Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hrana uscata caini

Dumnezeu nu minte

Indoctrinare ?

Alimentare cu Tickete de vacanta ...
 Sursa Samlex RPS 1205

Declinul inteligentei emotionale ...

CPU for HP xw6200

Alegere boxe
 Cand isi cere Dragnea scuze pacie...

Sistem pentru gaming AMD si Intel

Vreau sa cumpar de pe eBay

Microlab M860 5.1 - Bazait difuzo...
 substanta curatare gresie balcon

Piesa catia

Unde as putea gasi cat mai multe ...

Mancare sanatoasa! Mancare pe...
 

problema laptop lenovo

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
speedhubro

speedhubro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 674
  • Înscris: 20.05.2012
Va rog sa ma ajutati, cand incerc sa pornesc laptopul de la buton, se deschide o fila neagra cu cuvantul lenovo scris pe ea, ce as putea sa ii fac va rog ?

#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,866
  • Înscris: 01.12.2001
La modul cum explici, cel mai bine il duci la service.

#3
speedhubro

speedhubro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 674
  • Înscris: 20.05.2012
Va rog sa ma ajutati, cand incerc sa pornesc laptopul de la buton, se deschide o fila neagra cu cuvantul lenovo scris pe ea, ce as putea sa ii fac va rog ?

Attached Files



#4
paznicmare

paznicmare

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,211
  • Înscris: 01.02.2010
Pai ce vrei sa ii faci in fapt?
Daca de ex ai win7 activat la pornire apare sigla producatorului,
Deci? ce vrei mai precis?

#5
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,872
  • Înscris: 27.09.2008
Ai mai deschis un topic asemenea și l-am mutat pe aria potrivită, acum iar ai deschis pe aria nepotrivită. Aici e strict pentru telefoane mobile și tablete.

#6
exceswater

exceswater

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,860
  • Înscris: 22.02.2017
Service.
Pare a se bloca în secvența de boot.

#7
porcusoru

porcusoru

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,875
  • Înscris: 04.04.2008
Da nu inteleg ce trebuie sa iti apara? Este logo lenovo, este normal! Si la mine aparea tot asa dar dupa un update de bios imi apare asa:
Attached File  LenovoLogo-POS-Red.png   20.45K   5 downloads

#8
exceswater

exceswater

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,860
  • Înscris: 22.02.2017
Colegu, problema nu e că apare.
Problema e CĂ AȘA RĂMÂNE. DOAR CU SIGLA AIA

#9
speedhubro

speedhubro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 674
  • Înscris: 20.05.2012
Da, corect asa este, ramane blocat, nu trece de acel mesaj, scz ca am postat gresit, la prima postare nu am pus pozele!

#10
speedhubro

speedhubro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 674
  • Înscris: 20.05.2012
Se poate sterge acest topic va rog ?

#11
exceswater

exceswater

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,860
  • Înscris: 22.02.2017
Service.
Dacă te pricepi, eu unul aș scoate bateria, aș re-așeza memoriile ram.
Aș ține apoi apăsat butonul de power (fără baterie și fără încărcător conectat) timp de 1 minut.
Apoi aș conecta încărcător și baterie și aș încerca repornire.

Dacă ai noroc își revine.
Dacă nu, poate fi hardul sau placa de bază.

Ultima soluție înainte de service, să dai hardul jos (cu bateria dată jos și fără încărcător) și să vezi dacă trece de LOGO.

Edited by exceswater, 12 January 2018 - 10:51.


#12
Muf

Muf

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 23.11.2017

View Postexceswater, on 12 ianuarie 2018 - 10:49, said:

Aș ține apoi apăsat butonul de power (fără baterie și fără încărcător conectat) timp de 1 minut.
Apoi aș conecta încărcător și baterie și aș încerca repornire.

Initiator, asta e cea mai simpla metoda pe care o poti incerca, daca nu reusesti sugerez sa il duci la service decat sa iti prinzi urechile pe acolo.

#13
nila1984

nila1984

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 28.10.2013
Incearca ceva mai simplu prima oara , scoate tot ce ai in porturile USB , la mine ramane asa cand am un mouse introdus intr-un anumit port (x260)

#14
porcusoru

porcusoru

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,875
  • Înscris: 04.04.2008

View Postexceswater, on 12 ianuarie 2018 - 10:39, said:

Colegu, problema nu e că apare.
Problema e CĂ AȘA RĂMÂNE. DOAR CU SIGLA AIA
Nu a specificat ca asa ramane! Nu aveam de unde sa stiu.. Posibil nu am fost destul de inspirat incat sa deduc ce vrea sa spuna...

#15
speedhubro

speedhubro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 674
  • Înscris: 20.05.2012
Am scos hardul si am pornit fara hard, o fii bulit hardul ?

Attached Files



#16
speedhubro

speedhubro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 674
  • Înscris: 20.05.2012
Am descoperit defectiunea, hardul e problema :(

#17
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,866
  • Înscris: 01.12.2001
Oare nu cumva doar sistemul de operare de pe hdd?

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate