Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare
 

Aliexpress - despre Produse si Selleri

* * * * * 4 votes
  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#19
addysoftware

addysoftware

    Ecological Member :)

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,552
  • Înscris: 12.04.2007

 Sephh, on 22 ianuarie 2018 - 21:35, said:


Am luat doar un light string de 1 dolar si ceva.
si? parametrii, luminozitate? pentru asta e topicul.

#20
Sephh

Sephh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 688
  • Înscris: 28.04.2006

 addysoftware, on 23 ianuarie 2018 - 07:57, said:

si? parametrii, luminozitate? pentru asta e topicul.

Se vede bine. E cu baterii 3 AA, deci e in functie de cum se consuma.


Daca de exemplu ti se da refund, banca percepe comision, ca un fel de alimentare cont?

#21
addysoftware

addysoftware

    Ecological Member :)

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,552
  • Înscris: 12.04.2007
Nu mi s-a parut. Au existat mici diferente (sub 1 leu la cativa $ sau eur) dar cred ca erau de la diferentele de curs valutar

#22
donPedros

donPedros

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 936
  • Înscris: 25.03.2008
Imi puteti recomanda un încărcător usb ieftin si ok ?
Mulțumesc.

#23
FlDoru

FlDoru

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 04.04.2018
Am facut mai mult de 50 de comenzi pe aliexpress si totul a fost ok, le-am primit pe toate Ce-i drept le fac mereu prin intermediul site-ului cashback baack.com astfel mai fac si ceva economii

#24
zedek

zedek

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 408
  • Înscris: 29.01.2010

 FlDoru, on 05 aprilie 2018 - 16:29, said:

Am facut mai mult de 50 de comenzi pe aliexpress si totul a fost ok, le-am primit pe toate Ce-i drept le fac mereu prin intermediul site-ului cashback baack.com astfel mai fac si ceva economii

La 1 post cu link extern marmota sigur invelea ceva in staniol....

#25
_Maria

_Maria

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 10.04.2018
Sunt site-uri romanesti mai simple si cu CashBack mai mare

#26
maccip

maccip

    45 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,208
  • Înscris: 06.01.2007

 addysoftware, on 26 ianuarie 2018 - 21:31, said:

Inteleg ca ti-ai luat un amplificator in clasa D de la chineji. Nu mai gasesc postarea, dar parca asa tin minte.
E ceva de capul lui? Ma intereseaza calitatea auditiei, mai ales la volum mic.
E alimentat diferential sau are capacitor pe output?

#27
maccip

maccip

    45 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,208
  • Înscris: 06.01.2007
M-am gandit sa fac si eu un review la chestia asta. Sunt mai multe variante pe aliexpress, probabil ca majoritatea functioneaza similar, la unele difera modul de asezare a ledurilor, dar in principiu ar trebui sa functioneze la fel.
De la bun inceput pot spune ca dracovenia merita. Se foloseste la leptopurile mai vechi care nu au backlight LED la panel. Se intampla ca dupa un timp, tubul CCFL incepe sa faca figuri, sa dea lumina rosiatica, bolnavicioasa, ecranul sa fie intunecat sau sa aiba o pornire lenta, adica sa dea lumina buna abia dupa cateva minute de functionare. In cazul asta tubul CCFL al ecranului incepe sa dea semne de oboseala, varianta ar fi sa schimbi ecranul cu totul, insa nu cred ca se mai gasesc noi, cele SH probabil ca sunt deja destul de uzate, depinde de noroc.
O varianta buna, care necesita ceva DYI e sa schimbi tubul CCFL din ecran cu o banda led. Trebuie schimbat si invertorul CCFL cu un driver LED, dar chinezul iti ofera la pachet banda led cu driverul LED corespunzator.

Eu am facut chestia asta acum cateva zile la un coleg pe un thinkpad T500 bun cu un ecran de rezolutie 1920x1200 fain, TN dar cu culori bune si unghiuri OK (comparativ cu altele). Se vedea foarte intunecat si incepuse sa faca probleme, se stingea subit ecranul, am facut chestia asta mai mult de testare, dar rezultatul a iesit uimitor de bun. Culorile sunt un pic mai slabe dupa montarea benzii led, dar lumina e foarte buna si consumul a scazut pana la 4W, ceea ce e foarte bine, s-a simtit la baterie.

Acuma... despre DYI ul necesar. E o chestie de 2 ore, necesita un pic de indemanare, ecranul e fragil, reparatia nu-i pentru mecanici de tractoare. Dar nu-i nici operatie pe creier.
Cum se desface ecranul? Se gasesc pe youtub filmulete, dar chiar si fara asta, e destul de intuitiv. Se demonteaza partea de jos, partea de sus a ecranului trebuie sa ramana intacta, cat mai putin afectata, ideal ar fi nici sa n-o atingi. Sunt cateva suruburi de ceasornicar, deci trebuie surubelnita PH00, sau PH000, trebuie taiat sau dezlipit un scoci, trebuie scos cu atentie tubul de neon sa nu se sparga, trebuie introdusa banda led in loc, eventual lipita cu o banda dubluadeziva de 2mm latime(taiata dintr-una mai mare), la o adica merge si nelipita. Se pun suruburile la loc, se reface bandajul de scoci si.. cam asta este. E chestie simpla care nu necesita cunostinte de electronica, doar putina indemanare.
Acuma... partea de circuit.
1. Aspecte teoretice/constructive. Placuta invertor CCFL original e o chestie care scoate 500-600V pentru a alimenta lampa CCFL, pornind de la tensiunea de 20V, tensiune care circula prin tot leptopul, provenind direct de la alimentatorul DC, sau de la baterie (in cazul asta n-o sa fie 20V ci 10-12V, dar nu conteaza, circuitele merg identic cu ambele voltaje). Practic, pe placuta invertorului CCFL sosesc mai multe semnale si tensiuni. Unele duc la LED-urile care indica power, WiFi, bluetooth, etc.. asa a fost in cazul placii de T500.
Cat priveste alimentarea iluminarii backlight, 4 fire/semnale sunt importante.
GND(masa, groundul),
VCC+(tensiunea aia de 20V sau 10-12) Aceasta tensiune e tot timpul prezenta, chiar daca leptopul e inchis. Atentie, trebuie scoasa si bateria sa nu arzi vreo siguranta pe-acolo.
ENA (e un pin de enable care primeste 0V cand ecranul trebuie sa fie stins si 3.3V cand ecranul trebuie sa se aprinda)
DIM (e un alt pin care primeste un semnal PWM de comanda a brightnessului)

Pe placa chinezeasca, exista cei 4 pini. Trebuie doar identificati pe placa invertoruli CCFL. Cu observatia ca pe pinul de DIM, placa chinezeasca vrea semnal analogic, nu PWM. Asta e o problema, daca vrei sa nu pierzi functia de reglaj brightness. Daca nu te intereseaza, poate fi legat impreuna cu firul de ENA, vei avea iluminare maxima iar reglajul nu va functiona ceea ce pentru multi nu e nicio problema.


2 Aspectele practice. De fapt asta conteaza.
2.1 Partea comuna. Din cauza faptului ca de regula cablul de la ecran vine cu un conector propriu, nu poti scoate de tot placa cu inverterul. Asadar, poti doar sa inactivezi partea de inverter pe ea. Pentru asta e suficient sa dezlipesti tranzistorii aflati la capatul ei, sunt 2 tranzistori cu 8 picioruse, mici si negri. Sau poti dezlipi bobina, sau ambele. Unele invertere nu au acei tranzistori, ei fiind inclusi in integratul de pe placa. E suficient sa scoti bobina, placa nu va mai consuma prea mult chiar daca ramane acolo drive-ul transformatorului. In unele cazuri poate chiar sa fie taiata cu un patent bun, cu un foarfece de tabla, in locul dinaintea bobinei sau al tranzistorilor, operatia devine ceva simplu, dar trebuie atentie sa nu ramana vreo punte intre traseele de cupru.
Sau poate fi taiata chiar de langa conectorul de la banda flexibila sau cablul care vine din leptop, dar pierzi ledurile indicatoare de power, HDD, Wifi, etc in unele cazuri sunt montate si ele tot pe placa invertor CCFL.
2.2. Varianta fara reglaj lumina. Trebuie identificate GND, V++ si ENA. GND e simplu, V++.. tot cam simplu cu un multimeter, avand bateria bagata in leptop, se verifica pinul pe care intra 12V. Semnalul de ENA trebuie sa fie 3.3V la ecran aprins (leptop pornit) si 0V pentru leptop stins. Se poate face confuzia cu unul dintre leduri, dar exista si varianta ca LEDul de power sa fie pus tot pe acest pin, la mine nu era. Mai exista si varianta sa gasesti schema leptopului. Mai exista si varianta sa gasesti schema circuitului integrat de pe placa inverter. Unul dintre picioare trebuie sa fie ENA, poti urmari traseul cu un multimetru, el trebuie sa ajunga la conector, eventual printr-o rezistenta. Pe pinul de ENA se leaga si ala de DIM, caz in care nu vei putea regla iluminarea.

2.3 Varianta cu reglaj lumina. Asta-i mai grea deoarece trebuie convertit un semnal PWM intr-unul analog. El se face simplu printr-un filtru trece jos, dar necesita ceva mai multa munca. Filtrul se poate face simplu cu un rezistor si un condensator. Frecventa PWMului din leptop e in jur de 200Hz pentru a gandi filtrul. 10k+1uF ar trebui sa fie OK. Fara chestia asta, nu va functiona reglajul backlight.


In concluzie, placa e buna, cu observatia ca chinezul nu a facut si el pinul de DIM sa fie PWM, asa cum e la leptop, asa cum soseste el din chipset (eventual trecand printr-un MUX analogic la variantele cu video discret). Eu nu cunosc toate leptopurile cum sunt, dar ce am vazut pana acum pe cateva scheme, au ENA de tip PWM, nu analogic. Deci ar fi fost mai bine ca chinezul sa lase pinul DIM PWM, sau eventual sa monteze el filtrul printr-un jumper care sa-l activeze sau dezactiveze pentru diverse situatii.

Un alt mic issue, dar nu e din vina chinezului. Daca leptopul e pe baterie si bateria e proasta, slaba sau facatura, e posibil ca tensiunea aia de 20V sau 12-10, sa nu fie nici macar 10V ci sa coboare spre 9V, caz in care driverul LED nu va opera cum trebuie, ecranul va fickeri in sensul ca ii va scadea luminozitatea foarte mult, sau va oscila intre lumina full si lumina mai slaba. In mod normal o baterie nu are ce cauta in zona de 9V, dar.. uite ca se mai intampla cu facaturile alea "compatibile". E o chestie minora deoarece se intampla cand bateria e proasta si aproape complet descarcata.
Nu e vina chinezului deoarece driverul e de tip buck converter, are nevoie de tensiune mai mare de 9.5V sa opereze o banda LED cu tensine de 9V. In priza sau cu baterie originala(fie si uzata), sau cu baterie facatura dar incarcata peste 20%, nu sunt probleme.


Stiu ca am scris mult pentru a acoperi eventualele cazuri particulare, dar in esenta operatiunea nu e grea. Atentie la masurarea tensiunilor, traseele sunt foarte inguste, testerele sunt destul de mari, scurtul pe 20V insamna automat sa se arda o siguranta de pe motherboard, chestie care complica inutil reparatia.

Dar pentru cei interesati, e o operatiune buna de facut pentru amorul artei, e un sentiment placut sa vezi ca repari un leptop in felul asta cu propria indemanare.
Posted Image

Edited by maccip, 11 July 2018 - 13:44.


#28
addysoftware

addysoftware

    Ecological Member :)

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,552
  • Înscris: 12.04.2007

 maccip, on 11 iulie 2018 - 12:39, said:

Inteleg ca ti-ai luat un amplificator in clasa D de la chineji. Nu mai gasesc postarea, dar parca asa tin minte.
E ceva de capul lui? Ma intereseaza calitatea auditiei, mai ales la volum mic.
E alimentat diferential sau are capacitor pe output?
Am luat cateva, de diferite puteri. Nici unul nu este diferential si nu au nici capacitori, ci folosesc metoda iesirii in punte. Cele cu PAM sunt excelente (de exemplu acesta) si modelul mic de 2x3W peak, si cel cu TPA e foarte bun,  in schimb cele cu TDA8932 (nu dau link ptr ca nu mia stiu de la care vanzator l-am luat) au fost teapa - intra in protectie la sub 1/10 din puterea nominala..

Se aud bine (as putea spune "excelent" dar nu mai sunt tanar si poate urechile mele nu mai sunt asa de sensibile incat sa simt daca au sau nu frecventele de peste 12-15kHz). Nu se simt distorsiuni de crossover. Nu exista white noise (plafonul e atat de jos incat doar daca bagi urechea in tweeter paaaarca sesizezi ceva.... ceva care ar putea fi mai degraba de la sursa de alimentare, care e tot in comutatie).

#29
ananiamadalin

ananiamadalin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 04.06.2018
Durează extrem de mult dar am folosit cu drag produsele de la ei. Am o husă pentru telefon care a meritat fiecare bănuț dar și timpul așteptat. Nu am avut de a face cu țepe.

#30
addysoftware

addysoftware

    Ecological Member :)

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,552
  • Înscris: 12.04.2007
Asta este un bun exemplu de postare inutilă...

Asta este un bun exemplu de postare inutilă...

#31
maccip

maccip

    45 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,208
  • Înscris: 06.01.2007
Tester tip penseta pentru SMD. E ieftina dar plasticoasa, grosolana si varful se indoaie tot timpul, nu e suficient de elastic. Cablul e PVC. Contactul cu componenta e OK insa.
Ar fi fost OK daca ar fi avut o forma arcuita pentru lucrul sub microscop sau daca ar fi fost mai fina. La pretul ala nu mai comentez, e buna.
Discuri diamantate pentru Proxxon/Dremel. Ieftine si bune. Am putut slefui ceramica cu ele fara sa se sparga, am facut un varf foarte fin. Le folosesc la taiat plastic la turatie mica, fara sa-l  topesc.
Sunt si la Hornbach dar sunt cu mult, mult, mult mai scumpe.
Punctator carbura de wolfram. Se gaseste si la hornbach la acelasi pret, dar asta de la chinez are varful perfect sub microscop, e foarte ascutit, l-am folosit pentru repararea cablurile imprimate pe film cu densitate foarte mare, gen flexicablu de ecran smartfon, sau ecran laptop, camere foto.. etc. Unele au traseele foarte fine si se intrerup. Reparatia presupune inlaturarea kaptonului, operatiune foarte delicata, fara un astfel de varf, sub microscop, e imposibila. Am reparat o statie totala de 8000 euro cu asa ceva, nu am vrut sa risc cu alte scule.
Burghie pentru proxxon. Foarte ieftine si neasteptat de bune. Cu stand de gaurire, cu punctator si cu vaselina pentru gaurire, se pot da gauri de 0.6mm in otel inox de 2mm. Fara stand se rup repede, dar se rup si alea mai scumpe.
Set de desfacut smartfoane. Naspa, nu prea merita. (Ma rog si pretul e de tot rahatul). Plasticul e prea moale. Surubelnitele nu le-am folosit, am Wiha.  Varianta asta  insa e buna, plasticul e ABS, e destul de tare si nu zgaraie ecranul.
Discuri proxxon/dremel pentru lemn. Sunt bune, tari, dar sunt neasteptat de groase. Alea originale proxxon sunt extrem de subtiri si nesigure in exploatare, periculoase fara ochelari. In fine, la lemn trebuie ochelari oricum. Astea sunt groase, diametrele sunt foarte variate de la mic la mare, dar pentru diametrul cel mai mare, motorasul de Proxxon nu prea are forta sa actioneze intr-u lemn moale.
As spune ca-s mai bune decat Proxxon. Evident, pretul e excelent, asa cum ar trebui de fapt sa fie astea, nu trebuie sa coste o avere.
Lanterna. Puternica, ieftina, eficienta, bine construita. Nu are 8000lm, evident. Daca are 800, e bine. Dar 800lm pentru o lanterna e foarte mult, nu stiu de ce chinezul se lauda cu 8000lm. E buna la casa omului, inca nu am schimbat bateriile, i-am bagat 3AAA, probabil ca 18650 sunt chiar mai bune, dar n-am incercat. Amluat varianta cu L2, dar sunt convins ca si cealalta e la fel de buna.
Adaptor PCI express 34mm to 2x USB 3.0. E bun. Tabla cam chinezarie, dar odata bagat in leptop, e OK. USBurile nu stau prea bine, nu are bump-urile alea. Se pot face insa cu putina indemanare. Tabla e moale, se indoaie. Viteza e OK, nu am sesizat sa fie mai slaba decat un USB3.0 genuine. O sa le folosesc sa bag 2 chei USB inauntrul leptopului, deci o sa sufere taieturi cu proxxonul si lipituri. De aia nu mi-a pasat de calitatea tablei, insa se poate utiliza. Carcasa e un pic mai mare, intra prin frecare, nu cum ar trebui, dar poate ca-i mai bine asa, sa nu tragi adaptorul cu totul cand scoti mufa USB.
Banda de reparatii. Buna, mai buna decat ce se gaseste pe la noi. Cam scumpa, dar merita. Nu rezista la presiune cum zice chinezul, se deslipeste usor-usor pana isi face loc aerul/apa afara (chestide cateva ore, functie de presiune). Nu am putut petici o saltea (auto)gonflabila cu ea, insa impreuna cu lipiciul B7000 si-a facut treaba exact cum trebuie. Se lipeste foarte bine insa, se poate deslipi si relipi de mai multe ori fara sa lase urme de lipici pe suprafete, chiar daca se foloseste feonul. E foarte buna pentru chestii (fara presiune) care trebuiesc sipite/sigilate si apoi resigilate. Lipeste si sub apa. Banda in sine nu se intinde, e destul de rezistenta si tare, fara sa aiba tesatura in ea.

Manager baterie LI-Ion. Placa e foarte mica si destul de puternica. E excelenta pentru a trece jucariile copiilor(gen radiocomanda, masinute, etc..) pe  elemente 18650. Pe doua fire se pune bateria (una, doua trei.. oricate in paralel) pe alte 2 fire se pune un cablu USB de charging, pe alte 2 fire scoate 5V (are boost-converter integrat), se poate modifica(exista variante pe aliexpress) si pentru 6V, 7V, etc pentru a face jucaria mai "iute". Masinutele in general consuma mult, te usuca de baterii iar Ni-Mh sunt nasoale, acumulatorii interni de regula sunt nebalansati, e o buna smecherie sa treci pe Li-Ion. Spre comparatie, inainte de modificare, tancul asta. mergea maxim 10 minute. Acum cu 3 celule litiu ion recuperate din leptoape, merge 3 zile, diferenta e enorma. Merge si mai repede, l-am bagat la 7V.
Are led de charging rosu si incarcare full verde. Nu are insa protectie la overdischarge, insa sub 2.7V, nu mai face boost la tensiune. Se poate monta un circuit de protectie suplimantar, dar eu n-am facut-o deoarece se vede clar ca jucaria nu mai primeste 5V ci 2.5 si copilul o pune la incarcat, nu se mai joaca cu ea.


Cabluri de silicon, de diverse dimensiuni foarte flexibile si bune pentru electronisti. Nu se belesc la folosirea pistolului de lipit. Sunt cu multe fire inauntru, indiferent de dimensiune. AWG10 are peste 1000 de fire, e impresionant catr de flexibil e. Am luat din mai multe locuri, de mai multe dimensiuni, nu mai pun link(ar fi vreo 6 linkuri), toate sunt bune, incepand de la AWG10 care e fenomenal(si scump) pana la AWG30(care e un pic mai gros in mantaua de silicon decat cele similare de PVC)
Am luat si din PVC, voiam single-strand, dar m-am pacalit, erau tot multi-strand, adica litzate. Insa nu-i din vina chinezului, n-am fost eu atent.
Duceam lipsa grava de cabluri de calitate. Tot timpul taiam de prin casti, la casti gasesti cabluri bune, dar nu toate se lipesc bine, au fir de kevlar sau otel, se beleste izolatia la lipire.. nu-s bune pentru asa ceva. Acum datorita kinezului am rezolvat problema asta. Partial pentru ca as avea nevoie si de AWG32,34, mai subtiri, dar n-am gasit decat din teflon la preturi foarte mari. Asta e.. o sa folosesc sarma de cupru emailata ca si pana acum.

Edited by maccip, 12 July 2018 - 22:13.


#32
maccip

maccip

    45 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,208
  • Înscris: 06.01.2007
Set de surubelnite Mijia. Arata ca un produs fashion dar este o trusa de surubelnite de precizie. Biții sunt de calitate buna, se impacă bine cu șuruburile. Am testat Philips1 pe șuruburi de leptop, intra perfect, fără joc. Am forțat la strângere un șurub Torx5, se comporta excelent, mi-a fost milă să văd până la ce cuplu poate duce, sunt șurubelnițe de precizie, nu de forță. Face față la un cuplu rezonabil pentru un șurub de o asemenea dimensiune. Nicio zgârâietură pe capul bitului.
La microscop arată foarte bine, biții sunt simetrici, fără imperfecțiuni.
Mânerul e foarte elegant, căpăcelul se rotește ca și cum ar avea rulment.
Cutia e din aluminiu anodizat de grosime mare, cam 1mm, nu se îndoaie nici măcar elastic.
In rest.. sunt reviewuri pe youtube pentru unboxing and shit.

Eu le-am luat pentru biții de precizie tamper resistant care se găsesc de regulă in seturi de șurubelnite de toată jena sau în seturile extrem de scumpe pentru profesioniști.
Dar eu cred că merge și la utilizare intensă, deși mai comod e cu surubelnițe dedicate.

Dar genul de cadou pe care orice bărbat (sau... cât de cât bărbat) îl merită din partea femeii. Toate femeile ar trebui să cunoască cum trebuie să arate și să se comporte un set de șurubelnițe pentru a putea alege cadouri decente, nu plușuri și inimioare sau arhi-inutilele victorinoaxe.

Edited by maccip, 25 September 2018 - 21:56.


#33
alx42

alx42

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,802
  • Înscris: 26.06.2014
cateva produse care merita cumparate dupa parerea mea.
nu sunt neaparat cele mai ieftine dar sunt bine facute


termos de calitate, izoleaza f bine si nu are plastice care intra in contact cu lichidul
https://www.aliexpre...0199169841.html
[ https://ae01.alicdn.com/kf/Hd67851c548344f52959da072a597e3e9A/4-Sizes-Double-Wall-Stainless-Steel-Vacuum-Flasks-Thermos-Cup-Coffee-Tea-Milk-Travel-Mug-Thermo.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

agatator cu adeziv din inox
https://www.aliexpre...0545302781.html
[ https://ae01.alicdn.com/kf/Hfadf0d57148e48ed90777682114d75e6S/SUS304-Black-Robe-Hook-Wall-Hook-Towel-Hook-for-Bathroom-Stainless-Steel-Coat-Hook-Rustproof-Hook.jpg_640x640.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


suport tel de calitate
https://www.aliexpre...3032365474.html
[ https://ae01.alicdn.com/kf/H31c92afd3ecb41959efff11e7f11ae07y/LINGCHEN-Phone-Holder-Stand-for-iPhone-11-Xiaomi-mi-9-Metal-Phone-Holder-Foldable-Mobile-Phone.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


slapi cu talpa moale, foarte caldurosi
https://www.aliexpre...1080660939.html
[ https://ae01.alicdn.com/kf/He1b4d3ef222548f28112484ac9f9ea82x/Non-slip-Floor-Home-Slippers-Women-2020-Indoor-House-plush-Soft-Cute-Cotton-Slippers-Shoes-Slides.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


coliere de calitate care nu ruginesc (echivalent w4)
https://www.aliexpre...2973653768.html
[ https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1yt2tbe6sK1RjSsrbq6xbDXXa3/5pcs-lot-Stainless-Steel-304-Worm-Drive-Hose-Clamp-Fuel-Pipe-Tube-Clips-water.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


suport tel magnetic cu adeziv
https://www.aliexpre...2948213563.html
[ https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1gZ_1XsfrK1Rjy1Xdq6yemFXa9/Baseus-Magnetic-Phone-Holder-in-Car-Universal-Phone-Stand-Car-Holder-Support-Smartphone-Voiture-For-iPhone.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

mini arzator ptr butelii cu filet european 7/16
https://www.aliexpre...2910298540.html
[ https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1Fw4JKeSSBuNjy0Flq6zBpVXaH/BRS-Portable-Mini-Camping-Titanium-Stove-Outdoor-Gas-Stove-Survival-Furnace-Stove-Pocket-Picnic-Cooking-Gas.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by alx42, 03 September 2020 - 11:55.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate