Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ajutor cu Archer C7 v4, NAT Boost...

suspendare societate care detine ...

Problema conectare telefoane la P...

O noua reusita: o casierița devin...
 traseu Bucuresti - Bicaz

Cursuri de programator IT

la ce folositi voi living room-ul...

Sfat usa apartament
 Comentezi dezamagit pe SP sau pe ...

Cum declar veniturile realizate d...

Problema internet gigabit

Posturi TV pe PC ?
 Un an...

Intrebare Memorie RAM

Reguli circulatie in rond (nu gir...

Cat mai dureaza o vanzare (aparta...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Compatibiltate procesor placa de baza

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
karax

karax

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,487
  • Înscris: 14.10.2017
  • ID membru: 998,638
Vreau sa stiu daca procesoarele din seria core 2 quad 9xxx sunt compatibile cu placa de baza de pe un optiplex 755 SFF , placa de baza este 0PU052? Mai exact ma intereseaza core 2 quad q9400

#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 41,250
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Daca dai o cautare pe google dupa Optiplex 755SFF primul link iti ofear un pdf cu specificatiile.
In el ai:
Attached File  Untitled-2.jpg   92.5K   25 downloads

Deci... nu.

#3
karax

karax

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,487
  • Înscris: 14.10.2017
  • ID membru: 998,638
Stiu numai ca nici e8400 pe care il am acum nu e specificat acolo insa a amers dupa upgrade-ul de bios.
ma intrebam daca nu cumva e la fel si cu procesorul asta
Altfel nu gasesc q6700 de cumparat
As fi tentat sa iau mai degraba o placa video pentru ca fiind si pasionat de jocuri si filme imi trebuie mai degraba placa video. Am momentan un radeon 4350 512 mb si as vrea sa gasesc placa video low profile cu 1 gb dar sa fie cat mai aproape de suma de 100 lei.

#4
flyingspur

flyingspur

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 632
  • Înscris: 12.04.2009
  • ID membru: 443,305
  • Locație: iasi

View Postkarax, on 12 ianuarie 2018 - 14:42, said:

Stiu numai ca nici e8400 pe care il am acum nu e specificat acolo insa a amers dupa upgrade-ul de bios.
ma intrebam daca nu cumva e la fel si cu procesorul asta
Altfel nu gasesc q6700 de cumparat
As fi tentat sa iau mai degraba o placa video pentru ca fiind si pasionat de jocuri si filme imi trebuie mai degraba placa video. Am momentan un radeon 4350 512 mb si as vrea sa gasesc placa video low profile cu 1 gb dar sa fie cat mai aproape de suma de 100 lei.

http://www.samwise.r...ayport-low-6015

^destul de faina, ddr5, latime de banda 50gb, memorii hynix, am pus-o pe un dell optiplex 755 tot cu e8400, 4gb ddr2

#5
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 41,250
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Ce chipset ai la placa ? In specificatii nu am gasit.
Ca ala spune mai exact ce procesor poate duce.

De mers probabil ca va merge - nu se ard, ba de obicei chiar ruleaza, dar nu cum trebuie - frecventa minima posibila.

Cu 9550 si 9650 de obicei merge P45 sau Q45 sau G45.

Ocazional a functionat si seria 41 - cu ceva update-uri de BIOS - daca au facut producatorii.

Edited by eiffel, 12 January 2018 - 15:20.


#6
karax

karax

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,487
  • Înscris: 14.10.2017
  • ID membru: 998,638
Manufacturer Dell Inc.
Model 0PU052 (CPU)
Chipset Vendor Intel
Chipset Model Q35
Chipset Revision A2
Southbridge Vendor Intel

BIOS updatat brecent la ultima versiune A22

Edited by karax, 12 January 2018 - 16:27.


#7
ct03nut

ct03nut

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,894
  • Înscris: 29.06.2006
  • ID membru: 84,202
  • Locație: Constanta
Poti sa modezi fff usor biosul sa ii adaugi microcode-ul familiei Yorkfield dar cel mai probabil nu va fi nevoie, eu zic ca e suportat. De obicei microcode-ul e deja injectat in bios dar nu il baga in supported cpu ulterior deoarece au scos modele noi de sisteme cu acel cpu mai nou.

Atat timp cat suporta q6700 care e un cpu de 105 W, nu iti face probleme, cel mai probabil va functiona.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users