Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Oua fierte perfecte
Last Updated: Jan 29 2018 09:24, Started by
jimi91
, Jan 14 2018 16:19
·
0
#55
Posted 17 January 2018 - 16:09
Continui cu lingurita, apare in poza. Nu credeam ca trebuie sa fac un curs cu toate etapele explicate, cu poze detaliate, pentru a invata lumea sa manince un banal ou |
#56
Posted 17 January 2018 - 16:35
crisstonne, on 17 ianuarie 2018 - 16:09, said: Continui cu lingurita, apare in poza. Nu credeam ca trebuie sa fac un curs cu toate etapele explicate, cu poze detaliate, pentru a invata lumea sa manince un banal ou arata bine, dar nu prea e practic sa mananci asa:|..cred ca e mai simplu sa tai oul pe o felie de paine prajita cu unt:)..astea sunt fite:)..sa mananci atent sa nu spargi coaja, sa tai un capac la ou..prea multa bataie de cap..cand mi-e foame, mananc, nu ma joc..) |
#57
Posted 17 January 2018 - 16:36
Si o poza cu epiglota murdara de galbenus, daca nu cer prea mult
|
#58
Posted 17 January 2018 - 16:36
Eu fierb ouale 3minute dupa ce dau in clocot si ies cleioasa. Daca le mai las 2minute, gălbenușul e aproape tare👍
|
#59
Posted 17 January 2018 - 16:43
jimi91, on 17 ianuarie 2018 - 16:35, said: arata bine, dar nu prea e practic sa mananci asa:|..cred ca e mai simplu sa tai oul pe o felie de paine prajita cu unt:)..astea sunt fite:)..sa mananci atent sa nu spargi coaja, sa tai un capac la ou..prea multa bataie de cap..cand mi-e foame, mananc, nu ma joc..) Tu si cu mine nu suntem facuti pentru delicaturi d-alea Alea-s pentru Cristone si mandra mea. Pana la urma stau sa ma intreb ce sa cred despre tine: jimi91, on 17 ianuarie 2018 - 16:35, said:
sa mananci atent sa nu spargi coaja, sa tai un capac la ou.. wotta hell is that? Oul se baga in gura si se sparte acolo! |
#60
Posted 17 January 2018 - 16:44
Maninc asa de ,,fițe " de mic ori asta inseamna ca pentru mine este un fel normal de a minca oul.
Or fi de fite si suportii de ou, care se vind in magazine, de zeci de ani ?! |
#61
Posted 17 January 2018 - 16:45
Freddy12, on 17 ianuarie 2018 - 16:36, said:
Eu fierb ouale 3minute dupa ce dau in clocot si ies cleioasa. Daca le mai las 2minute, gălbenușul e aproape tare Depinde, daca oul e de bibilica iti dau dreptate. Gainile de la care iau eu oua sunt pitzipoance, umbla cu struti Am si scris 75g un ou, asa ca la mine in timpul clocotului le bag in apa si dupa 5 minute sunt cum ii plac lui Cristonne |
#62
Posted 17 January 2018 - 19:38
crisstonne, on 17 ianuarie 2018 - 16:44, said:
Maninc asa de ,,fițe " de mic Așa mâncam și eu când eram mic. Dar de când am crescut, am descoperit că vasele alea trebuiesc spălate. Chiar observa cineva că eu mănânc orice într-un singur castron. Că-i ciorbă, șnițel sau prăjitură, tot în același castron îmi pun. Îmi place că-i simplu de ridicat într-o singură mână, dar și pentru că se spală ușor. Eu pun apa pe foc, o dau în fiert, las focul încet, adaug ouăle, le las între 6 și 7 minute și sunt cum îmi plac, nici moi, nici tari, între. Le pun imediat sub apă rece. Acum contează și ce tip de ou am, unele sunt mai mici, altele mai mari. Cu ouăle, cel mai bine experimentezi. Îți faci un ritual, vezi cum ajungi la rezultatul dorit. Unii pun ouăle de la început, în apa rece, alții le pun după, nu contează. Nu știu cât de adevărat e. Cică dacă pui sare în apă se desprinde mai ușor coaja. Mi-am făcut un obicei să pun și parcă să zic că le cojesc mai repede, dar nici n-am mai încercat fără, să văd diferența. Nu știu dacă e adevărat sau placebo. Dacă aveți o explicație științifică, mi-ar plăcea s-o aflu. |
#63
Posted 17 January 2018 - 22:09
Se curată mai ușor cu sare in apa. E o regula pe care am învățat-o in bucatarie
|
#64
Posted 17 January 2018 - 22:17
crisstonne, on 17 ianuarie 2018 - 16:09, said: Continui cu lingurita, apare in poza. Nu credeam ca trebuie sa fac un curs cu toate etapele explicate, cu poze detaliate, pentru a invata lumea sa manince un banal ou Nu toti mancam oul in coaja. Mie nu-mi place, pentru ca: - se pot desprinde bucati de coaja, naspa senzatia sa mesteci asa ceva (chiar daca are calciu ) - o sa arunci o parte din albus la gunoi (n-o sa-l razi chiar pe tot cu lingurita) Edited by don_dannielo, 17 January 2018 - 22:18. |
|
#65
Posted 17 January 2018 - 22:18
mie-mi plac fierte cam 3/4 minute(depinde daca sunt de tara, gaini hranite natural), cu galbenusul semi facut.Imi aduc aminte cand eram mic bunica mea imi punea oul intr-o forma si-l mancam cu lingurita cu putin sare...nimic nu am schimbat de atunci..
|
#66
Posted 17 January 2018 - 23:07
Nu, nu mai continui aici, incep sa imi fac pareri nașpa
Puii mei, cred ca socialismul a fost totusi bun la ceva |
#68
Posted 20 January 2018 - 15:26
#69
Posted 29 January 2018 - 07:16
7 minute direct din frigider in apa fiarta
70g oul Arata ca-n povesti Attached Files |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users