![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Carcasa Iphone 7 ptr. suport magnetic auto
Last Updated: Jan 02 2018 22:57, Started by
PIO77
, Jan 02 2018 14:45
·
0

Posted 02 January 2018 - 14:45

Salut,
caut o husa ptr. Iphone 7 care sa aiba inclusa in ea o placuta metalica ptr. suport auto magnetic. Mi-am lipit pe husa placuta cu care a venit suportul, dar se vede f. urat, iar daca lipesc placuta metalica intre telefon si husa, nu mai are suficienta putere magnetul sa tina telefonul (cade f. usor la denivelari, gropi etc.). Stie cineva vreun astfel de model? Multumesc anticipat! |
Posted 02 January 2018 - 14:57

In locul placutei , lipesti in interior 2 magneti neodim , scosi din ceva hdd . Nici nu ocupa loc mult , si tin aia de ai sa tragi de telefon ca sal desprinzi.
|
Posted 02 January 2018 - 14:58

Posted 02 January 2018 - 22:28

Posted 02 January 2018 - 22:57

Mutumesc tuturor ptr. raspunsuri. Imi place cea de la Vetter, am sa o iau pe aceea.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users