Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Toyota Corolla Sedan 1.8 hybrid s...

Recomandare stabilizator tensiune

laptop gaming buget maxim 10000 lei

problema trepidatie peugeot 206
 Roboti EVE - compania 1X

Pierdere apa masina de spalat

Nuanta culoare

autonivelanta peste autonivelanta
 Plata produs

Klaus Iohannis, propus oficial de...

Fotbal juvenil

Pensie de intreținere minor
 Țiuit laptop

Firewall UFW si Iptables - Doua I...

DVR Hikvision 7208HUHI M1/S/A se ...

Accident ușor in parcare - c...
 

convertor audio optic

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
Valyca74

Valyca74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 18.09.2011
cu stima va salut si respect!va rog sa ma ajutati intr-o problema mai delicata,am achizitionat un televizor samsung seria 6 4k uhd, cu sistem de operare tizen cu diagonala de 101  si as vrea sa-l conectez prin Digital Audio Out (Optical) cu boxe calculator shock wave sc- 2103 F ,am cumparat acest  convertor optic la semnal analogic, toslink/coaxial la 2xRCA,KONIG ca sa functioneze pe aceste boxe dar problema este ca nu pot controla din telecomanda volumul mai tare mai incet,specific ca am telecomanda smart samsung .va rog sa-mi recomandati sau sa ma sfatuiti in aceasta problema! am atasate pozele televizorului ,convertorului, si a boxelor!


Attached Files



#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,855
  • Înscris: 01.01.2010
Poate spun o prostie, dar ai incercat si din TV si din sistem?

#3
Valyca74

Valyca74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 18.09.2011
ce sa incerc?

#4
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,076
  • Înscris: 24.02.2007
Cand folosesc iesirea audio optica din TV nici la mine nu influenteaza volumul din telecomanda. Dar vad asta ca pe un lucru pozitiv: asa pot reduce la 0 volumul din difuzoarele TV-ului si pot asculta pe sistemul extern.

#5
Valyca74

Valyca74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 18.09.2011
si cum dati mai tare sau mai incet volumul la sistemul extern?

#6
danny2269

danny2269

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 07.01.2018

View PostValyca74, on 13 ianuarie 2018 - 13:17, said:

si cum dati mai tare sau mai incet volumul la sistemul extern?

pai am un sistem home teather Samsung ,mai exact un soundbar cu subwoofer care are telecomanda proprie , pe optical nu vei reusi niciodata sa setezi volumul din tv , nici pe HDMI , soundbarul meu are si HDMI, ti am zis aste pentru ca o sa ti se para ciudat ,dar HDMI transmite si semnal audio , s-ar putea doar pe iesirea jack sa poti selecta volumul din tv , asta daca are una , al meu un smart tv LG are

Edited by danny2269, 13 January 2018 - 13:29.


#7
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,804
  • Înscris: 01.12.2001
Sistemul audio nu are buton de volum? Daca nu are, nu poti controla volumul. Doar sa pui ceva intre convertor si boxe (mixer, preamplificator)

#8
Valyca74

Valyca74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 18.09.2011
Sistemul meu intradevar are butoane de volum ,bass ,inalte dar era faza ca vroiam sa dau mai tare si mai incet din telecomanda nu din butoane ,că doar no-i merge cu subwooferul in pat ca acolo are potentometrele,să dau volum tare sau incet

#9
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,804
  • Înscris: 01.12.2001
Pe iesirea optica nu exista control la volum.

#10
159

159

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,609
  • Înscris: 22.05.2016
Cea mai mare prostie e sa conectezi un sistem audio la iesirea pentru casti si sa dai mai tare din amplificatorul audio integrat al TV-ul ca sa dai mai tare si sistemul audio. Bine ca pe iesirile audio digitale nu poti face asa ceva. Orice sistem audio are nevoie de sunet curat.

Altfel, poti folosi aceeasi telecomanda pentru a controla doua device-uri daca acestea sunt compatibile CEC (Consumer Electronics Control).

#11
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,136
  • Înscris: 16.10.2008
La sistemul ala de pc nu are absolut nicio importanta ca se scoate semnal de pe iesirea de casti. Achizitionarea acelui DAC a fost o investitie inutila. Pentru acel sistem ma refer.
Si daca tot e achizitionat DAC-ul ,se poate face un upgrade la un sistem de boxe mai bunisor Microlab sau Edifier 2.0 .Cu telecomanda ,ca sa poti regla volumul sum vrei.

#12
Valyca74

Valyca74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 18.09.2011
cu stima ce modele mi-ati recomanda?

#13
valy_vasy

valy_vasy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 18.03.2011
Salut,

Am si eu o intrebare si cred ca aici e topicul care ma poate ajuta, am un sistem logitech X350 pentru calculator cae se conecteaza cu  3 RCA uri ( fata, spate, Subwofer) si veau sa l conectez la TV prin optic, am cumparat o chinezarie de pe Ebay cu 6 canale dar e un kkt de nimic asa ca ma m hotarat sa cumpar o statie folosita si prin intermediul ei sa am parte si de control volum prin telecomanda, acum intrebarea mea : ce statie sa mi cumpart 6-8 ohmi este compatibila cu boxele mele de 4 ohmi ca oricum eu am amplificarea activa in subwofer s au imi trebuie neaparat o statie de 4 ohmi? care se gaseste mai greu.
Binenteles ca as dori sa am parte de sunet 5.1 deci sa mi functioneze si Dolby.

Multumesc,

Edited by valy_vasy, 12 September 2018 - 12:24.


#14
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,589
  • Înscris: 23.10.2006
De asa ceva ai nevoie.
http://accesoriitv.r...-si-dts-14.html

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate