![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Huawei P20 Pro
Last Updated: May 30 2023 13:38, Started by
prisacariuadi
, Jan 05 2018 09:42
·
90

Posted 05 January 2018 - 09:42

Informatii de pana acum:
Lansare: Final de februarie 2018 la MWC din Barcelona Versiuni: Huawei P11/P20 Huawei P11/P20 Plus Huawei P11/P20 Pro - Front notch - ca la iPhoneX Huawei P11/P20 Lite Feature-ul care ma incanta mult: TRIPLE CAMERA. Banuiesc ca Leica va fi din nou prezenta in schema. |
Posted 05 January 2018 - 09:54

ai citit printre randuri , zice "could house a triple-lens 40 MP rear camera ", adica o camera cu 3 lentile in loc de ....
si cel mai tare e "could " care inseamna ca defapt nu stiu nimic inca ![]() off deja 3 camere mai da-o incolo de treaba e pe sistemul de ce 2 si nu 3 ? cantitatea nu bate calitatea trebuie una buna si gata , un senzor macar cat un varf de pix si nu varf de ac Edited by botelucian, 05 January 2018 - 09:55. |
Posted 05 January 2018 - 10:51

Nu inteleg la ce te referi, dar daca spui ca pozele de pe fb arata cat de slabe sunt camerele telefoanelor de azi atunci sa stii ca gresesti.
Modul de compresie a celor de la fb face ca pozele postate pe reteaua de socializare sa arate chiar mai rau decat cele facute cu un Galaxy S1 si vizualizate direct pe telefon. |
Posted 05 January 2018 - 10:52

ai citit printre randuri , zice "could house a triple-lens 40 MP rear camera ", adica o camera cu 3 lentile in loc de .... si cel mai tare e "could " care inseamna ca defapt nu stiu nimic inca ![]() off deja 3 camere mai da-o incolo de treaba e pe sistemul de ce 2 si nu 3 ? cantitatea nu bate calitatea trebuie una buna si gata , un senzor macar cat un varf de pix si nu varf de ac https://www.gizmochi...on-february-26/ daca am inteles gresit, my bad...dar din articol + schite, asa reiese. sensorul e bine sa fie mare pentru cazul in care vrei poze de n-șpe mpx sau daca vrei sa iasa low-light photos bune. 3 camere sunt mai ok(chiar si cu senzori mici) pe partea de post-processing. bokeh, depth-field effect & altele Edited by prisacariuadi, 05 January 2018 - 10:53. |
Posted 05 January 2018 - 11:11

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LzUdhzYWEWE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 05 January 2018 - 11:36

Nu inteleg la ce te referi, dar daca spui ca pozele de pe fb arata cat de slabe sunt camerele telefoanelor de azi atunci sa stii ca gresesti. Modul de compresie a celor de la fb face ca pozele postate pe reteaua de socializare sa arate chiar mai rau decat cele facute cu un Galaxy S1 si vizualizate direct pe telefon. Edited by sarac.lipit, 05 January 2018 - 11:37. |
Posted 05 January 2018 - 11:43

Scuze si eu am citit doar androidauth; unii zic triple camera altii triple lens camera .
De ce nu 4 camere ? RGB + Lumina aia treaba tata.. Edited by botelucian, 05 January 2018 - 11:44. |
Posted 05 January 2018 - 12:06

Până nu acoperă spatele telefonului cu camere foto, nu voi cumpăra Huawei. Poate că atunci se vor gândi măcar la un senzor micro 4/3.
Şi chiar dacă s-ar împlini fantezia mea - chiar aş vrea să râd un minut la vederea unui telefon plin pe spate cu camere foto ca Argus de ochi - tot nu s-ar putea face fotografii la fel de bune ca şi cu o cameră foto DSLR sau mirrorless. Poze, poate - dar fotografii nu. În lumina soarelui se descurcă şi vechiul meu Nokia E72, însă în studioul foto telefonul n-are cum să fotografieze aşa cum o face un aparat foto fie el şi entry-level. |
Posted 05 January 2018 - 12:16

Posted 05 January 2018 - 12:28

Problema este marketing-ul: atât timp cât un telefon nu va avea măcar senzor APS-C, nu va fi niciodată DSLR-killer.
|
|
Posted 05 January 2018 - 12:33

Pai, de ce ar deveni un DSLR killer? Fiecare se adreseaza unui domeniu complet diferit.
|
Posted 05 January 2018 - 12:55

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/wAotPxCxdk0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 05 January 2018 - 13:15

Chiar nu inteleg ironiile de genul. Daca Huawei vor sa ofere un telefon cu performante foto bune, obtinute printr-o metoda de nisa, care ar fi problema? in momentul de fata in lumina slaba telefoanele dau rateu sau nu fac fata . Daca solutia e 2+1 camere e super pentru ca un senzor mare are nevoie si de un telefon mai gros ca sa incapa + OIS a si neaparat sa traga raw + soft integrat de editare/compresare in jpg , sau sa faca AI ul treaba asta |
Posted 05 January 2018 - 13:26

Alt terlefon cu breton...
Ba zici ca-i Kim Jong Un. Scoate apple o prostie si restul se grabesc s-o implementeze ![]() |
Posted 05 January 2018 - 13:28

Sorry, am crezut ca esti ironic in genul celor care considerau ca NPU-ul de pe Mate 10, impreuna cu toate capabilitatile lui, este doar marketing.
|
|
Posted 05 January 2018 - 13:38

trecerea de la 1 camera la 2 facuta cu P9 a fost inovatie si a dat startul catre ceva mai bun , au deschis drumul catre fotografii facute cu telefonul nu doar poze
|
Posted 05 January 2018 - 14:10

Daca apple a pus mizeria aia de notch si a fost criticat de toata lumea pt ea, DE CE DRACU astia ii copiaza nu pot sa inteleg.O dai in bara cu P10 care e copie leita iphone si acum cu P11-NOTCH doamne fereste ce idioti
|
Posted 05 January 2018 - 15:04

Esențial PH1 a fost anunțat în mai,primul telefon cu notch. X-ul a ieșit în septembrie. Poți zice că Apple a copiat design-ul? Sunteți culmea mai. Nici nu se cunoaște vre-un detaliu cu adevărat oficial,și deja aici va contraziceți și criticați un telefon nelansat...
Dar cum am mai văzut anterior,așa se face pe toate tipicurile de telefoane nelansat. Eu de P10 am fost foarte incantat,copie sau nu. Cu siguranță P20 o să îl iau când iese. Sigur trebuie sa fie spectaculos. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users