Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cand te ajunge trecutul

Autobuz in gta-uri

Intrebari despre autism

Imprimare coperta carcasa DVD.
 La ce risc ma supun?Suplimente mu...

Tinerete fara batranete si viata ...

Ursula Sandner-Puterea ta interio...

Vi se pare normala pedeapsa primi...
 Cactusii, hrana pentru oamenii de...

The New Colleague - BRomania

Este necesara procura de la celel...

Repartizare camere la hotel
 Autoturism SH 4500E

Casa Brutale

Melodii, solouri pt. chitara acus...

Site romanesc care vinde (si) pro...
 

City Bus Simulator 2012 New York

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
AlynutzTigerAtlantic

AlynutzTigerAtlantic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 507
  • Înscris: 10.01.2013
Salut.Stie cineva cum pornesc autobuzul si care sunt controalele pentru a porni autobuzul in jocul City Bus Simulator?
Jocul meu e in limba germana(nu gasesc sa schimb) si nu buchisesc un cuvant de acolo in germana.Cine ma poate ajuta?Cum fac sa mearga autobuzul in joc?
Pe ce taste trebuie sa apas?

Edited by AlynutzTigerAtlantic, 12 January 2018 - 19:28.


#2
DjMx

DjMx

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,811
  • Înscris: 04.07.2009
Autobuzul se porneste cu alt+f4.

#3
Spaghete

Spaghete

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 962
  • Înscris: 22.05.2007
Rai mai sunteti Posted Image

#4
AlynutzTigerAtlantic

AlynutzTigerAtlantic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 507
  • Înscris: 10.01.2013
Va  rog,chiar nu stie nimeni?Si INTREB serios(daca mai e cineva serios pe forumul asta)

#5
r629935

r629935

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 24.10.2017
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1CO7x4VwM78?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate