![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
ESET blocheaza accesul la SQL in retea
Last Updated: Jan 10 2018 10:41, Started by
claz
, Jan 09 2018 20:08
·
0

Posted 09 January 2018 - 20:08

Salutare.
Vinovatul: ESET Internet Security Se da: - un laptop cu o aplicatie, aplicatia se conecteaza la o baza de date de pe acelasi laptop - al doilea laptop care instalat doar front end, si care se conecteaza la baza de date de la primul laptop - router Dupa reinnoirea licentei de ESET pe ambele laptopuri, laptopul 1 a blocat laptopului 2 accesul la SQL. Doar la SQL, accesul la fisiere nefiind restrictionat din nicio directie. Daca opresc ESET, conexiunea e ok, se conecteaza la SQL. Bun, m-am convins ca este de la ESET, am pus laptop 2 in exceptie. Blocheaza in continuare accesul la SQL. Ceva sugestii? Multumesc |
Posted 09 January 2018 - 20:17

Pune in exceptie si adresa de SQL ... vezi mai face figuri ?
|
Posted 09 January 2018 - 20:26

Nu gasesc de unde exceptez porturile. Nu e prea documentata asta in versiunea noua de ESET. In cele vechi era simplu...
|
Posted 10 January 2018 - 00:25

Salut! Daca ai acceasi versiune de Eset Internet Security pe care o am si eu, adica 10.1.x.x configurarea porturilor se face astfel: Setup-->Network Protection--> click pe iconita din dreptul butonului "Personal Firewall" --> click pe Configure. Apoi te duci la sectiunea "Advanced" si dai click pe "Edit" din dreptul optiunii "Rules" dupa care click pe "Add" (se va deschide o fereastra cu adaugarea regulei firewall). Din tab-ul "General" va trebui sa dai un nume regulei(Name SQL....sau cum vrei tu), Direction(IN, OUT sau BOTH), Action(Allow, Deny), Protocol(TCP&UDP) si trebuie bifat butonul "Enabled" iar din tab-ul "Local" configurezi portul si IP-urile.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users