Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...
 Ce tip de monitor am nevoie pt of...

Resoftare camera supraveghere

Laptop Gaming

Cu ce va aparati de cainii agresi...
 Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone
 Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...
 

Oua fierte perfecte

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#55
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,295
  • Înscris: 13.01.2011
:surprise:
Continui cu lingurita, apare in poza.
Nu credeam ca trebuie sa fac un curs cu toate etapele explicate, cu poze detaliate, pentru a invata lumea sa manince un banal ou :D

#56
jimi91

jimi91

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,929
  • Înscris: 08.01.2018

View Postcrisstonne, on 17 ianuarie 2018 - 16:09, said:

Posted Image
Continui cu lingurita, apare in poza.
Nu credeam ca trebuie sa fac un curs cu toate etapele explicate, cu poze detaliate, pentru a invata lumea sa manince un banal ou Posted Image


arata bine, dar nu prea e practic sa mananci asa:|..cred ca e mai simplu sa tai oul pe o felie de paine prajita cu unt:)..astea sunt fite:)..sa mananci atent sa nu spargi coaja, sa tai un capac la ou..prea multa bataie de cap..cand mi-e foame, mananc, nu ma joc..:))

#57
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,861
  • Înscris: 20.10.2015
Si o poza cu epiglota murdara de galbenus, daca nu cer prea mult

#58
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,493
  • Înscris: 15.09.2010
Eu fierb ouale 3minute dupa ce dau in clocot si ies cleioasa. Daca le mai las 2minute, gălbenușul e aproape tare👍

#59
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,861
  • Înscris: 20.10.2015

View Postjimi91, on 17 ianuarie 2018 - 16:35, said:



arata bine, dar nu prea e practic sa mananci asa:|..cred ca e mai simplu sa tai oul pe o felie de paine prajita cu unt:)..astea sunt fite:)..sa mananci atent sa nu spargi coaja, sa tai un capac la ou..prea multa bataie de cap..cand mi-e foame, mananc, nu ma joc..Posted Image)

Tu si cu mine nu suntem facuti pentru delicaturi d-alea
Alea-s pentru Cristone si mandra mea.

Pana la urma stau sa ma intreb ce sa cred despre tine:

View Postjimi91, on 17 ianuarie 2018 - 16:35, said:

sa mananci atent sa nu spargi coaja, sa tai un capac la ou..

wotta hell is that?
Oul se baga in gura si se sparte acolo!

#60
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,295
  • Înscris: 13.01.2011
Maninc asa de ,,fițe " de mic :lol: ori asta inseamna ca pentru mine este un fel normal de a minca oul.
Or fi de fite si suportii de ou, care se vind in magazine, de zeci de ani ?! :roflmaofast:

#61
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,861
  • Înscris: 20.10.2015

View PostFreddy12, on 17 ianuarie 2018 - 16:36, said:

Eu fierb ouale 3minute dupa ce dau in clocot si ies cleioasa. Daca le mai las 2minute, gălbenușul e aproape tare��

Depinde, daca oul e de bibilica iti dau dreptate.
Gainile de la care iau eu oua sunt pitzipoance, umbla cu struti
Am si scris 75g un ou, asa ca la mine in timpul clocotului le bag in apa si dupa 5 minute sunt cum ii plac lui Cristonne

#62
SmurfK

SmurfK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,149
  • Înscris: 11.04.2015

View Postcrisstonne, on 17 ianuarie 2018 - 16:44, said:

Maninc asa de ,,fițe " de mic

Așa mâncam și eu când eram mic. Dar de când am crescut, am descoperit că vasele alea trebuiesc spălate. Chiar observa cineva că eu mănânc orice într-un singur castron. Că-i ciorbă, șnițel sau prăjitură, tot în același castron îmi pun. Îmi place că-i simplu de ridicat într-o singură mână, dar și pentru că se spală ușor.


Eu pun apa pe foc, o dau în fiert, las focul încet, adaug ouăle, le las între 6 și 7 minute și sunt cum îmi plac, nici moi, nici tari, între. Le pun imediat sub apă rece. Acum contează și ce tip de ou am, unele sunt mai mici, altele mai mari.


Cu ouăle, cel mai bine experimentezi. Îți faci un ritual, vezi cum ajungi la rezultatul dorit. Unii pun ouăle de la început, în apa rece, alții le pun după, nu contează.


Nu știu cât de adevărat e. Cică dacă pui sare în apă se desprinde mai ușor coaja. Mi-am făcut un obicei să pun și parcă să zic că le cojesc mai repede, dar nici n-am mai încercat fără, să văd diferența. Nu știu dacă e adevărat sau placebo. Dacă aveți o explicație științifică, mi-ar plăcea s-o aflu.

#63
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006
Se curată mai ușor cu sare in apa. E o regula pe care am învățat-o in bucatarie

#64
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004

View Postcrisstonne, on 17 ianuarie 2018 - 16:09, said:

:surprise:
Continui cu lingurita, apare in poza.
Nu credeam ca trebuie sa fac un curs cu toate etapele explicate, cu poze detaliate, pentru a invata lumea sa manince un banal ou :D

Nu toti mancam oul in coaja. Mie nu-mi place, pentru ca:
- se pot desprinde bucati de coaja, naspa senzatia sa mesteci asa ceva (chiar daca are calciu :))
- o sa arunci o parte din albus la gunoi (n-o sa-l razi chiar pe tot cu lingurita)

Edited by don_dannielo, 17 January 2018 - 22:18.


#65
gump4

gump4

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,787
  • Înscris: 10.01.2017
mie-mi plac fierte cam 3/4 minute(depinde daca sunt de tara, gaini hranite natural), cu galbenusul semi facut.Imi aduc aminte cand eram mic bunica mea imi punea oul intr-o forma si-l mancam cu lingurita cu putin sare...nimic nu am schimbat de atunci..:)

#66
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,295
  • Înscris: 13.01.2011
Nu, nu mai continui aici, incep sa imi fac pareri nașpa :D
Puii mei, cred ca socialismul a fost totusi bun la ceva :lol:

#67
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
Eu orice fierb peste 2 min e prea tare.

#68
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,861
  • Înscris: 20.10.2015

View Postoverseas, on 19 ianuarie 2018 - 11:33, said:

Eu orice fierb peste 2 min e prea tare.
Probabil ca iti ia o ora sa ajungi la temperatura de fierbere

#69
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,861
  • Înscris: 20.10.2015
7 minute direct din frigider in apa fiarta
70g oul
Arata ca-n povesti

Attached Files



#70
the_lion

the_lion

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,489
  • Înscris: 04.05.2007
Si acum scoate galbenusul si mananca doar albusul 😂

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate