Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Radiografie dinti?

Automatizare usa cotet

Se stinge flacara la centrala

Smart LED Samsung 40KU6472
 Lame de buldozer vs lame Gillette

Garantie Samsung - dilema

Laptop Lenovo Tinkpad T420 nu mai...

Sfat achizitie laptop, buget apro...
 Renault Symbol 1.6 16V 2010 benzi...

Recomandare subwoofer

De unde stim cu adevarat cand a e...

Tragere la sorti optimi Liga camp...
 Comparatie rapiditate laptop vs d...

Startup-ul britanic Revolut a pri...

Receiver HD care se blocheaza

Achizitie laptop buget 1700 lei
 

ASUS AC66U B1 - Se conecteaza dar nu merge netul

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
Marinedward

Marinedward

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 20.07.2009
Buna seara. Am comandat de pe emag acest router, mai exact https://m.emag.ro/ro...u/pd/ELJTKBBBM/

Inainte de el aveam un tp link archer c2 care mergea perfect, am conectat routerul, am facut conexiunea pppoe si pe pagina principala imi scrie connected, imi arata wan ip si tot dar nu merge netul, daca intru de exemplu pe google dureaza 2-3 minute intregi sa se incarce pagina, face asa la toate dispozitivele din casa conectate la el, inclusiv pe wifi. Site-uri mai incarcate gen youtube nici macar nu se deschid, incarca degeaba.

Am facut update la ultimul firmware, restarturi, restore si setat din nou, acelasi lucru in timp ce tp link merge perfect daca il pun in locul lui. Este cumva defect sau e ceva ce nu stiu eu? Va multumesc si scuze daca am postat gresit.

Am sunat la rds cu aceasta problema si au spus ca echipamentul apare ca fiind conectat la ei si nu vor sa ma ajute pentru ca nu e problema lor echipamentul meu nou cica.

Edited by Marinedward, 12 January 2018 - 20:05.


#2
wluf

wluf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 22.08.2017
e clar ca nu faci ceva bine.

#3
Marinedward

Marinedward

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 20.07.2009
Ai idee ce anume mai exact?

Edited by Marinedward, 12 January 2018 - 21:24.


#4
sarac.lipit

sarac.lipit

    Cînd ești condus de proști, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,868
  • Înscris: 14.06.2006
Dupã sute de încercãri, cercetãri și setãri, vei merge la magazin cu bonul și produsul sã-l schimbi....sau sã-l punã la punct.

Edited by sarac.lipit, 12 January 2018 - 21:36.


#5
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,566
  • Înscris: 01.01.2008
Daca ii dai ping routerului in cat timp raspunde ?

#6
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,946
  • Înscris: 01.02.2008

 Marinedward, on 12 ianuarie 2018 - 20:03, said:

Inainte de el aveam un tp link archer c2 care mergea perfect, am conectat routerul, am facut conexiunea pppoe si pe pagina principala imi scrie connected, imi arata wan ip si tot dar nu merge netul,

Deci, sa inteleg ca apare conectat, are IP, tot, dar transfer de pachete din parti, nu?   Fa-i un hard resest (cu o scobitoare), apoi incearca din nou.  Ai si un fisier de LOG pe undeva. Vezi ce mesaje de eroare inregistreaza acolo.  In mod normal, daca ar fi de la RDS, ai avea o problema comuna de sincronizare si nu ar merge nici cu celalalt router... dar inteleg ca numai cu ASUS-ul ai probleme.
Incearca un hard-reset si de la capat... Daca tot nu vrea si nu vrea.. trebuie dus inapoi, nu ai ce sa faci...

Nu stiu, frate, cum nimeriti routerele astea... Eu am de 5 ani un TP-Link WDR4300, pe care am dat 250 lei si care merge la fel ca in prima zi (pe FL300)... tine conexiunea si 2 luni, daca nu pica curentul...

Edited by rosix, 12 January 2018 - 23:04.


#7
lyanna

lyanna

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 567
  • Înscris: 02.09.2007
0) Vezi daca esti up to date cu firmware (atat din meniul lui cat si pe site-ul lu' Asus). Am avut acum ceva vreme problema asta, dar se rezolva la reboot si au facut update de fw intre timp.

1) Vezi daca ai packet loss.
a-- Dai ping -t ip router din windows sau fara -t in linux si il lasi vreo 10 min. Daca ai probleme, treci pe fir sau schimba firul daca esti deja pe fir.
b-- Din router dai ping pe un site din ro eventual RDS sau pe google sau ce vrei tu. Daca ai probleme la ping-ul pe RDS, te duci cu logul peste ei. Daca e dincolo de ei problema, ghinion, nu prea ai ce sa faci. Bagi o sesizare la RDS, dar slabe sanse.

2) Schimba DNS-ul cu al RDS-ului, poate acolo e problema. Daca merge dupa schimbarea DNS-ului, poti sa dai un ping pe el.

3) Daca nu ai packet loss pe site-ul pe care iti place tie, incearca un traceroute si vezi latenta. Pentru Ro, ar trebui sa ai cateva zeci de ms, pt Europa maxim undeva pe la 100-150. Pt restul variaza f mult.

4) Pune un ad blocker, poate site-ul pe care incerci tu sa te conectezi mai face 25000 de conexiuni in alte parti.

5) Uita-te in meniul lui sa vezi poate ai ceva in retea care face trafic fara sa stii tu (virus or something).

6) Uita-te in log poate se deconecteaza PPPOE-ul or something. Eventual pune un log pe-aici poate ne dam seama. Oricum daca sunt probleme de PPPOE poti sa-l returnezi.

Edited by lyanna, 13 January 2018 - 03:46.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate