Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nu pot plati impozitul pe venit c...

Tractoare fiat

PayPal ... Intrebare ... Nelamurire

Poate schimb sistemul?
 Pisicute dragute

Probleme cu evacuarea apei la mas...

Transfer facultate UK - Romania

Care e diferenta dintre cei care ...
 *Muzica europeana actuala...*

Mai apreciaza cineva urechea muzi...

Instant gaze

Revenge Porn cu complicitatea pol...
 biciclete metrou

In mufa cu 5 pini, se potriveste ...

Serbia ameninta cu o interventie ...

Metode ingenioase de a face bani?...
 

0x0000A5 / ACPI_BIOS_ERROR

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
RobotRepair

RobotRepair

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 04.01.2017
Salut, am un laptop Asus K50AB si problema este ca atunci cand vreau sa instalez windows 7 imi da eroarea 0x00000a5 (The bios is not fully compliant), daca vreau sa instalez windows 8 sau 10 imi zice ACPI_BIOS_ERROR.
Am mai avut windows 7 pe acest laptop si am ultima versiune de bios.
Exista vreo sansa sa nu instalez acel ACPI?

#2
karax

karax

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,904
  • Înscris: 14.10.2017
Asta ar trebui sa te ajute
https://forums.lenov...it/td-p/3390742

Desi e despre lenovo problema cred ca e aceeasi

LE: aici despre asus
https://www.sevenfor...sus-x751ma.html

#3
RobotRepair

RobotRepair

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 04.01.2017

View Postkarax, on 12 ianuarie 2018 - 11:22, said:

Asta ar trebui sa te ajute
https://forums.lenov...it/td-p/3390742

Desi e despre lenovo problema cred ca e aceeasi

LE: aici despre asus
https://www.sevenfor...sus-x751ma.html
Nu am reușit cu niciuna dintre variante..

#4
un-simplu-om

un-simplu-om

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,196
  • Înscris: 15.12.2017
Inițiator, îți recomand mai bine să mergi la un service autorizat pentru așa ceva. Posted Image

#5
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 44,454
  • Înscris: 15.06.2004
Din cate vad eu laptopul are suport doar pana la Widnwos 7, inclusiv.
Asta inseamna ca nu ar trebui sa fie probleme cu Windows 7.

Raman 3 posibilitati:
1. Ai schimbat ceva setari in BIOS. Incearca un reset urmat de reconfigurarea corecta.
2. S-a stricat ceva in laptop ( posibil memorie ? ), ruleaza un MemTest - https://forum.softpe...9717-memtest86/
3. Kit-ul de Windwos e cu probleme. Poti incerca alt kit.

ACPI-ul e legat de pareta de alimentare/economie enegrie - vezi ceav legat de Power in BIOS.
Ai schimbat cumva alimentatorul ?

#6
RobotRepair

RobotRepair

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 04.01.2017

View Posteiffel, on 12 ianuarie 2018 - 12:02, said:

Din cate vad eu laptopul are suport doar pana la Widnwos 7, inclusiv.
Asta inseamna ca nu ar trebui sa fie probleme cu Windows 7.

Raman 3 posibilitati:
1. Ai schimbat ceva setari in BIOS. Incearca un reset urmat de reconfigurarea corecta.
2. S-a stricat ceva in laptop ( posibil memorie ? ), ruleaza un MemTest - https://forum.softpe...9717-memtest86/
3. Kit-ul de Windwos e cu probleme. Poti incerca alt kit.

ACPI-ul e legat de pareta de alimentare/economie enegrie - vezi ceav legat de Power in BIOS.
Ai schimbat cumva alimentatorul ?
1. Nu am umblat.
2. Am rulat MemTest, nu a fost probleme.
3. Am incercat sa instalez de pe stick, daca as incerca de pe DVD ar fi altceva? Am incercat  cu mai multe kit-uri.
Daca as vrea sa instalez macar windows vista as putea sau ar fi aceeasi problema cu ACPI?

#7
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,578
  • Înscris: 01.01.2008
Daca nu ma insel ar fi aceeasi problema ACPI,singurul os „recent” care nu cere ACPI obligatoriu este Windows Xp (ala merge cu APM)

#8
RobotRepair

RobotRepair

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 04.01.2017

View Postxeleron, on 12 ianuarie 2018 - 17:09, said:

Daca nu ma insel ar fi aceeasi problema ACPI,singurul os „recent” care nu cere ACPI obligatoriu este Windows Xp (ala merge cu APM)
Windows XP am :(, imi vreau windows 7 inapoi :'(.

#9
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,578
  • Înscris: 01.01.2008
Ai ceva setari in bios legate de APM/ACPI?Vezi setarea plug and play os, schimba valoarea din yes in no si invers.

#10
RobotRepair

RobotRepair

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 04.01.2017

View Postxeleron, on 12 ianuarie 2018 - 20:58, said:

Ai ceva setari in bios legate de APM/ACPI?Vezi setarea plug and play os, schimba valoarea din yes in no si invers.
Nu am APM/ACPI nici plug and play os.

#11
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,578
  • Înscris: 01.01.2008
Pune niste poze cu setarile de bios.

#12
RobotRepair

RobotRepair

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 04.01.2017

View Postxeleron, on 12 ianuarie 2018 - 22:14, said:

Pune niste poze cu setarile de bios.

Attached Files



#13
RobotRepair

RobotRepair

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 04.01.2017
Nu are nimeni o rezolvare si pentru mine? :'(

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate