Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ajutor cu Archer C7 v4, NAT Boost...

Ajutor cu Archer C7 v4, NAT Boost...

suspendare societate care detine ...

Problema conectare telefoane la P...
 O noua reusita: o casierişa devin...

traseu Bucuresti - Bicaz

Cursuri de programator IT

la ce folositi voi living room-ul...
 Sfat usa apartament

Comentezi dezamagit pe SP sau pe ...

Cum declar veniturile realizate d...

Problema internet gigabit
 Posturi TV pe PC ?

Un an...

Intrebare Memorie RAM

Reguli circulatie in rond (nu gir...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

City Bus Simulator 2012 New York

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
AlynutzTigerAtlantic

AlynutzTigerAtlantic

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 420
  • Înscris: 10.01.2013
  • ID membru: 793,111
Salut.Stie cineva cum pornesc autobuzul si care sunt controalele pentru a porni autobuzul in jocul City Bus Simulator?
Jocul meu e in limba germana(nu gasesc sa schimb) si nu buchisesc un cuvant de acolo in germana.Cine ma poate ajuta?Cum fac sa mearga autobuzul in joc?
Pe ce taste trebuie sa apas?

Edited by AlynutzTigerAtlantic, 12 January 2018 - 19:28.


#2
DjMx

DjMx

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,785
  • Înscris: 04.07.2009
  • ID membru: 480,472
  • Locație: UK
Autobuzul se porneste cu alt+f4.

#3
Spaghete

Spaghete

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 783
  • Înscris: 22.05.2007
  • ID membru: 182,909
  • Locație: Bucuresti
Rai mai sunteti Posted Image

#4
AlynutzTigerAtlantic

AlynutzTigerAtlantic

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 420
  • Înscris: 10.01.2013
  • ID membru: 793,111
Va  rog,chiar nu stie nimeni?Si INTREB serios(daca mai e cineva serios pe forumul asta)

#5
r629935

r629935

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 24.10.2017
  • ID membru: 999,323


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users