Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ajutor cu Archer C7 v4, NAT Boost...

Ajutor cu Archer C7 v4, NAT Boost...

suspendare societate care detine ...

Problema conectare telefoane la P...
 O noua reusita: o casierița devin...

traseu Bucuresti - Bicaz

Cursuri de programator IT

la ce folositi voi living room-ul...
 Sfat usa apartament

Comentezi dezamagit pe SP sau pe ...

Cum declar veniturile realizate d...

Problema internet gigabit
 Posturi TV pe PC ?

Un an...

Intrebare Memorie RAM

Reguli circulatie in rond (nu gir...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

viteza net minima acceptata 300mb fibra optica rds

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
cooze28

cooze28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 30.09.2016
  • ID membru: 967,337
  • Locație: is
salutare. astazi au fost cei de la rds si au schimbat cablul de net cu. fibra optica+ un rooter de al lor. cu promisiunea ca o sa creasca viteza de net de la 100 la 300mb. nu am avut timp sa verific viteza fiindca am plecat la servici dar mi-a spus sotia ca merge mult mai greu fata de comfiguratia veche. acum va intreb pe voi, care e viteza minima acceptata?

#2
f300

f300

    see you in 2018

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,464
  • Înscris: 27.09.2008
  • ID membru: 374,346
Pai cit ai in contract garantat. Err...

#3
ursamajor

ursamajor

    Anonymous

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,825
  • Înscris: 08.12.2005
  • ID membru: 56,577
  • Locație: Orașul lui Panait Istrati
N-ai garantat nimic. Dar se mișcă OK netul, cel puțin la mine. Eu am 500 Mbps.
Mai degrabă trebuie să ai hardughie bună, să poată descărca cât îți trimite țeava.

Attached Files


Edited by ursamajor, 12 January 2018 - 21:27.


#4
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 11,623
  • Înscris: 22.05.2003
  • ID membru: 3,885
Gigabitul ala nu e gratantat, de fapt... e garantat in reteaua RDS, apoi nici nu ar putea sa garanteze, ca nu depinde de ei.

Daca testezi viteza pe speedtest.net folosind serverul RDS (pe cablu, nu pe WIFI), va merge ff bine.
Daca folsoesti alt server de test... apar variatii.

#5
cooze28

cooze28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 30.09.2016
  • ID membru: 967,337
  • Locație: is
pana azi aveam 100mps, de azi am 300mps si se misca mai greu ca ieri. ma refer la contract.

Edited by cooze28, 12 January 2018 - 21:29.


#6
sarac.lipit

sarac.lipit

    Cînd ești condus de proști, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,676
  • Înscris: 14.06.2006
  • ID membru: 81,876
  • Locație: N N-E
Vireless sau cablu? Ori pe ambele?

#7
cooze28

cooze28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 30.09.2016
  • ID membru: 967,337
  • Locație: is
wireless. si inainte si acum

#8
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,240
  • Înscris: 04.04.2008
  • ID membru: 310,672
  • Locație: Constanta
Pai stai pe routerul tau sau al lor pe wireless ?Daca stai pe cel al rds ai banda maxima 50 Mb deci da ai viteza de plangi.

#9
tidicristi

tidicristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,145
  • Înscris: 06.08.2007
  • ID membru: 210,816
  • Locație: Bucuresti
"Nu cred in pomana !" ..am cerut 300 doar dincolo de usa ! p.s - am 2m cablu (platit de mine ! ..spaga ..e normala ..ca doar nu vrei sa sufere de "sete" omul !) !
Configurari , routere.. e doar problema mea ...cu RJ-ul lor ! Un angajat al lor ..cand a vazut ..ceva ..doar "Piei Satana ..gangurea ...!

Edited by tidicristi, 12 January 2018 - 21:49.


#10
cooze28

cooze28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 30.09.2016
  • ID membru: 967,337
  • Locație: is
stau pe al lor, al meu nu am vazut sa aibe intrare cu fibra

#11
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,395
  • Înscris: 27.06.2007
  • ID membru: 196,007
  • Locație: no man's land
testeaza pe direct (fir), nu pe wireless

#12
corsica

corsica

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,971
  • Înscris: 13.04.2007
  • ID membru: 167,080
  • Locație: Brazi, Prahova
Vezi ca in contract scrie ''pana la 300 Mbps", asta daca duce si aparatul tau.

#13
cooze28

cooze28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 30.09.2016
  • ID membru: 967,337
  • Locație: is
o sa ajung acasa si fac un test, daca nu sunt multumit o sa sun la servicii....

#14
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,966
  • Înscris: 04.02.2011
  • ID membru: 662,090
  • Locație: Acasă. Cu Buță și Bulă.
Dacă vrei viteza aia pe Wifi mai scoate 100€ pentru o sculă dedicată.  Sau stai pe cablu că de cabluri n-a murit nimeni.

#15
corina_geo

corina_geo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,134
  • Înscris: 30.09.2008
  • ID membru: 375,273
  • Locație: Praga
1. De obicei ar trebui sa fie specificat in contract conditiile, inclusiv viteza minima. Ti-au dat un contract nou de semnat odata cu noile conditii?

2. Sotia ta intra pe forum? A vazut ce poza ai la profil? Posted Image

#16
Valmont43

Valmont43

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,033
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,067
Din cate stiu vitezele alea sunt date ca reper DOAR pt.conexiuni cu cablu, pt.wireless iti trebuie musai router dual-band cu AC cat si scule cu aceasta norma, altfel vb.degeaba....
Ca si exemplu la mine pe un samsung s5 imi scoate pe wireless vreo 230mb dwd dar pe banda de 5Ghz AC, pe latop insa nu scoate mai mult de 50-60mb dwd in banda de 2.4Ghz(nu are norma AC si nici banda de 5Ghz) deci iata ce diferente!

#17
tidicristi

tidicristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,145
  • Înscris: 06.08.2007
  • ID membru: 210,816
  • Locație: Bucuresti
Eu ..acasa am "doar" un unil wdr3600 cu ultimul update superwrt  ..si cum stau la bloc si am "deschidere" fatza/spate , automat mai am ceva cuplat ca sa emita wifi (13)  !
p.s.- Doar un vecin a avut "tupeul" sa sune la usa si sa-mi ceara parola de acces ...ia aparut in "ifone" ..ssid-"caine007"!

#18
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,240
  • Înscris: 04.04.2008
  • ID membru: 310,672
  • Locație: Constanta
Omul habar nu are ca din ONT trage alt cablu in routerul lui,care speram ca e de 300 Mb banda si ii va merge cu 120 Mb aproximativ,dar e grele,face reclamtie el Posted ImageVrea 300 Mb si pe wireles investesti fratica in echipamente, dar oricum nu vad ce ai face tu cu mai mult de 100 Mb pe wireless si sigur nu te au mintit baietii ca pe wireless o sa ti mearga cu 300.

Edited by cut3ryan, 12 January 2018 - 23:37.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users