![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
iPhone 7 Plus probleme ecran
Last Updated: Jan 22 2018 22:00, Started by
FChriss
, Jan 16 2018 20:18
·
0

Posted 17 January 2018 - 22:09

Baxon, nu te supara pe mine dar m-ai omorat pana acum cu tot felul de presupuneri, ca e la mana a 7a, ca poate am clona, ca am dat cu el de pereti si nu recunosc. Serios, daca intentionezi sa ajuti macar incearca sa citesti si ce scrie persoana respectiva.
Pana la urma am ajuns cu el la service, l-am predat si urmeaza sa fie trimis la garantie la Apple pentru a fi inlocuit (daca este cazul). Ei cica dureaza 5-7 zile. Edited by FChriss, 17 January 2018 - 22:09. |
Posted 22 January 2018 - 22:00

Am revenit, azi am luat telefonul, a fost inlocuit cu unul nou, venit din Cehia din cate am inteles, nu a fost inlocuit la noi. Din pacate cauza problemelor ramane necunoscuta dar solutia e aceeasi indiferent de problema, la garantie cu el.
M-am uitat in el, seria incepe cu N, deci replacement unit, habar nu am daca e refurbished in caz ca intreaba cineva, a venit cu folia din fabrica pe el, impecabil. Edited by FChriss, 22 January 2018 - 22:01. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users