Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
A6000 - Ressurection Remix

Jaguar S-Type, 2007 (facelift), 2...

Dacia a atins un nou record de va...

Exercitii sala
 Olguta Vasilescu ameninta un Pres...

sfat alegere laptop gaming

Epic music - idei (și cu mot...

Acord notarial Casa calcan
 Mai votezi cu Iohannis daca mai p...

ryzen 1600 - editare video

Durere cap cauzata de casti

Caloriferul se incalzeste doar pe...
 programatori - cum va simtiti fac...

Program institutie de stat

Ajutor Windows 7

Se poate: WAN (RDS)->NAS (2xL...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Senzor ABS Focus 1 8 tddi

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
TibiBZG

TibiBZG

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 17.09.2014
  • ID membru: 879,389
Dupa cum am spus si in titlu am o problema cu senzorul ABS.
Am schimbat rulmentul de pe partea dreapta si ce sa vezi, am resit sa rup senzorul ABS, am mers fara el cam o saptamana, doua, nu am mai avut timp sa comand si sa-l montez. Pana la urma am avut o saptamana concecdiu si m-am hotarat sa rezolv treaba asta de nici 30 de minute. Dupa ce mi-a venit senzorul l-am pus pe masina, am sters eroarea cu o diagnoza, dar ce sa vezi, dracia de martor nu s-a stins. Am sters iarasi eroarea, cred ca am ajuns in stadiul in care pot s-o sterg cu ochii inchisi. Nu vrea martorul ala sa se stinga neam! Am zis ca poate s-o fi stricat si celalalt senzor, le-am inversat. Acuma eroarea s-a mutat pe partea stanga, dupa senzorul cel nou. Clar astia mi-au adus un senzor stricat, ma duc la magazinul de unde mi-am comandat senzorul sa le dau cu el in cap, mi-au adus alt senzor din cauza ca le-a fost frica de mine  Posted Image .  L-am pus pus pe ala vechi la locul lui, pe partea stanga, si asta nou pe partea dreapta, si sa vezi dracia de martor tot nu s-a stins, pun iara testerul, aceasi problema, eraore la senzorul cel nou, pe partea dreapta.

Nu stiu ce sa mai fac. Exista vreo compatibilitate intre senzori si computer?  Se pot masura?
Ajutati-ma cu un sfat sau o solutie!

#2
dan1980_25

dan1980_25

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,293
  • Înscris: 06.07.2007
  • ID membru: 199,492
Mergi la mgazin si ia un alt senzor.  Nu e clar ca ala pe care l-ai cumparat e varza?

#3
TibiBZG

TibiBZG

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 17.09.2014
  • ID membru: 879,389

Quote

Clar astia mi-au adus un senzor stricat, ma duc la magazinul de unde mi-am comandat senzorul sa le dau cu el in cap, mi-au adus alt senzor
Repet, daca nu am fost destul de explicit.
Dupa ce am pus senzorul nou si am vazut ca eraorea persosta, am fost la magazin si am schimbat senzorul ala nou cu altul. Eroarea persista si la al doilea senzor nou .

Edited by TibiBZG, 12 January 2018 - 13:27.


#4
adisz

adisz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,321
  • Înscris: 07.11.2006
  • ID membru: 107,581
  • Locație: Tg.Mures
Cam multe ai de vazut acolo in postarea ta,
Ce sa vezi,du-te frate la cineva priceput,adica la un service auto.Iti pun aia senzor (fara sa-l distruga) si iti sterg si eroarea din bord.
Fara sa le dai in cap,fireste.

#5
TibiBZG

TibiBZG

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 17.09.2014
  • ID membru: 879,389

View Postadisz, on 12 ianuarie 2018 - 13:29, said:

Cam multe ai de vazut acolo in postarea ta,
Ce sa vezi,du-te frate la cineva priceput,adica la un service auto.Iti pun aia senzor (fara sa-l distruga) si iti sterg si eroarea din bord.
Fara sa le dai in cap,fireste.

Da frate, mersi mult, m-ai salvat, mii de multumiri! Eu nu pot sa-mi dau seama cate genii exista in Romanica noastra si eu sunt atat de prost incat nu m-am gandit sa ma duc la un service!Posted Image

#6
dan1980_25

dan1980_25

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,293
  • Înscris: 06.07.2007
  • ID membru: 199,492
Mufa ai bagat-o corect? Verifica daca nu e pusa invers.
Da si o tura cu masina.

Edited by dan1980_25, 12 January 2018 - 14:32.


#7
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 72,553
  • Înscris: 07.02.2003
  • ID membru: 2,942
  • Locație: Bucuresti, KN34AL

View PostTibiBZG, on 12 ianuarie 2018 - 13:26, said:

Eroarea persista si la al doilea senzor nou .
Nu sunt compatibili, ia alta marca / ceva recomandat.

Edited by andreic, 12 January 2018 - 14:32.


#8
gabimilo1

gabimilo1

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 10.01.2011
  • ID membru: 653,965
  • Locație: Sibiu
salut,

precizez de la inceput ca eu am Opel, dar ma gindesc la doua lucruri - daca eroarea s-a mutat dupa senzor pot banui ca ori nu e modelul de senzor care trebuie ori calculatorul masinii ar trebui invatat cumva despre senzorul nou - probabil ca nu este suficient doar sa stergi eroarea din tester.

daca ar fi despre procedura da invatare a calculatorului masinii cu noul senzor - asta nu pot sa ti-o zic - vezi poate gasesti ceva pe forumul marcii tale...

uneori mai merge si daca folosesti strict senzor original, cei aftermarket nu sint intotdeauna acceptati de calculatorul masinii.

alta sugestie - in caz ca nu ai folosit un tester dedicat Ford - poate fi si asta o cauza - unele testere nu reusesc sa gaseasca erori sau sa le stearga pe cele existente.

#9
dan1980_25

dan1980_25

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,293
  • Înscris: 06.07.2007
  • ID membru: 199,492
Calculatorul invata singur senzorul dupa un rulaj scurt cu... sa zicem 50 km/h.  Asa ca repet: ai mers cu masina cu senzorul nou montat?

#10
TibiBZG

TibiBZG

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 17.09.2014
  • ID membru: 879,389

View Postdan1980_25, on 12 ianuarie 2018 - 14:40, said:

Calculatorul invata singur senzorul dupa un rulaj scurt cu... sa zicem 50 km/h.  Asa ca repet: ai mers cu masina cu senzorul nou montat?
Da, am mers cu senzorul montat.

O sa ma duc la dezmembrari sa vad daca gasesc ceva si o sa fac o proba cu unul original, revin cu informatii!

#11
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,665
  • Înscris: 12.08.2006
  • ID membru: 91,084
  • Locație: Bucuresti
Senzorul de viteza roata citeste de pe rulment?

Poate ai deteriorat banda magnetica.

#12
shmecherul

shmecherul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,541
  • Înscris: 22.11.2006
  • ID membru: 111,076
  • Locație: In Tara Minunilor cu ...Alice!
Nu, la focusuri viteza o citeste un senzor montat pe cutie.

#13
TibiBZG

TibiBZG

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 17.09.2014
  • ID membru: 879,389

View Postshmecherul, on 13 ianuarie 2018 - 11:39, said:

Nu, la focusuri viteza o citeste un senzor montat pe cutie.

View Postalexa32, on 13 ianuarie 2018 - 11:24, said:

Senzorul de viteza roata citeste de pe rulment?

Poate ai deteriorat banda magnetica.
Initial asa am crezut si eu ca am deteriorat banda magnetica dar cineva mi-a spus exact ce a spus si smecherul

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users