceapă nu a mâncat, nici gura nu îi miroase.

#32
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,908
  • Înscris: 07.11.2006

View PostJean-Luc_Picard, on 24 ianuarie 2018 - 21:15, said:

Interesantă definiție, de unde ai luat-o? Eu știam că orice calibrat înseamnă adus în conformitate cu un etalon. De când e TIE etalon? Poate pe vremea când se măsura cu cotul și fiecare avea evident alt cot.
Să dau un exemplu perfect valid în acest caz, dacă te duci la restaurant, bucătarul nu prepară mâncare cum știe el că trebuie făcută și cu gustul pe care știe el că trebuie să-l aibă, vine la masă la tine și te întreabă cu ce gust ești tu obișnuit de acasă și cum vrei să-ți prepare porția ta de mâncare, nu?

View PostJean-Luc_Picard, on 24 ianuarie 2018 - 21:18, said:

Singurul reglaj valabil este cel care face ca imaginea redată să fie aidoma cele înregistrate. Am mai dat exemplul ăsta, dacă te duci la Luvru, te apuci să mânjești Gioconda în culorile care „îți plac” ție sau te uiți la tablou așa cum a fost creat de da Vinci?

Ai dat doua exemple care se potrivesc ca nuca-n perete.
In primul rand TV-ul este al meu,eu il folosesc asa ca eu il reglez si fac cu el exact ce vrea muschiuletul meu.Poate ochii mei vor sa vada alb-negru.
Daca ma duc la restaurant sau la Luvru accept ce mi se ofera sau arata.Daca nu-mi convine,plec.
Sper ca ai inteles acum.Sper.

#33
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015

View PostSommerby, on 24 ianuarie 2018 - 21:45, said:

Ai ales un exemplu care nu e "avantajos" efectului placebo indus clienților. Îți explic pe exemplul dat.
Dacă (conform spuselor tale) la restaurantul unde am intrat si comand o mâncare "după standardele acelui restaurant", dar care nu e apropiat de ce imi place mie, nu mai comand niciodată acel fel de mâncare acolo, ci la restaurantul unde acel fel de mâncare ESTE PE PLACUL MEU (ce imi aduce aminte de cum imi place acasa sau chiar mai bun decât acasă!!), în niciun caz NU restaurantul STABILEȘTE ce imi place mie!!
Asa toate rețetele"greșite" =care nu sunt pe placul clientului, vor "gasi justificare" în "explicațiile ospatarului"-"așa e ciorba de perișoare"-perișoarele puse într-o apă chioară! Pe banii mei!!!
Nu are cum si e ABSURD să vină cineva să își oferă un serviciu unui client, dar îl avertizeaza că la final , clientul nu va avea satisfacția de a privi/percepe cum îi place ceea ce a plătit, ci altceva care nu îi va fi pe plac, dar va "înțelege" cu timpul!!!



Nu ai înțeles:
"utilizatorul habar nu are ce vede, îi explică profesionistul CE AR TREBUI SĂ ÎI PLACĂ ȘI SĂ VADĂ", chiar dacă beneficiarul serviciului este dezamăgit de imaginea "calibrată".
Nici ceapă nu a mâncat, nici gura nu îi miroase.
Am inteles perfect dealtfel am si mentionat acest aspect putin mai sus:

View PostMembruAnonim, on 24 ianuarie 2018 - 21:23, said:

    Jean-Luc_Picard
Pentru mine "personal" conteaza 3 lucruri cand cumpar un Tv: albul sa fie alb,negrul sa fie negru iar culoarea pielii la om sa fie apropiata de realitate,restul...partile tehnice,le evaluez in functie de ceea ce imi doresc sa primesc de la un tv si in cele din urma aleg ceea ce imi place si este ideal din punct de vedere tehnic pentru mine.


#34
Jean-Luc_Picard

Jean-Luc_Picard

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,725
  • Înscris: 04.10.2014

View PostSommerby, on 24 ianuarie 2018 - 21:42, said:

Ai ales un exemplu care nu e "avantajos" efectului placebo indus clienților.
Ba e foarte avantajos, în cazul nostru există un singur restaurant, studiourile cinematografice și de televiziune, toate lucrând după standarde comune de redare fidelă a imaginilor originale înregistrate (cu sau fără prelucrare artistică). Scopul tehnologiei audio-video nu este să satisfacă toanele individuale ale fiecăruia (adică nu este acordată pe destinația informației), ci să reproducă cât de fidel se poate originalul înregistrat, pentru a permite savurarea actului artistic de la distanță ca și cum ai fi prezent la fața locului (adică este acordată pe sursa informației). Du-te tu la teatru sau la operă și cere-le să-și schimbe costumele că ție îți plac alte culori.
Nu există decât un singur reper, arată ceea ce văd eu identic cu ce au văzut creatorii (hai să le dăm numele colectiv „regizorul”) sau nu? Nu există variațiuni pe această temă. E ca și cum ai alătura două cartonașe colorate, ori au aceeași culoare, ori nu. Nu există „culoarea B = culoarea A + preferința mea personală”. Dacă ție îți place gustul acru și pui oțet în bere nu poți să mai pretinzi că bei bere.

View Postadisz, on 24 ianuarie 2018 - 21:53, said:

Sper ca ai inteles acum.Sper.
Atunci tu nu ai motiv să discuți despre calibrare. Poți să discuți despre misterele psihicului uman, cel mult.

View Postadisz, on 24 ianuarie 2018 - 21:53, said:

Poate ochii mei vor sa vada alb-negru.
Alții vor să vadă exact ce s-a filmat. Dacă ție îți place alb-negru (o percepție pervertită), asta nu înseamnă că este o prostie sau placebo calibrarea. Discuția nu este despre ce îți place, discuția este că o calibrare este o minciună vândută clientului. Tu n-ai decât să dai controlul de culoare pe zero, calibrarea nu-i pentru oricine. Unii beau vinuri nobile, alții spirt medicinal filtrat prin pâine. În cazul din urmă, senzația fiziologică este mult mai intensă.

Edited by Jean-Luc_Picard, 24 January 2018 - 22:04.


#35
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Jean-Luc_Picard

Ceea ce nu spui tuturor este faptul ca, televizoarele vin "calibrate" din fabrica si au si optiuni de personalizare in menu,ceea ce faceti voi cu ..spectometre,analizoare etc. se numeste..."ajustarea" culorilor la un anumit standard comun....uitand faptul ca, nu toata lumea poate fi multumita de acel standard,la fel cum multora nu le place Luvru in schimb le place Ermitaj,"calibrarea" culorilor unui tv este la indemana oricui,ea trebuie sa fie personalizata de fiecare utilizator in parte in functie de ceea ce doreste,totodata voi nu specificati faptul ca, daca ati facut o calibrare intr-un dormitor ce are un ambient specific utilizatorul va avea o anumita perceptie,iar daca muta tv-ul in living room unde este alt ambient ( lumini,culoare perete,umbre,mobile etc) va avea o cu totul alta perceptie,in fine, eu unul ma opresc aici amintind tuturor un singur lucru:
"vreti un televizor bun? atunci mergeti in show-room-uri,testati ce vreti si alegeti ce va place"

#36
Jean-Luc_Picard

Jean-Luc_Picard

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,725
  • Înscris: 04.10.2014

View PostMembruAnonim, on 24 ianuarie 2018 - 22:05, said:

Ceea ce nu spui tuturor este faptul ca, televizoarele vin "calibrate" din fabrica
Te rog să dai o sursă oficială care să afirme acest lucru, nu ceea ce îți imaginezi tu.
Dacă ar fi așa, imaginea calibrată nu ar suferi nicio schimbare. Întreabă-i pe toți cei care au apelat la serviciul de calibrare (efectuat de către cineva care știe ce face) dacă imaginea s-a schimbat sau nu și dacă s-a schimbat în bine sau în rău.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate