De ce sunt absolut necesare crucea și icoana!
Last Updated: Aug 06 2021 14:50, Started by
Dorel666
, Jan 10 2018 21:36
·
0

Posted 13 January 2018 - 12:54

Heliocentrismul este teoria că soarele este centrul sistemului solar. Teoria acceptata de instituțiile religioase era ca Pământul este centrul universului și toate corpurile cerești orbitează Ă®n jurul lui. Nicolaus Copernic a prezentat un model matematic complet al unui sistem heliocentric, care a fost perfecționat apoi de Johannes Kepler. De ce se numeste teorie a sistemului heliocentric? Si nu simplu. Fara cuvantul "teorie". Think 😉 |
Posted 13 January 2018 - 18:05

De ce se numeste teorie a sistemului heliocentric? Si nu simplu. Fara cuvantul "teorie". Think |
Posted 15 January 2018 - 14:16

Ce legătură are ceea ce voi discutați cu tema topicului? Teoria heliocentrică are legătură cu icoana sau cu crucea?
|
Posted 15 January 2018 - 14:27

Ce legătură are ceea ce voi discutați cu tema topicului? Teoria heliocentrică are legătură cu icoana sau cu crucea? Are, oarecum. Pentru că, la fel cum Soarele se află în centrul sistemului solar, indiferent de faptul că oamenii cred sau nu cred asta, tot așa și crucea și icoana sunt în centrul vieții religioase creștine, chiar dacă cei ce se numesc pe ei înșiși creștini cred sau nu cred aceasta. |
Posted 15 January 2018 - 14:35

Posted 15 January 2018 - 14:38

Nu tu ai scris așa mai sus, că crucea și icoana sunt centrul vieții creștine?
![]() |
Posted 15 January 2018 - 14:40

Posted 15 January 2018 - 14:43

Și eu am făcut observația că Isus ar trebui să ocupe acest loc!
|
Posted 15 January 2018 - 14:45

Posted 15 January 2018 - 16:04

Popii, crucile și icoanele vi le-ați pus voi și în felul ăsta L-ați detronat pe Isus înlocuindu-l cu satana,
|
|
Posted 15 January 2018 - 17:42

Păi... nu vrea! Așa că spune-i Lui aceasta! Ceartă-L și spune-i să coboare ca să-L avem pe El, Mântuitor nemijlocit, nu pe preoți, cruce și icoane. De ce sunt absolut necesare crucea si icoana? Pentru ca nu crezi in Isus, de asta. Esti doar un pagan obsedat de idolii tai din lemn, aur si argint. P.S. Vezi, asta patesti cand vii pe aria protestanta cu aberatii de astea cum ca ar fi necesare crucile si icoanele. Edited by kruger, 15 January 2018 - 17:43. |
Posted 15 January 2018 - 23:41

Popii, crucile și icoanele vi le-ați pus voi și în felul ăsta L-ați detronat pe Isus înlocuindu-l cu satana, De ce? Că spui domnia ta? Te crezi prooroc? Te crezi infailibil? Trebuie să te credem pe cuvânt?! Eu am justificat cu Scriptura și în mod logic, pe când domnia ta arunci niște șabloane ce le-ai învățat pe de rost și crezi că spui adevărul...
Deci tu vrei ceva tangibil, altfel nu se poate. Ca in Isaia 40: iei un lemn si rogi pe un mester sa-ti faca un idol, apoi te inchini inaintea acelui idol de lemn (da, stiu, in sensul de plecaciune blablabla) si te rogi lui. De ce sunt absolut necesare crucea si icoana? Pentru ca nu crezi in Isus, de asta. Esti doar un pagan obsedat de idolii tai din lemn, aur si argint. P.S. Vezi, asta patesti cand vii pe aria protestanta cu aberatii de astea cum ca ar fi necesare crucile si icoanele. Dacă acolo scrie ”închinăciune” și știi că poate însemna fie supunere, fie plecăciune, cum știi care-i sensul corect? Ai dat cu banul sau ai simțit în urină? Sau poate ai dat în bobi...? Taaare vă mai închinați voi, protestanții, la duhurile pithoniene! Și nu vă închinați în semn de plecăciune, ci chiar ascultati de ele! Faptele apostolilor 16:16 Pe când ne duceam la locul de rugăciune, ne-a ieşit înainte o roabă, care avea un duh de ghicire. Prin ghicire, ea aducea mult câştig stăpânilor ei. Edited by Dorel666, 15 January 2018 - 23:45. |
Posted 26 December 2018 - 15:38

Dacă acolo scrie ”închinăciune” și știi că poate însemna fie supunere, fie plecăciune, cum știi care-i sensul corect? Ai dat cu banul sau ai simțit în urină? Sau poate ai dat în bobi...? Faptele apostolilor 16:16 Pe când ne duceam la locul de rugăciune, ne-a ieşit înainte o roabă, care avea un duh de ghicire. Prin ghicire, ea aducea mult câştig stăpânilor ei. e bine tradus cu rugaciune ca si aici 17. Ilie era un om supus acelorasi slabiciuni ca si noi; si s'a rugat cu staruinta sa nu ploaie, si n'a plouat deloc in tara trei ani si sase luni. inchinarea fiind un sinonim = echivalent care se accepta insa Si raspunzand, Iisus i-a zis: Mergi inapoia Mea, satano, caci scris este: "Domnului Dumnezeului tau sa te inchini si numai Lui Unuia sa-I slujesti". (Luc.4:8) Domnul = Iēsou iar Dumnezeu Theos Edited by husand, 26 December 2018 - 15:45. |
Posted 27 April 2019 - 22:19

Pentru cine e spalat pe creier, da, sunt necesare.
In realitate, nu sunt necesare deloc, nu te apara de nimic. Doar te cari degeaba cu ele. |
Posted 29 April 2019 - 16:15

Posted 03 July 2019 - 15:26

|
Posted 03 July 2019 - 15:40

Vorbeste in calitate de om iubit de Dumnezeu. Tu insa esti eretic si propui invataturile lui Satan. N-am priceput, ca a vorbit tastatura fara dumitale. Deci, cine vorbeste in calitate de om iubit de Dumneze? Dumneata sau altcineva? Si de ce as fi eu eretic si ce invatatura a lui Satan propun? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users