![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Reducere taxe Olanda 30% din salariul brut
Last Updated: Jan 10 2018 18:20, Started by
iuliantreta
, Jan 08 2018 17:32
·
0

Posted 08 January 2018 - 17:32

Hello,
Din luna februarie ma voi muta in Olanda si pot beneficia de reducerea de taxe de 30% din salariul brut (30% ruling). A aplicat cineva pentru aceasta reducere? Daca da, ce documente trebuie sa pregatesc pentru a dovedi ca nu am mai lucrat si locuit in Olanda? Multumesc! |
Posted 08 January 2018 - 18:43

În ce domeniu?
Dacă e via ruta doctorală, atunci se aplică prin Belastingdienst via a două formulare. Dacă e prin angajator clasic, atunci se completează la comun un singur formular, atât de către angajat, cât și angajator, pe care îl trimiți la Belastingdienst. |
Posted 09 January 2018 - 08:43

Este prin angajator clasic. Ma refeream la ce dovezi ar trebui sa aduc din Romania pentru a le arata ca nu am locuit si lucrat in Olanda. Am inteles ca ar trebui aduse facturi de la utilitati, asigurare de masina, etc.
Mi-ar fi trebuit o confirmare daca aceste hartii traduse trebuie sau mai sunt si altele necesare. Multumesc! |
Posted 09 January 2018 - 15:33

Mergeți cu adeverință-tip eliberată de primăria unde locuiți în România în principiu, tradusă autorizat (chit că am văzut adeverință în engleză în România, ceea ce autoritățile olandeze vor accepta). Aflați dacă vor și apostilă. S-au înăsprit regulile de obținere a facilității, așa că bine ar fi să aflați exact; într-o vreme de mult apusă nu era nevoie de nici un document doveditor. Sunați chiar la Belastingdienst (sau chiar mai bine, rugați angajatorul să sune) să aflați cerințele exacte pentru document.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users