Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

HTC Desire500 - Spatiu insuficient

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
papiotta

papiotta

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.08.2010
Buna ziua si LA MULTI ANI tuturor!

Am un telefon HTC Desire500, varianta soft 4.1.2. De ceva timp ma confrunt cu problema lipsei de spatiu din telefon, cu toate ca nu am instalate de cat PDF Viewer si Calculatorul. (restul sunt pe SD)
Mesajul spune ca nu exista spatiu  pe telefon . 2,78 GB/2,87 GB

Sunt convins ca exista pe undeva informatia care sa ma ajute insa apelez la dvs. pentru un sfat. Cum pot rezolva aceasta problema?

Va multumesc anticipat.

#2
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,851
  • Înscris: 27.09.2008
O resetare ai făcut?

#3
ldpe

ldpe

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,565
  • Înscris: 08.03.2017
4 GB internal memory - foarte putin pentru 2018 .
https://www.gsmarena...re_500-5623.php

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,540
  • Înscris: 15.06.2004
HTC Desire500 - https://www.gsmarena...re_500-5623.php

Are doar 4 Gb stocare. Din care probabil doar Android-ul ocupa 3.
Nu prea se poate instala aplicatii strict pe card - ceva se duce si n telefon. Plus ca de cate ori se instaleaza o aplicatie, vechea versiune e pastrata in continuare ca .apk. in telefon - de back-up. Daca ai ceva poze si si-a facut si thumbnailuri la ele  - alea le face in memoria interna, ala e spatiul.

Nu stiu de ce va luati telefoane cu sub 16 Gb stocare interna. Ptr mine si 16 Gb e putin in ziua de azi, cand un singur program poate ocupa si peste 100Mb dupa instalare.

Ruleaza si tu un cleaner - CCleaner sau Clean Master Lite ( vezi ca asta din urma poate curata si ce nu vrei - de pe card - eventual scoti cardul inainte )

#5
Mihai3007

Mihai3007

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 08.05.2016
La multi ani . Foloseste o aplicatie de curatat memoria ( cleaner ) , de ex All-In-One Toolbox , CCleaner , EasyClean ...

#6
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,851
  • Înscris: 27.09.2008
sdmaid este mai bun pentru curățare, dar indicat este un backup și o restare din recovery.

#7
CeapaIndustries

CeapaIndustries

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 20.01.2016
Sincer nu prea poti sa-i faci mare lucru. Am avut si eu un telefon dinasta si parca ii scadea spatiul pe zi ce trecea. Au luat-o astia razna cu aplicatiile, daca acum cativa ani o aplicatie intreaga avea 4mb acum numai imaginea de iconita pt ea are atata.
In fine, tot ce poti face e sa-i faci root la telefon si sa stergi apoi aproape toate aplicatiile preinstalate de care nu ai absolut nevoie.

#8
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,851
  • Înscris: 27.09.2008

View PostMihai3007, on 05 ianuarie 2018 - 14:02, said:

All-In-One Toolbox , CCleaner , EasyClean ...
El abia poate să folosească telefonul și îi recomanzi all in one care se duce pe la 100 mega?
El nu mai poate instala nimic, nu mai veniți cu soluții inutile.

#9
papiotta

papiotta

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.08.2010
Ma gandeam sa fac o resetare insa trebuie sa stiu ce buton sa apas...sa nu fie "LAUNCHING" :-) Am avut Clean master insa nu facea nimic, imi spunea sa sterg aplicatiile...
Am gasit asta pe youtube si v-as intreba daca a facut cineva asa si este sigura metoda.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xeCrkffB3NU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by papiotta, 05 January 2018 - 14:20.


#10
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,540
  • Înscris: 15.06.2004

View Postnick5roo, on 05 ianuarie 2018 - 14:04, said:

El nu mai poate instala nimic, nu mai veniți cu soluții inutile.

Poate instala dupa ce dezinstaleaza din aplicatiile deja instalate.
Dupa curatare le reinstaleaza. Am facut si eu chestia asta la cateva telefoane ale unor prieteni. De obicei gaseam cam 4-500 Mb numai thumbnailuri la pozele de pe card - le treceam pozele pe calculator sa nu mai ramana niciuna, dezinstalam ce puteam cat sa fac loc la un Clean master si curatam. Daca le-as fi pastrat, reincepea androidul sa faca altele.

Dar sa nu se astepte la miracole, mai ales daca foloseste camera in mod frecvent. In cel mult o luna iar se va lovi de problema.

#11
CeapaIndustries

CeapaIndustries

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 20.01.2016

View Postpapiotta, on 05 ianuarie 2018 - 14:19, said:

Ma gandeam sa fac o resetare insa trebuie sa stiu ce buton sa apas...sa nu fie "LAUNCHING" :-) Am avut Clean master insa nu facea nimic, imi spunea sa sterg aplicatiile...
Am gasit asta pe youtube si v-as intreba daca a facut cineva asa si este sigura metoda.

Da , e total ok, dar practic e aproape* acelasi reset ca si cum l-ai face din meniu din android

#12
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,851
  • Înscris: 27.09.2008

View Postpapiotta, on 05 ianuarie 2018 - 14:19, said:

Ma gandeam sa fac o resetare insa trebuie sa stiu ce buton sa apas...sa nu fie "LAUNCHING" :-) Am avut Clean master insa nu facea nimic, imi spunea sa sterg aplicatiile...
Am gasit asta pe youtube si v-as intreba daca a facut cineva asa si este sigura metoda.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xeCrkffB3NU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Da, e sigură. Am aplicat și eu metoda asta.
Eu încă am acest telefon dar l-am brickuit și îl țin de colecție. L-am resetat și pus android de pe xda, dar am testat prea multe până l-am făcut praf, oricum era pentru teste.

#13
papiotta

papiotta

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.08.2010

View Postnick5roo, on 05 ianuarie 2018 - 13:57, said:

O resetare ai făcut?
Nu.

#14
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,851
  • Înscris: 27.09.2008
http://www.hard-rese...hard-reset.html
Soluția asta este mai bună
http://www.hardreset...htc-desire-500/

Dar faci backup înainte la poze sau ce documente ai prin el pentru că pierzi tot.

#15
papiotta

papiotta

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.08.2010
Am facut resetarea si dupa reconfigurare a intrat in normal. Inainte de resetare am scos sim-ul si SD-ul, pentru siguranta. Chiar m-a luat ameteala de viteza cu care se misca. :-D
Va multumesc frumos pentru sfaturi!

Edited by papiotta, 05 January 2018 - 15:47.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate