Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nici hackerii nu mai sunt ce-au f...

Arici in curte

Telefoane achizitionate de pe OLX

Incalzire pardoseala slim (renova...
 Probleme echitatie amatori

Scurgere chiuveta -> teava co...

Trigger Warning (2024)

Pareri cartiere/zone in care ati ...
 Care este culoarea normala de soia?

Comertul cu arcuri si arbalete

Masini pe benzina usor pretabile ...

Am primit facturi dupa ce am renu...
 Camere video, supraveghere curte....

Epilator care nu smulge puful

Realizare comanda pompa submersib...

Covorase scari/trepte
 

Televizor Samsung compatibil Digi Smart CAM CI+ HD RDS

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
addy1607

addy1607

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 750
  • Înscris: 03.02.2010
Salut!

Am Un televizor Samsung 40MU6102 cu Tuner digital DVB-T2C si Slot CI+. Acest televizor este compatibil cu Digi Smart CAM CI+ HD RDS? Cei de la RDS mi-au spus să dau comanda de Smart Cam si vad apoi daca e comatibil, iar daca nu merg in magazin sa il schimb.

O seara buna!

Edited by addy1607, 14 January 2018 - 21:19.


#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,549
  • Înscris: 01.12.2001
Care e intrebarea? Sau doar ne anunti ca ai un TV?
Dar si anuntul e cam aiurea formulat, ca nu se prea intelege.

Aha. Acum l-ai editat si are inteles.

Edited by dorin_2k, 14 January 2018 - 21:34.


#3
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008
Eu tind să cred că va merge.
Poți lua și un CAM, vezi dacă merge, iar dacă nu, returnezi CAM-ul și îți iei decodor.

#4
addy1607

addy1607

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 750
  • Înscris: 03.02.2010
Acest televizor este compatibil cu Digi Smart CAM CI+ HD RDS?

#5
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008

 addy1607, on 14 ianuarie 2018 - 21:12, said:

Salut!
Am Un televizor Samsung 40MU6102 cu Tuner digital DVB-T2C si Slot CI+. Acest televizor este compatibil cu Digi Smart CAM CI+ HD RDS? Cei de la RDS mi-au spus să dau comanda de Smart Cam si vad apoi daca e comatibil, iar daca nu merg in magazin sa il schimb.

Sunt 80% sanse sa fie compatibil. Iar daca nu e, faci cum ti-au spus cei de la RDS, le duci CAM-ul inapoi...

#6
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,445
  • Înscris: 08.02.2011
Intrebarea care se pune e daca ai cu adevarat nevoie de cardul ala. Canalele digitale merg si fara el, cardul ala e doar pentru programele codate, ce se platesc suplimentar, gen hbo si filmele porno.

#7
addy1607

addy1607

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 750
  • Înscris: 03.02.2010
Să scap de telecomanda si sa mai am un loc in priza

#8
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008

 modoran, on 14 ianuarie 2018 - 21:20, said:

Intrebarea care se pune e daca ai cu adevarat nevoie de cardul ala. Canalele digitale merg si fara el, cardul ala e doar pentru programele codate, ce se platesc suplimentar, gen hbo si filmele porno.

TV1000, Viasat Nature, Viasat History etc cui i le lași?

#9
fansat

fansat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,620
  • Înscris: 31.08.2006

 KyKyKyKy, on 14 ianuarie 2018 - 21:25, said:


TV1000, Viasat Nature, Viasat History etc cui i le lași?

...BBC Earth, Digi Film.

#10
sags

sags

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,058
  • Înscris: 24.04.2013
E un model prea nou ca sa nu suporte CAM-ul.

Iar canale criptate exista si printre cele din pachetul de baza. Nu multe, dar unele care chiar conteaza: Digi Film, TV1000, parca BBC Earth?, unele Viasat-uri… Si chiar daca te intereseaza mai mult canalele mai de pe la noi, s-ar putea ca la un moment dat si canalele Pro TV & co se fie codate.

#11
sarac.lipit

sarac.lipit

    Cînd ești condus de proști, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,828
  • Înscris: 14.06.2006
Dacã are CI+ MERG canalele dejetale și analoage pe diji, cu telecomanda televizorului.
Televizorul nu prea conteazã la ce firmã e asamblat cu piese chinezești...

Edited by sarac.lipit, 14 January 2018 - 21:36.


#12
bitiro

bitiro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 678
  • Înscris: 07.03.2008
Nu ai un vecin sa vina cu cardul 5 min sa probezi?

#13
bobyploiesti

bobyploiesti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,022
  • Înscris: 18.02.2016
Intră pe saitul lor si verifici televizorul http://www.rcs-rds.r...une-digi-tv/cam

Edited by bobyploiesti, 14 January 2018 - 21:47.


#14
aeon

aeon

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,488
  • Înscris: 05.08.2002
suporta, doar ca modelel acestea MU sunt recunoscute ca au probleme cu decodarea, imaginea scadeaza din cand in cand (la cateva zeci de secunde sau o data pe minut)
vezi ca e thread dedicat aici pe forum

#15
diadu

diadu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 23.07.2015
Compatibil? DA
Bun? Mai bine NU - pe majoritatea modelelor Samsung MU sacadeaza imaginea https://forum.softpe...-seria-mu-2017/

#16
Co_colino

Co_colino

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 11.04.2006
Am varianta de 50 si merge fara probleme. Ia cu incredere

#17
diadu

diadu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 23.07.2015

 Co_colino, on 14 ianuarie 2018 - 21:55, said:

Am varianta de 50 si merge fara probleme. Ia cu incredere

Folosesti tunerul integrat al televizorului?
Sau pe post de monitor cu decodor pe HDMI?

#18
Co_colino

Co_colino

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 11.04.2006

 diadu, on 14 ianuarie 2018 - 22:02, said:

Folosesti tunerul integrat al televizorului?
Sau pe post de monitor cu decodor pe HDMI?
Intrebarea era despre Digi smart Cam CI. Deci folosesc tunerul tv.

Edited by Co_colino, 14 January 2018 - 22:07.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate