Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
O smecherie pe care nu o inteleg

Balcon parter fara acte

unde gasesc un speed bag in bucur...

Programe TV cu altfel de sporturi
 Laptop "bun la toate" max...

ctfmon.exe - System Error (in Saf...

Ați prins vremurile cand 120 Volț...

Whatsapp nu afișeaza numele ...
 Medii admitere Politehnica Bucure...

Se extinde Baza de la Kogalniceanu

Politist mutilat de caine in curt...

Trotineta- cat rezista?
 Windows 11 si inregistrare de pe ...

Cont Facebook spart

Accesare Plex prin webstation

Reziliere contract Digi Mobil?
 

Colaj de informatii tehnice si fizice despre 0zn

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
77777-7

77777-7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 665
  • Înscris: 24.10.2016
Am vazut cu totii tot felul de documentare/reportaje/stiri cu si despre ozn-uri. Unii poate am citit si carti, etc.
Eu am citit complet o singura carte, ''Unconvetional Flying Objects'' de raposatul Paul R Hil, un tip foarte calificat in domeniu, care a analizat cazuri si apoi dupa moarte fiica lui a publicat manuscrisele.


Am inceput si am citit o parte dintr-o carte scrisa de un olandez, care a scris cartea ''Ufo...Contact from Planet Iarga'', e pe amazon, si cealalta este. Olandezul a scris-o sub un pseudonim deorece aparent numele lui real, dezvaluit aproape de moarte sau dupa, nu mai tin minte, era conectat de o firma foarte mare din Olanda ce facea comert cu piese si ansambluri auto. Si conform unui site, s-ar parea ca in Olanda in top 500 milionari, era un A.C.M.Beers, numele tipului fiind van Ad Beers..oricum sarim peste..tipul nu a vrut publicitate, ci doar sa-si descrie experienta, i ncare intr-o noapte in timp ce se plaimba cu barca cu familia, a dat peste un tip in apa, si un ozn ''parcat'' semi sufundat, si apoi a petrecut 2 zile la bord unde a i s-au aratat filme si info despre planeta Iarga, sistemul de locuinte, transport, agricultura, etc....interesanta cartea.

Practic in carte zice ca tipul din apa, era oarecum in dificultate, ori doar mima, olandezul a sarit, l-a tras in barca mai mica de salvare, apoi s-a desfasurat toata scena, realizarea identitatii, socul, comunicare, etc..care a culminat cu o alegere. I-au oferit un cub dintr-un superconductor, care in acel an pe Pamant era imposibil de fabricat, sua sa intre in ozn timp de 2 zile si sa vorbeasca si sa-i fie aratate si date raspunsiru la orice intrebare. A ales cele 2 zile si nu a primit cubul.


Deci eu am cam vazut majoritatea sf-urilor din materie, in sensul ca nu ma mai impresioneaza tot felul de conspiratii de 2 lei cu si despre iluminati sau piramide si chestii... Am ajuns in punctul unde caut strict informatii relatate din prima sursa, cel ce a vazut, ori a povestit si apoi a ajuns povestea pe internet, ori a scris o cartea, dar iarasi nu ma uit la carti cu nume de tabloide gen energy balance new age kkt, ci doar daca cumva identific o carte care pare sa fie scrisa de cineva care nu e un sarlatan din domeniu cu 30 de carti si cu prevestiri an de an ca se sfarseste lumea.


Ok...acum topicul....as vrea sa relatam fiecare ce informatii avem, fie citite, fie poate vazute cu ochii nostri. Informatii care tin de partea tehnica a acestor vizitatori. Astfel poate putem sa idenfiticam oarecare detalii tehnologice si posibil sa ne facem o idee despre ce si cum propulseaza navele si care sunt sursele de energie, sau instrumentele folosite.


De exemplu..din prima carte reiese, ca propulsia ar fi pe baza de camp static, ciclic, care nu e mici magnetic, nici radioactiv ci doar are o componeneta sau efect secundar radioactiv, nu e nici bazat pe unde electromagnetice. Aceasta concluzie trasa de Paul R Hill reiese din multiplele cazuri unde fie o masina a fost ''atinsa'' de campul unui ozn, fie soferul, fie crengi de copaci, fie faruri de masini au avut luminile ''curbate'' si deviate spre o parte sau alta a drumului, fie vegetatie la sol, si chiar strat de sol de x cm afectat, radiat, uscat, discolorat, etc.

Punand toate cap la cap, de exemplu in cazul masinii, nu a fost magnetizata, si au fost afectate atat partiel metalice cat si cele di nsticla si soferul, efectiv cazul relateaza cum o forta imensa direct sub un ozn a apasat pe capota is parbriz zdrobindu-le cu o forta echivalenta de cateva tone. Sau cazuri cu amprente la sol unde natura si denzitatea solului combinat cu marimea amprentei si forma, rezulta ca obiectul avea minim 30 de tone, dar relatarea si masuratorile intre puncte dadeau marimea obiectului ca fiind de marimea unei rulote medii.



Alte cazuri, foarte multe, au loc deasupra maselor de apa, lacuri in special, unele cazuri lacuri inghetare cu greata de 1m grosime, fiorduri, canale, mari si oceane Se pare ca le plac masele de apa. Aceste cazuri dar si altele, au foarte des ''tuburi'' de lumina.
Si aici ajungem la unul dintre cele mai impotante aspecte. Se pare ca au un control extraordinat asupra luminii, si cum lumina e parte a spectrului Em, atunci putem sa presupunem ca ot controla tot specrumul in acest fel. Acest fel fiind, in plus fata de ce stim noi, o metoda de a trunchia lumina si de a o curba, sau de a o crea din aerul din atmosfera, si de a crea fascicole goale de lumina, asemanatoare unor tevi.

De asemenea aceste ''tuburi'' si ''bare' de lumina sunt conform relatarilor, perfect demilitate, cu suprafete exterioare fine si erfect controlate, fara sa pulseze, efectiv precum niste bare de plastic acrilic, conform pozei, de diverse culori. Sau in unele cazuri, apare des culoarea albastra si din cel putin 2 cazuri care mi le amintesc, culoarea albastra poate cauza transparenta in obiectele atinse de raza de lumina. O sa pun linkuri mai jos.

In alte cazuri Lumina pare sa emana de pretutindeni ca si cum insasi aerul/atmosfera e sursa luminii, fara a fi nici o sursa identificabila. Al aspect e viteza..de multe ori aceste coloane/bare cum vreti sa leziceti, de lumina, coboara sau sunt extinse cu o viteza mica, ca si cand ar fi statice, facute din lumina inghetata. Deci nu ca o lanterna, ci se extinde incet si apoi poate fi controlata ca forma si lumgine.


Un caz de exemplu povesteste cum observatorul vede de pe un deal, posibil creasta inalta, cum jos in vale la sute de metri distanta, un ozn pare sa seta fix deasupra apei, si apoi din ozn incepe sa se intinda o coloana de lumina, care aproape ajungand de nivelul apei, incepe sa se curbeze si sa formeze un unghi de 90 de grade, continuuand apoi pana in marginea apei, la cateva zeci de metri.


At caz, o femeie intr-o suburbie, iese din casa pentru a merge alaturi la vecini, si vede in apropiere un ozn din care iarasi iese o bara de lumina, cu laturi perfect paralele, si care se opreste la cateva zeci de cm de sol, o lumina care e perfect plata la baza ca un cilidru taiat perfect. Alt aspect, aceste raze de lumina pot provoca efecte de levitatie/dematerializare a peretilor, unele fiinte trecand prin pereti cu cazul din Mexic.
Alt caz, foarte celebru in Brazilia, in Corales, timp de mai multe saptamani, ozn-uri isi fac aparitia si din ele apar raze foarte fine de lumina, de grosimea unui marker sa zicem, care ating diverse persoane si apoi se remarca faptul ca-s defapt goale in interior, fiindca prin ele aparent este sustras sange.


Alt caz, poate gasesc linkul, un tip conduce masina, apoi clasic moare motorul(ajungem acusi la un efect interesant ref la asta), apoi din ozn iese o lumina albastra care atunci cand cade pe masina, toata masina devine transparenta el putand sa vada diversele piese ca intr-o poza cu piese unde sunt unele ansambluri facute transparente pt descriere.


Alt caz, o tipa bolnava de cancer, parca in Mexic, inconjurata de familie si ceva servitori in dormitorul ei, probabil aproape de moarte, este toata camera umpluta de o lumina, culoare nespacificata parca, apoi na ...vine 3 omuleti prin perete, caz clar de dematerializare al peretelui dar nu e distrus sua alterat peretele, apoi ceva ''convorbire'' telepatica, cum altfel, i se zic parintilor ca o vor ajuta. Apoi un instrument de mana ce scoatea ceva sunet, scoate intr-un capat o lumina albastra care apoi fiind directionata spre fata, abdomenul devine transparent, si pot fi vazute celulele de cancer care aveau o culoare diferita fata de restul, apoi o vindeca etc, si la urma i se da o cutie cu 30 de pastile pentru a lua cate una pe zi. Ok..partea interesanta e ca iarasi o lumina albastra face obiectele transparente.


Acum un caz citit recent ce arata , si defapt valideaza teoria unor ''campururi'' statice...un tip iarasi da peste ozn, moare masina, etc, dar ceea ce e interesant e ca tipul face o precizare foarte interesanta: masina nu mai dadea nici la cheie, asta insemnand ca nici electromotorul nu incerca sa cupleze. Ce inseaman asta ? Ca acest camp/forta whatever, are efectul de a stopa miscarea electronilor..nu se misca electronii, nu ai curent prin cabluri, nu mai merge nimic electric. Ce-i super interesant e ca omul a putut sa dea fizic la cheie, deci sa miste ansamblul unde bagi cheie in contact, deci nu e cazul ca toata masina e tinuta fizic in loc, si deci nu se pot misca cilindrii si invarti motorul..nu, practic toate piesele in libere sa se miste, dar curentul nu ''se misca'', nu e prezent purpatorul de sarcina, care ar fi electronul, nu ? Ori am inteles ca ar fi mai multe tipuri de curenti electrici, cu vreo 2-3 purtatori, curenti de suprafata, unde alfven, etc.

Anyway... tipului nu i se mai cupleaza electromotorul, deci clar ca nu are curent. Curent care e inca acolo, ca nu i-a furat nimeni bateria in 2 secunde, ci pur si simplu nu se mai deplaseaza intre baterie si electromotor. ORI, campul magnetic di nelectromotor e neutralizat.deci poate exista curent si e ''viu'' adica electronii se pot misca in voie, dar nefiind camp magnetic in electromotor, atunci iar nu se mai roteste, ori daca era electromotor fara magneti permanenti, atunci e iar varianta 1 cu lipsa de sarcina electrica.

Si un alt caz care ma face sa cred ca e cazul 1, lipsa de electroni in miscare, sau cumva bruierea campului EM....un tip in camera i se intrerupe radioul, dar atenti, nu moare complet ci doar ramane cu purici, static, cum a zis in engleza, deci are purifii la radio, deci e pornit si functioneaza doar ca nu primeste udne radio, efectiv postul radio e blocat complet.



Alt caz in care apare fenomenul de manipulare a unui camp static/semi static. Se poate cauta pe net povestea, un tip vaneaza elani sau ceva, si cand sa traga cu pusca, observa ca proiectilul iese foarte incep, merge o distanta mica si apoi cade pete vroe 50 de metri, si arma nu are recul si totul e silentios, far adetenta, si natura in jurul lui e iarasi silentioasa(efect intalnit des in cazuri ozn cand se pare ca toate sunetele pe o anumita distanta inceteaza, toat anatura e fra ciripit de pasari sau vand sau zgomot de la crengi de copaci).

Bun, tipul trage, totul se misca in reluare, apoi intampina un tip, numit Ausso Uno parca asa era pe net, si il ia cu nava pana la planeta lui, in nava, sub forma de cub perfect si nu mai mare decat o masina, intra amandoi plus 5 elani sua ce vand si observa ca elanii is intr-o ''cusca'' sua cutie deminitata de raze de lumina si ca aparent is foarte mici..ca si cum le-au fost modificate dimensiunile, toti cei 5 elani incap acum intr-un spatiu care e foarte mic, de marimea unui dulap.

Ok..numai ce se aseaza pe un scaun ceva cam ciudat si mic, dupa un flash foarte scurt si intens, se pare ca nava se afla acum in spatiu in orbita unei planete care nu o recunoaste si cu una sau 2 stele, de intensitate mai mica, si ca in orbita este o structura care emite intermitent niste lumini si ca una din ele e asa intensa incat tipul, de pe pamant, zice ca il dor ochii, la care tipul de nu pe pamant, zice ca ''ei bine acum stii si cu ne dor pe noi ochii cand suntem pe planeta voastra''. Un detaliu interesant deoarece denota faptul ca ambii vad partial acelasi spectru, dar ua sensibilitati diferite pentru anumite frecvente.

Apoi tipul e dus pe planeta, pus in fata unui aparat ca o oglinda foarte groasa pe un perete, si duap ceva scanare cu ceva lumini, i se zice ca nu corespunde, e intors pe pamant, se plange ca i-a furat elanii, si-i zice ca lor le trebuie pt inmultire pt hrana...ok whatever... Omul e lasat inapoi langa camioneta care e acum in alt loc, complet innacesibil de rabla lui de camioneta si fara urme in noroi, fapt aparent confirmat si de cei de la salvari care-l cauta prin parudir de cateva ore, el lipsind doar cateva minute. Apoi la un control medical, i se spune ca nu mai are cancer la plamani.

Mai este si detaliul ca inainte de calatorie i se da o pastila care cica ''ii va tine de foame is sa nu-i fie rau'', apoi pe Pamant cand e salvat si ajunge la spital pt verificari, unde si constata ca nu mai are nimic pe plamani, atunci i se spune ca are si o concentratie absolut imensa de minerale si vitamine imposibil de explicat in sange. Na, luati cum vreti cazul...pt mine e interesant ca acel salt'' cu un flahs puternic'', ar fi strabatut ani lumina, daca luam cea mai apropiata stea fata de pamant , vreo 3-4 ani lumina, apoi conform teorie relativitatii, chiar daca nava ar fi mers cu viteza luminii sau 0.99999c si cei de la bord ar fi simtit doar trecerea a catorva secunde, conform relativitatii, toti cei din afara navei, Pamantul inclusiv, ar fi petrcut timpul normal pe care nava l-ar fi folosit pt calatorie..

DECI deoarece ei in interiorul navei s-au miscat aproape instantaneu, dar pe Pamant timpul nu s-a scurs mai mult, rezulta ca acea calatorie nu s-a petrecut de-a lungu, prin spatiu normal dar la viteza ridicata, ci s-a petrcut prin ocolirea spatiului, astfel au plecat de aici, si au ajuns dincolo si timpul petrecut aoclo, se cam bate cu cel petrecut pe pamant cand il cautatu cei de la mountain rescue. Deci nu a aparut un decalaj de zeci/sute de ani intre varsta lui si a celor ramasi pe pamant cum ar fi cazul daca ar fi mers cu viteza luminii prin spatiul clasic.



Alt caz, un tip vede ozn, cu geamuri mari, si in spatele lor vede o gramada, mult itipi/tipe, care-i fac cu mana..ok bun..aspectul interesant. In spatele lor povesteste ca peretele care era oarecum simplu, dintr-o data se ilumineaza, devine emanator de lumina si ca ''era precum nici o alta lumina vazuta vreodata, alb mai pur decat cel mai pur alb de led-uri vazut vreodata''. Sa fie si aici un detaliu. Sa existe cumva vreo modalitate(sau mai multe ) de care nu stim de a genera lumina, momentat cea mai pura lumina care o putem produce e fie led fie laser. Sa fie ceva mai pur decat lumina de laser care e deja toat in faza ?


Ok....concluzii...cineva care aparent are capabilitatea tehnica sa ajunga la planeta noastra impotriva distantelor imense si contrar vitezei luminii, deci ocoleste spatiul clasic, pot manipula lumina, o pot curba, incetini, pot crea transparenta in obiecte, pot afecta obiecte fizic, ridica, apasa, zdrobi, e ca si cum lumina e fizica, atunci daca e fizica, poate fi si usor de inteles ca poate fi manipulata si indoita, retezata la capat, etc.

Cum s-ar putea sa existe o asa ramura a fizicii pe care nu o cunoastem ? Sa zicem ca sunt asa de multe cazuri incat e adevarat ca poate fi manipulata asa....ce anume nu intelegem noi despre lumina si spectrumul EM, incat noi inca nu putem controla lumina. Sa tina de puritatea sau metoda de creatie a luminii ?

Aveti si voi detalii tehnice si ceva orice legat de fizica strict ?

Edited by althea, 20 January 2018 - 22:08.


#2
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
Si daca n-ai citit carti, ti-a casunat sa scrii prima carte aici pe forum? Vorba alora de la "Fara zahar": Mai bine fa un rezumat.

#3
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,434
  • Înscris: 15.07.2008
Am vazut titlul si apoi am inceput sa sa defilez in jos...Posted Image
coincidenta: ascultam si la radio, tocmai incepuse sa cante: "Adam Clayton & Larry Mullen - Mission Impossible Theme"

Edited by stlk, 20 January 2018 - 21:06.


#4
77777-7

77777-7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 665
  • Înscris: 24.10.2016

View Postmyshyk, on 20 ianuarie 2018 - 20:59, said:

Si daca n-ai citit carti, ti-a casunat sa scrii prima carte aici pe forum? Vorba alora de la "Fara zahar": Mai bine fa un rezumat.

Pai am rezumat atatea cazuri si corelat ceva date asa cate imi amintesc acum din scurt in cateva minute. Mai mult sa le comprim ar insemna sa nu scriu nimic concret...doar ''exista ozn si au lumini..ce parere aveti ?'' Asa ce facem ? Si am zis din al doilea rand ca ''am citit''...cu asa atentie de pestisor de aur...

Ceva de scris ontopic nu aveti ?

Edited by 77777-7, 20 January 2018 - 21:30.


#5
althea

althea

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 11,654
  • Înscris: 30.10.2009

View Post77777-7, on 20 ianuarie 2018 - 21:28, said:

Ceva de scris ontopic nu aveti ?
Vă rog același lucru.
Nu e obligatoriu pentru nimeni să citească, și cu atât mai puțin să scrie.

#6
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
Imi pare rau, am procedat tocmai invers, n-am citi decat titlul si am scris. Ca de citit restul mi-era prea mult.Dar titlul era interesant.
On. "Cum s-ar putea sa existe o asa ramura a fizicii pe care nu o cunoastem"
Uite ca exista. Cu doar cativa ani in urma, se considera ca cea mai mica particula e atomul. Intre timp, s-a ajuns la particule muuuult mai mici decat acesta. Fizica cuantica, iti spune ceva?
http://www.descopera...fizica-cuantica

#7
77777-7

77777-7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 665
  • Înscris: 24.10.2016
Aici sunt 3 cazuri interesante unde aceste lumini au fost surprinse in mod accidental de niste camere pt animale. Practic niste camere mici se monteaza pe copaci si sunt activate la trecere animalelor, au senzori de miscare precum senzorii de la unele lampe de perete.
In aceste 3 cazuri, camerele filmeaza caprioare, dar apoi apar si niste lumini nteresante, ori ridicate de la sol, ori chiar de deasupra, caz in care de exemplu in primul film, de mai jos, e vorba de caprioare albe care cica e imposibil sa fie luate prin surprindere, dar in acest video se vede ca lumina apare dintr-o data deasupra lor si ele se uita in sus jumate de secunda si apoi o iau la fuga.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9xJosPacbYw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Al doilea film arata chiar 2 lumini tip faruri la o inaltime fata de sol, cu diverse lumini inainte de asta, dar cele 2 lumini punctiforme is chiar clare.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/CzyhubOYft8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Si asta unde se vede o structura luminoasa care sta in aceeasi pozitie multa vreme si in acelasi timp caprioarele se misca, apoi se vede si poza ziua si se pot observa gardaul ca reper si faptul ca acolo e doar cer gol si nu e nici o cladire.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/DUqBENny0i4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ydiOiwXqDUc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by 77777-7, 21 January 2018 - 16:44.


#8
77777-7

77777-7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 665
  • Înscris: 24.10.2016
Nu a vazut nimeni asa ceva vreodata ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate