Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rename SQL column

Achiziționare tuner TV !

Din ce este facuta terasa asta?

Cum accesez site-ul CNAS ?
 Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 

Vasilica-Viorica Dăncilă este premier

* * * - - 12 votes
  • This topic is locked This topic is locked
4166 replies to this topic

Poll: Teleorman (297 member(s) have cast votes)

Credeti ca faptul ca propunerea este din Teleorman, e o simpla coincidenta ?

  1. Voted Da, a prevalat profesionalismul, e o simpla coincidenta ca este din Teleorman, judetul pastorit de Dragnea (23 votes [7.74%] - View)

    Percentage of vote: 7.74%

  2. Voted Nu, este clara influenta lui Dragnea in a numi un apropiat in aceasta functie (274 votes [92.26%] - View)

    Percentage of vote: 92.26%

Credeti ca aceasta este ultima numire de PM in actuala legislatura pesede ?

  1. Voted Da, au ajuns la un om capabil sa puna in aplicare programul de guvernare (34 votes [11.45%] - View)

    Percentage of vote: 11.45%

  2. Voted Nu, se vor face schimbari si propuneri de fiecare data cand Dragnea constata ca este nevoie (263 votes [88.55%] - View)

    Percentage of vote: 88.55%

Daca ati votat pesede, credeti ca a treia schimbare de premier dovedeste ca v-ati inselat ?

  1. Nu, merg pe mana lor in continuare, am incredere ca programul va fi aplicat "la milimetru" chiar si cu intarzieri (19 votes [6.40%] - View)

    Percentage of vote: 6.40%

  2. Da, m-am orientat gresit, atatea schimbari intrun an dovedesc ca nu sunt in stare sa guverneze (6 votes [2.02%] - View)

    Percentage of vote: 2.02%

  3. Voted Nu i-am votat (272 votes [91.58%] - View)

    Percentage of vote: 91.58%

Vote

#3457
ianos777

ianos777

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,738
  • Înscris: 07.02.2019
Iohannis o demolează pe Dăncilă: „Total ignorantă în politica externă. Decizia finală, în privința mutării Ambasadei, aparține Președintelui României”

Anunțul intempestiv făcut de Viorica Dăncilă, privind decizia de a muta Ambasada României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, a fost taxat dur de președintele Klaus Iohannis.
Prin intermediul unui comunicat de presă, șeful statului spune că viorica Dăncilă „demonstrează, încă o dată, totala sa ignoranță în domeniul politicii externe și în ceea ce privește luarea unor decizii importante ale statului român”.
Klaus Iohannis e ferm: „Decizia finală aparține Președintelui României”.
Președinția României – Comunicat de presă
„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, consideră că, prin declarațiile susținute astăzi referitoare la mutarea Ambasadei României la Ierusalim, Prim-ministrul Viorica Dăncilă demonstrează, încă o dată, totala sa ignoranță în domeniul politicii externe și în ceea ce privește luarea unor decizii importante ale statului român. Din dorința de a-și revendica o decizie care nu aparține doar Guvernului României, așa cum dorește să lase impresia, Prim-ministrul Viorica Dăncilă se grăbește să facă anunțuri publice fără să existe o decizie în acest sens.
Poziția Președintelui României cu privire la acest subiect a fost exprimată cu claritate în repetate rânduri și nu va fi reluată acum.
Decizia mutării Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim va avea loc numai după finalizarea analizei care se desfășoară în prezent și doar cu avizul tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul politicii externe și al securității naționale. Decizia finală aparține Președintelui României, care este, potrivit Constituției, titular al deciziilor de politică externă a României și reprezentant al țării noastre în plan extern.
Administrația Prezidențială nu a primit până în prezent analiza care a fost anunțată în repetate rânduri de Guvern.
Președintele Klaus Iohannis solicită, din nou, Guvernului și Prim-ministrului să manifeste responsabilitate în actul de guvernare.”

https://ziaristii.co...telui-romaniei/
==========================

...analfabeta de la guvern amesteca Romania in jocuri periculoase prin tot anuntata mutare a ambasadei României  de la Tel Aviv la Ierusalim..
.,, mutarea ambasadei României  de la Tel Aviv la Ierusalim in acest moment pozitioneaza Romania de partea Israelului in acest conflict dintre Israel si Palestina.....



Un oficial palestinian cere UE să acţioneze după anunţul Vioricăi Dăncilă privind mutarea ambasadei române în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

„Cerem UE să acţioneze în privinţa acestei decizii, care încalcă politici europene consacrate. Vom discuta acest subiect în cadrul Ligii Arabe şi al Organizaţiei de Cooperare Islamice“, adaugă el.
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat dumincă, la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice mutarea ambasadei României în Israel la Ierusalim.
„Sunt încântată să anunţ astăzi, în faţa audienţei AIPAC, că după finalizarea analizei de către toţi actorii constituţionali implicaţi în procesul decizional din ţara mea şi în deplin consens, eu, ca prim-ministru al României şi Guvernul pe care îl conduc, vom muta ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului“, a declarat Viorica Dăncilă ..

https://www.tracknew...rusalim-142458/
==========================================


Palestina isi recheama ambasadorul din Romania, in contextul scandalului legat de ambasada


Autoritatea Nationala Palestiniana (ANP) cu sediul la Ramallah, in Cisiordania ocupata, a anuntat, miercuri, ca si-a rechemat ambasadorii pentru "consultari" din patru tari membre ale Uniunii Europene, state care si-au trimis reprezentantii la ceremonia organizata de Israel cu ocazia deschiderii Ambasadei SUA la Ierusalim.
Cele patru tari sunt Austria, Ungaria, Republica Ceha si Romania, a indicat Ministerul de Externe al ANP, informeaza AFP si dpa.
Reprezentanti ai acestor tari au luat parte duminica la o ceremonie cu delegatia americana la Ministerul de Externe israelian, in ajunul inaugurarii Ambasadei SUA la Ierusalim.
Astfel, potrivit dpa, cele patru state s-au distantat de majoritatea tarilor membre ale UE care au ales sa nu-si trimita reprezentantii la aceasta ceremonie israeliana.
UPDATE Purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat, miercuri, ca nu stie daca premierul a fost informat de faptul ca ambasadorul Fuad Kokaly a fost rechemat la Ramallah.
"Nu stiu sa raspund la aceasta intrebare. Cat am fost eu in sedinta de Guvern, nu. Dar nu stiu daca premierul a fost informat sau nu", a declarat Nelu Barbu, intrebat daca ministrul de Externe sau un alt reprezentant al MAE au informat-o pe Viorica Dancila de decizia statului palestinian.
Nemultumirea Palestinei

UE a respins recunoasterea de catre presedintele american Donald Trump a Ierusalimului drept capitala a Israelului si decizia liderului de la Casa Alba de a transfera Ambasada SUA din Tel Aviv la Ierusalim, o initiativa ce a suscitat indignarea palestinienilor.
Palestinienii vad in acest demers o negare a revendicarii lor asupra Ierusalimului de Est, pe care il doresc capitala a statului la care aspira.
Conducerea palestiniana a suspendat contactele cu oficialii americani dupa anuntul facut de Donald Trump pe 6 decembrie privind recunoasterea Ierusalimului drept capitala a Israelului.

http://www.ziare.com...mbasada-1513874
==========================================

Premierul palestinian îi cere României să nu-şi mute ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim

Premierul palestinian, Rami Hamdallah, a cerut joi României să nu-şi mute ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, estimând că o asemenea măsură ar reprezenta o încălcare a dreptului internaţional şi a rezoluţiilor ONU şi de asemenea ar dăuna şanselor de pace şi de creare a unui stat palestinian în cadrul frontierelor din anul 1967 cu capitala la Ierusalim, se arată într-un comunicat difuzat de biroul premierului Hamdallah, citat de agenţia palestiniană de presă WAFA.
Conform acestei surse, premierul palestinian a formulat solicitarea în timpul unei întâlniri avute în cursul zilei de joi cu şeful Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah - Palestina, Cătălin Ţîrlea, întâlnire în cadrul căreia au fost discutate ultimele evoluţii politice din regiune, precum şi evoluţia relaţiilor bilaterale româno-palestinene.
Premierul palestinian a mulţumit României pentru sprijinul oferit în vederea construirii instituţiilor palestiniene, subliniind importanţa consolidării cooperării în domenii precum turismul, educaţia şi cultura.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi seară, la o emisiune televizată la postul Antena 3, că guvernul român a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim.

„Acum ceva timp eu am spus că, din punctul meu de vedere, şi România, după anunţul administraţiei americane, trebuie să-şi mute ambasada din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim. (...) Ieri, într-adevăr, informaţia a ieşit, Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Poate părea un lucru puţin important. Are o valoare simbolică uriaşă acest gest al nostru, în primul rând o valoare simbolică pentru un stat care are o influenţă nemaipomenit de mare în lume, un stat, Israelul, cu care noi avem relaţii speciale de foarte mulţi ani, un stat în care sunt peste 500.000 de români care trăiesc acolo, are o valoare foarte mare pentru administraţia americană”, a afirmat Dragnea.

Vineri, Administraţia Prezidenţială, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis nu a fost informat sau consultat cu privire la o posibilă mutare a Ambasadei României din Israel, subliniind totodată că un astfel de demers nu se poate face decât în urma unei analize de profunzime, care să ia în considerare toate consecinţele şi implicaţiile politice externe ale acestuia, şi că „în această etapă” ar reprezenta „o încălcare a dreptului internaţional relevant”.

....ce castiga Romania din acest joc, cu mutarea ambasadei României  de la Tel Aviv la Ierusalim...

...castiga atentia organizatiilor estremiste islamice..
...ceva simpatie din partea evreilor ..
... ceva avantaje pentru Dragnea in jocurile de culise...

#3458
ianos777

ianos777

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,738
  • Înscris: 07.02.2019
Proasta nu mai recunoaște ce-a spus privin mutarea ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim!

„Nu am spus că eu voi muta ambasada. Este o opinie personală că trebuie mutată ambasada. Decizia finală, conform Constituției, este la președinte”.

Propasta României a făcut un pas înapoi duminică seară în privința mutării ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, precizând că declarația făcută la Washington despre mutarea reprezentanței diplomatice este doar o părere personală de-ale sale și că, potrivit Constituției, deicizia o ia președintele Klaus Iohannis.

https://www.comisaru...um-_991180.html

Edited by ianos777, 24 March 2019 - 23:53.


#3459
Imperathor

Imperathor

    Dictator perpetuu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,047
  • Înscris: 03.07.2008
A dat-o la-ntors, Trepanela!

#3460
MotanulAlb

MotanulAlb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 16.02.2019

 ianos777, on 24 martie 2019 - 23:51, said:

Proasta nu mai recunoaște ce-a spus privin mutarea ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim!

„Nu am spus că eu voi muta ambasada. Este o opinie personală că trebuie mutată ambasada. Decizia finală, conform Constituției, este la președinte”.

Propasta României a făcut un pas înapoi duminică seară în privința mutării ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, precizând că declarația făcută la Washington despre mutarea reprezentanței diplomatice este doar o părere personală de-ale sale și că, potrivit Constituției, deicizia o ia președintele Klaus Iohannis.

https://www.comisaru...um-_991180.html
Doxan si viorica, dans :))))

#3461
ianos777

ianos777

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,738
  • Înscris: 07.02.2019
Liviu Avram o calcă-n picioare pe Dăncilă! „A înnebunit Bufonul Regelui, se crede Regina Angliei!”

Ce a scris respectatul jurnalist:
„Măi, oameni buni, voi ați auzit cum a început să vorbească Viorica Dăncilă? Cu EU, guvernul MEU, țara MEA, poporul MEU. Mai să zici că-i un fel de Regina Elisabeta a Angliei – dar nu bătrânica de azi, ci cealaltă, prima, de acum 450 de ani.
Cum nu cred că creierul relativ neted al Vioricăi Dăncilă bate înapoi, în istorie, până spre acum 450 de ani, bănuiesc că niște sfetnici de-ai săi i-au sugerat să vorbească astfel.
Și așa cum ne arată Istoria, o țară este pierdută nu atunci când înnebunește Regele (sau Regina, după caz), că s-au mai văzut cazuri - ci când înnebunește Bufonul Regelui, singurul abilitat să-i spună adevărul.”

https://www.comisaru...um-_991180.html

....Cadana sefa de harem o sa dea foc palatului de clestar a sultanului....salvarii sultanului sunt la mila cadanelor....
....

#3462
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
O fi speriat-o cineva cu închisoarea de a dat înapoi tuta...

#3463
ianos777

ianos777

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,738
  • Înscris: 07.02.2019

 MembruAnonim, on 25 martie 2019 - 00:10, said:

O fi speriat-o cineva cu închisoarea de a dat înapoi tuta...
...sa speriat Dragnea de consecintele in plan politic a acelor afimatii....in politica externa nu e ca in cea interna....

... nu mai merge treaba cu jocul de-a alba neagra......

Edited by ianos777, 25 March 2019 - 00:24.


#3464
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

 ianos777, on 24 martie 2019 - 22:20, said:

Iohannis o demolează pe Dăncilă: „Total ignorantă în politica externă. Decizia finală, în privința mutării Ambasadei, aparține Președintelui României”

Anunțul intempestiv făcut de Viorica Dăncilă, privind decizia de a muta Ambasada României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, a fost taxat dur de președintele Klaus Iohannis.
Prin intermediul unui comunicat de presă, șeful statului spune că viorica Dăncilă „demonstrează, încă o dată, totala sa ignoranță în domeniul politicii externe și în ceea ce privește luarea unor decizii importante ale statului român”.
Klaus Iohannis e ferm: „Decizia finală aparține Președintelui României”.
Președinția României – Comunicat de presă
„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, consideră că, prin declarațiile susținute astăzi referitoare la mutarea Ambasadei României la Ierusalim, Prim-ministrul Viorica Dăncilă demonstrează, încă o dată, totala sa ignoranță în domeniul politicii externe și în ceea ce privește luarea unor decizii importante ale statului român. Din dorința de a-și revendica o decizie care nu aparține doar Guvernului României, așa cum dorește să lase impresia, Prim-ministrul Viorica Dăncilă se grăbește să facă anunțuri publice fără să existe o decizie în acest sens.
Poziția Președintelui României cu privire la acest subiect a fost exprimată cu claritate în repetate rânduri și nu va fi reluată acum.
Decizia mutării Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim va avea loc numai după finalizarea analizei care se desfășoară în prezent și doar cu avizul tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul politicii externe și al securității naționale. Decizia finală aparține Președintelui României, care este, potrivit Constituției, titular al deciziilor de politică externă a României și reprezentant al țării noastre în plan extern.
Administrația Prezidențială nu a primit până în prezent analiza care a fost anunțată în repetate rânduri de Guvern.
Președintele Klaus Iohannis solicită, din nou, Guvernului și Prim-ministrului să manifeste responsabilitate în actul de guvernare.”

https://ziaristii.co...telui-romaniei/
==========================

...analfabeta de la guvern amesteca Romania in jocuri periculoase prin tot anuntata mutare a ambasadei României  de la Tel Aviv la Ierusalim..
.,, mutarea ambasadei României  de la Tel Aviv la Ierusalim in acest moment pozitioneaza Romania de partea Israelului in acest conflict dintre Israel si Palestina.....



Un oficial palestinian cere UE să acţioneze după anunţul Vioricăi Dăncilă privind mutarea ambasadei române în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

„Cerem UE să acţioneze în privinţa acestei decizii, care încalcă politici europene consacrate. Vom discuta acest subiect în cadrul Ligii Arabe şi al Organizaţiei de Cooperare Islamice“, adaugă el.
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat dumincă, la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice mutarea ambasadei României în Israel la Ierusalim.
„Sunt încântată să anunţ astăzi, în faţa audienţei AIPAC, că după finalizarea analizei de către toţi actorii constituţionali implicaţi în procesul decizional din ţara mea şi în deplin consens, eu, ca prim-ministru al României şi Guvernul pe care îl conduc, vom muta ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului“, a declarat Viorica Dăncilă ..

https://www.tracknew...rusalim-142458/
==========================================


Palestina isi recheama ambasadorul din Romania, in contextul scandalului legat de ambasada


Autoritatea Nationala Palestiniana (ANP) cu sediul la Ramallah, in Cisiordania ocupata, a anuntat, miercuri, ca si-a rechemat ambasadorii pentru "consultari" din patru tari membre ale Uniunii Europene, state care si-au trimis reprezentantii la ceremonia organizata de Israel cu ocazia deschiderii Ambasadei SUA la Ierusalim.
Cele patru tari sunt Austria, Ungaria, Republica Ceha si Romania, a indicat Ministerul de Externe al ANP, informeaza AFP si dpa.
Reprezentanti ai acestor tari au luat parte duminica la o ceremonie cu delegatia americana la Ministerul de Externe israelian, in ajunul inaugurarii Ambasadei SUA la Ierusalim.
Astfel, potrivit dpa, cele patru state s-au distantat de majoritatea tarilor membre ale UE care au ales sa nu-si trimita reprezentantii la aceasta ceremonie israeliana.
UPDATE Purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat, miercuri, ca nu stie daca premierul a fost informat de faptul ca ambasadorul Fuad Kokaly a fost rechemat la Ramallah.
"Nu stiu sa raspund la aceasta intrebare. Cat am fost eu in sedinta de Guvern, nu. Dar nu stiu daca premierul a fost informat sau nu", a declarat Nelu Barbu, intrebat daca ministrul de Externe sau un alt reprezentant al MAE au informat-o pe Viorica Dancila de decizia statului palestinian.
Nemultumirea Palestinei

UE a respins recunoasterea de catre presedintele american Donald Trump a Ierusalimului drept capitala a Israelului si decizia liderului de la Casa Alba de a transfera Ambasada SUA din Tel Aviv la Ierusalim, o initiativa ce a suscitat indignarea palestinienilor.
Palestinienii vad in acest demers o negare a revendicarii lor asupra Ierusalimului de Est, pe care il doresc capitala a statului la care aspira.
Conducerea palestiniana a suspendat contactele cu oficialii americani dupa anuntul facut de Donald Trump pe 6 decembrie privind recunoasterea Ierusalimului drept capitala a Israelului.

http://www.ziare.com...mbasada-1513874
==========================================

Premierul palestinian îi cere României să nu-şi mute ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim

Premierul palestinian, Rami Hamdallah, a cerut joi României să nu-şi mute ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, estimând că o asemenea măsură ar reprezenta o încălcare a dreptului internaţional şi a rezoluţiilor ONU şi de asemenea ar dăuna şanselor de pace şi de creare a unui stat palestinian în cadrul frontierelor din anul 1967 cu capitala la Ierusalim, se arată într-un comunicat difuzat de biroul premierului Hamdallah, citat de agenţia palestiniană de presă WAFA.
Conform acestei surse, premierul palestinian a formulat solicitarea în timpul unei întâlniri avute în cursul zilei de joi cu şeful Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah - Palestina, Cătălin Ţîrlea, întâlnire în cadrul căreia au fost discutate ultimele evoluţii politice din regiune, precum şi evoluţia relaţiilor bilaterale româno-palestinene.
Premierul palestinian a mulţumit României pentru sprijinul oferit în vederea construirii instituţiilor palestiniene, subliniind importanţa consolidării cooperării în domenii precum turismul, educaţia şi cultura.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi seară, la o emisiune televizată la postul Antena 3, că guvernul român a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim.

„Acum ceva timp eu am spus că, din punctul meu de vedere, şi România, după anunţul administraţiei americane, trebuie să-şi mute ambasada din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim. (...) Ieri, într-adevăr, informaţia a ieşit, Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Poate părea un lucru puţin important. Are o valoare simbolică uriaşă acest gest al nostru, în primul rând o valoare simbolică pentru un stat care are o influenţă nemaipomenit de mare în lume, un stat, Israelul, cu care noi avem relaţii speciale de foarte mulţi ani, un stat în care sunt peste 500.000 de români care trăiesc acolo, are o valoare foarte mare pentru administraţia americană”, a afirmat Dragnea.

Vineri, Administraţia Prezidenţială, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis nu a fost informat sau consultat cu privire la o posibilă mutare a Ambasadei României din Israel, subliniind totodată că un astfel de demers nu se poate face decât în urma unei analize de profunzime, care să ia în considerare toate consecinţele şi implicaţiile politice externe ale acestuia, şi că „în această etapă” ar reprezenta „o încălcare a dreptului internaţional relevant”.

....ce castiga Romania din acest joc, cu mutarea ambasadei României  de la Tel Aviv la Ierusalim...

...castiga atentia organizatiilor estremiste islamice..
...ceva simpatie din partea evreilor ..
... ceva avantaje pentru Dragnea in jocurile de culise...


un adevarat noroc ca ai scris atat de mult....
Asa pot gasi cat mai multe greseli si lipsa de informatie.


-colega, dece mai aduci in prim plan ce s-a scris in mai 2018 ?
Crezi ca nu avem memorie??? citez din postarea ta
"......Autoritatea Nationala Palestiniana (ANP) cu sediul la Ramallah, in Cisiordania ocupata, a anuntat, miercuri, ca si-a rechemat ambasadorii pentru "consultari" din patru tari membre ale Uniunii Europene, state care si-au trimis reprezentantii la ceremonia organizata de Israel cu ocazia deschiderii Ambasadei SUA la Ierusalim....."

-Impropriu este numita misiunea diplomatica a Autoritatii Palestiniene in Romania -ambasada- atata timp cat nu reprezinta un stat.
Statul Palestinian nu exista - ca atare Romania a deschis la Ramallah numai un Oficiul de Reprezentare al Romaniei

-Nu e nevoie nici de Johannis nici de Dancila sa li se confirme evreilor unde le este capitala statului lor.
O stiu mai bine de decat ei si decat altii de 3000 de ani, caci la templul ei s-au rugat  si daramata de 2 ori continua si azi sa fie centrul rugaciunilor si centrul vietii politice, administrative si sociale

-Romania nu catiga simpatie din partea Israelului cu jocuri de-a fata ascunselea....uite ambasada, nu e ambasada.
Lucrurile sunt lamurite de mult pentru Israel privind acest parteneriat - cand Johannis s-a plimbat 6 zile la Israel fara sa il bage cineva in seama, cu greu l-a primit seful parlamentului si la fel si Dancila, nici-un ziar din prima liga nu le-a pronuntat macar numele pomenindu-le vizita in Israel

-Autoritatea Palestiniana, republica constitutionala, cu sediul la Ramallah nu este in Cisordania ocupata.
si functioneaza datorita Israelului care din 1994 cand primul oras cedat dupa razboiul de 6 zile a fost Jericho
Au urmat apoi la scurt timp Ramallah, Hebron, Nablus, Jenin, Bethlehem, impreuna cu 80% din teritoriu.

-Autoritatea Palestiniana are guvern, politie, steag, imn, economie proprie, administratie proprie afara de moneda proprie

-Autoritatea Palestiniana isi permite sa ameninte Europa, tot mai slaba si credula, care a alimentat si alimenteaza terorismul in zona cu bani pe care ii da ca "ajutoare", miliarde pe an, dar care stie bine unde ajung si impotriva cui se cumpara cu ei armament

-Rami Hamdallah, este fostul premier al autoritatii Palestiniene, de la 10 martie 2019 premier este Mohammad Shtayyeh

-organizatiile teroriste exista si exista si cu sprijinul Romaniei inca de pe vremea lui Arafat si azi si cu al Europei si daca cineva chiar lupta impotriva lor ala este Israelul care este amenintat direct
Restul doar ii pun lui bete in roate


Dancila a facut o miscare gresita, hazardata, a supraplusat crezand ca va obtine bani pentru fondul de dezvoltare
si alte avantaje financiare
Nu va primi nici macar suma care a platit-o mita sa fie primita in america

Edited by vio69a, 25 March 2019 - 01:53.


#3465
Slick0r

Slick0r

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,014
  • Înscris: 17.12.2005
https://www.timesofi...o-move-embassy/

Vaca retardata :)

#3466
vanitty

vanitty

    Ala negru de respira greu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,507
  • Înscris: 05.11.2009

 vio69a, on 25 martie 2019 - 01:43, said:

un adevarat noroc ca ai scris atat de mult....
Asa pot gasi cat mai multe greseli si lipsa de informatie.


-colega, dece mai aduci in prim plan ce s-a scris in mai 2018 ?
Crezi ca nu avem memorie??? citez din postarea ta
"......Autoritatea Nationala Palestiniana (ANP) cu sediul la Ramallah, in Cisiordania ocupata, a anuntat, miercuri, ca si-a rechemat ambasadorii pentru "consultari" din patru tari membre ale Uniunii Europene, state care si-au trimis reprezentantii la ceremonia organizata de Israel cu ocazia deschiderii Ambasadei SUA la Ierusalim....."

-Impropriu este numita misiunea diplomatica a Autoritatii Palestiniene in Romania -ambasada- atata timp cat nu reprezinta un stat.
Statul Palestinian nu exista - ca atare Romania a deschis la Ramallah numai un Oficiul de Reprezentare al Romaniei

-Nu e nevoie nici de Johannis nici de Dancila sa li se confirme evreilor unde le este capitala statului lor.
O stiu mai bine de decat ei si decat altii de 3000 de ani, caci la templul ei s-au rugat  si daramata de 2 ori continua si azi sa fie centrul rugaciunilor si centrul vietii politice, administrative si sociale

-Romania nu catiga simpatie din partea Israelului cu jocuri de-a fata ascunselea....uite ambasada, nu e ambasada.
Lucrurile sunt lamurite de mult pentru Israel privind acest parteneriat - cand Johannis s-a plimbat 6 zile la Israel fara sa il bage cineva in seama, cu greu l-a primit seful parlamentului si la fel si Dancila, nici-un ziar din prima liga nu le-a pronuntat macar numele pomenindu-le vizita in Israel

-Autoritatea Palestiniana, republica constitutionala, cu sediul la Ramallah nu este in Cisordania ocupata.
si functioneaza datorita Israelului care din 1994 cand primul oras cedat dupa razboiul de 6 zile a fost Jericho
Au urmat apoi la scurt timp Ramallah, Hebron, Nablus, Jenin, Bethlehem, impreuna cu 80% din teritoriu.

-Autoritatea Palestiniana are guvern, politie, steag, imn, economie proprie, administratie proprie afara de moneda proprie

-Autoritatea Palestiniana isi permite sa ameninte Europa, tot mai slaba si credula, care a alimentat si alimenteaza terorismul in zona cu bani pe care ii da ca "ajutoare", miliarde pe an, dar care stie bine unde ajung si impotriva cui se cumpara cu ei armament

-Rami Hamdallah, este fostul premier al autoritatii Palestiniene, de la 10 martie 2019 premier este Mohammad Shtayyeh

-organizatiile teroriste exista si exista si cu sprijinul Romaniei inca de pe vremea lui Arafat si azi si cu al Europei si daca cineva chiar lupta impotriva lor ala este Israelul care este amenintat direct
Restul doar ii pun lui bete in roate


Dancila a facut o miscare gresita, hazardata, a supraplusat crezand ca va obtine bani pentru fondul de dezvoltare
si alte avantaje financiare
Nu va primi nici macar suma care a platit-o mita sa fie primita in america
aoleu, va cam ustura ca o retarda v-o dat teapa nu? :P

#3467
Slick0r

Slick0r

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,014
  • Înscris: 17.12.2005
Asta e ca un caine pe care il certi ca isi mananca rahatul, si maine tot aia il vezi facand.

#3468
Alecsandru010

Alecsandru010

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,227
  • Înscris: 29.06.2011

 Slick0r, on 25 martie 2019 - 06:01, said:


Retardată, retardată.. da' e premierul țării. Din nefericire.

#3469
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,669
  • Înscris: 06.08.2004
[ https://cdn-std.dprcdn.net/files/acc_708407/9q7SZt - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

De rasul curcilor.
Poate spera la un post de ambasador in Israel? Ca altfel nu-mi explic.
Sa ramana la cititul de pe biletele.

#3470
MotanulAlb

MotanulAlb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 16.02.2019

 vio69a, on 25 martie 2019 - 01:43, said:

un adevarat noroc ca ai scris atat de mult....
Asa pot gasi cat mai multe greseli si lipsa de informatie.


-colega, dece mai aduci in prim plan ce s-a scris in mai 2018 ?
Crezi ca nu avem memorie??? citez din postarea ta
"......Autoritatea Nationala Palestiniana (ANP) cu sediul la Ramallah, in Cisiordania ocupata, a anuntat, miercuri, ca si-a rechemat ambasadorii pentru "consultari" din patru tari membre ale Uniunii Europene, state care si-au trimis reprezentantii la ceremonia organizata de Israel cu ocazia deschiderii Ambasadei SUA la Ierusalim....."

-Impropriu este numita misiunea diplomatica a Autoritatii Palestiniene in Romania -ambasada- atata timp cat nu reprezinta un stat.
Statul Palestinian nu exista - ca atare Romania a deschis la Ramallah numai un Oficiul de Reprezentare al Romaniei

-Nu e nevoie nici de Johannis nici de Dancila sa li se confirme evreilor unde le este capitala statului lor.
O stiu mai bine de decat ei si decat altii de 3000 de ani, caci la templul ei s-au rugat  si daramata de 2 ori continua si azi sa fie centrul rugaciunilor si centrul vietii politice, administrative si sociale

-Romania nu catiga simpatie din partea Israelului cu jocuri de-a fata ascunselea....uite ambasada, nu e ambasada.
Lucrurile sunt lamurite de mult pentru Israel privind acest parteneriat - cand Johannis s-a plimbat 6 zile la Israel fara sa il bage cineva in seama, cu greu l-a primit seful parlamentului si la fel si Dancila, nici-un ziar din prima liga nu le-a pronuntat macar numele pomenindu-le vizita in Israel

-Autoritatea Palestiniana, republica constitutionala, cu sediul la Ramallah nu este in Cisordania ocupata.
si functioneaza datorita Israelului care din 1994 cand primul oras cedat dupa razboiul de 6 zile a fost Jericho
Au urmat apoi la scurt timp Ramallah, Hebron, Nablus, Jenin, Bethlehem, impreuna cu 80% din teritoriu.

-Autoritatea Palestiniana are guvern, politie, steag, imn, economie proprie, administratie proprie afara de moneda proprie

-Autoritatea Palestiniana isi permite sa ameninte Europa, tot mai slaba si credula, care a alimentat si alimenteaza terorismul in zona cu bani pe care ii da ca "ajutoare", miliarde pe an, dar care stie bine unde ajung si impotriva cui se cumpara cu ei armament

-Rami Hamdallah, este fostul premier al autoritatii Palestiniene, de la 10 martie 2019 premier este Mohammad Shtayyeh

-organizatiile teroriste exista si exista si cu sprijinul Romaniei inca de pe vremea lui Arafat si azi si cu al Europei si daca cineva chiar lupta impotriva lor ala este Israelul care este amenintat direct
Restul doar ii pun lui bete in roate


Dancila a facut o miscare gresita, hazardata, a supraplusat crezand ca va obtine bani pentru fondul de dezvoltare
si alte avantaje financiare
Nu va primi nici macar suma care a platit-o mita sa fie primita in america

Vrajeala. De la cine sa obtina bani, de la evrei? tu nu dai un leu, nu? :)))

#3471
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

 vanitty, on 25 martie 2019 - 06:15, said:

aoleu, va cam ustura ca o retarda v-o dat teapa nu? Posted Image

mult mai mult....dar mult mai mult ar trebui sa ii usture pe romani....dar atata timp cat au pe cine da vina ....e bine.

#3472
MotanulAlb

MotanulAlb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 16.02.2019

 vio69a, on 25 martie 2019 - 08:45, said:

mult mai mult....dar mult mai mult ar trebui sa ii usture pe romani....dar atata timp cat au pe cine da vina ....e bine.
Tu nu esti romanca?

#3473
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013
cine a spus ca sonorul este cenzurat  in Romania ????

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/jAyiRnxh2K8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#3474
Slick0r

Slick0r

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,014
  • Înscris: 17.12.2005
Sonorul din sedintele pe care le pui matale pe aici sa vedem ce imputita capabila avem.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate