![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Eroare 9 decodor kaon digi
Last Updated: Jan 22 2018 13:15, Started by
Angelgabry
, Jan 21 2018 13:02
·
0

Posted 21 January 2018 - 13:02

Buna, stie cineva cum rezolv problema asta ? Am sunat la cei de la digi si au zs ca fac reinitializare dar astept de 3 zile si nimic, l am inchis si redeschis de mai multe ori
|
Posted 21 January 2018 - 13:23

Daca nu a mers nici dupa reinitializarea facuta de Digi,inseamna ca trebuie sa schimbi cartela de la receiver
Edited by Aly25, 21 January 2018 - 13:23. |
Posted 21 January 2018 - 14:56

Încearcă sa introduci datele cartelei aici, poate se activează.
http://www.rcs-rds.r...digi-tv-satelit |
Posted 22 January 2018 - 13:15

Angelgabry, on 21 ianuarie 2018 - 13:02, said:
Buna, stie cineva cum rezolv problema asta ? Am sunat la cei de la digi si au zs ca fac reinitializare dar astept de 3 zile si nimic, l am inchis si redeschis de mai multe ori Salutare, Daca inca nu ai rezolvat, astept un PM cu datele de identificare ale contractului sa te pot ajuta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users