Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata
 

Muntele Shasta si civilizatiile extraterestre

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
Destini

Destini

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 24.10.2016
“În 1883, având în față perspectiva completă a Muntelui Shasta, unul din cele mai înalte piscuri ale Californiei, Frederick S. Oliver a început să noteze comunicări oculte primite de la Phylos Tibetanul, un adept atlant care i-a dezvăluit că, în urmă cu numai 13.000 anii Arizona era acoperită de Mit, o mare interioară.

Peisajul extraordinar și defileul Marelui Canion din Colorado sunt rezultatul unui dans îngrozitor al scoarței solide a Globului, care a secat apele din Golful California, lăsând în urmă fundul mării uscat (Deșertul Arizona).

Phylos pretinde că într-unui din pereții de stâncă de la baza Muntelui Shasta se afla intrarea într-un templu uluitor, unde i-a întâlnit pe Maeștrii Frăției Lothiniene, cei care l-au învătat înțelepciunea religiei lor în timpul ultimei sale reîncarnări, în jurul anului 1885.

El afirmă că la poalele Muntelui Shasta locuiește o comunitate stranie care se materializează uneori, pe neașteptate, cu indivizi îmbrăcați în alb pur, cu sandale și părul lung, ondulat, având o înfățișare maiestuoasă. Din când în când, indivizi înalți și grațioși, cu o înfățișare ciudată și fruntea înaltă, apar din păduri și schimbă boabe de aur pentru diverse bunuri de consum, în orașele din apropiere. Ei evită să li se facă fotografii, dispărând brusc. Se spune că acești străini practică ceremonii nocturne, producând lumini strălucitoare sus în aer și iluminând clădiri din marmură și onix.

Profesorul Edgard L. Larkin, director al Observatorului de pe muntele Lowe din sudul Californiei, a văzut trei domuri aurii înălțându-se deasupra vârfurilor copacilor de lângă Muntele Shasta. Noaptea, cupolele au fost înconjurate de lumini albe. Localnicii descriu vase stranii, ca de argint, care s-ar fi înălțat în aer și ar fi plutit deasupra munților. Când automobilele se apropiau de zona respectivă, circuitele electrice li se blocau în mod misterios și motorul se oprea – fenomen asociat astăzi OZN-urilor.

Pe o piatră așezată vertical la marginea pădurii sunt gravate hieroglife, sub care e o inscripție: “Ceremonia de adorare a lui Gautama”. Se crede că muntele “Gautama” înseamnă “Continentul America”. Totuși, Gautama era numele sacru al lui Buddha.

Analele Imperiului Chinez din 499 d.Hr.. includ documentul „Frisong”, care descrie vizita preotului chinez budist Hoei-Shin în America Centrală și de Sud în secolul V. Se spune că acesta ar fi întâlnit în Mexic un rege numit Ichi. Se crede că un călugăr chinez, Fa Hsien, a acostat în Mexic în 412 d.Hr. Vizita preoților budiști, în urmă cu multe secole, provoacă speculații privind posibilitatea ca acea sectă misterioasă să fie budistă, deși ceremoniile lor par a-i asocia cu extratereștrii.

Unii spiritiști pretind că Muntele Shasta ar fi frecventat de oameni din rasa Titan-Atlan, supraviețuitori din Lemuria și Atlantida ce locuiesc în lumea subpământeană din Agharta, de unde pornesc mai multe tuneluri spre civilizația noastră de la suprafață, unul din ele ieșind printre munții din California.”[1]

Secretele Muntelui Shasta – unul dintre cele mai sacre locuri de pe Pamant

“Multe persoane considera Muntele Shasta ca fiind unul dintre cele mai sacre de pe Pamant. Acest munte maiestuos – o parte din lantul Casade Mountain Range, localizat in Siskiyou County, California de nord, la aproximativ 72 km de granita cu statul Oregon – este faimos pentru aparitiile de OZN-uri si alte evenimente ciudate si neexplicate. De asemenea, se crede ca exista o retea de tuneluri sub acest munte, care sunt parte dintr-o retea mondiala de tuneluri subterane.

Oamenii care viziteaza zona experimenteaza o senzatie extraordinara de energie si au parte de niste viziuni remarcabile aici. Muntele Shasta este considerat ca un punct major al grilei energetice a Pamantului, adica un puternic vortex de energie spirituala.

mtshastastory01

Miturile si legendele, dar si rapoarte diverse povestesc despre intalniri cu fiinte inteligente, care apartin unei rase antice si care traiesc in interiorul muntelui. De fapt, exista multe povesti ale unor rase antice si neobisnmuite, despre care se spune ca ar locui in interiorul Muntelui Shasta.

Cine sunt acesti locuitori subterani misteriosi?

Ar putea fi aceste finte iluminate supravietuitori ai anticei Lemuria, care s-a scufundat sub valurile Pacificului cu mii de ani in urma?

Unele persoane sunt convinse ca au intalnit cu adevarat membrii ai rasei lemuriene si cred cu putere ca orasul agarthean al Telosului chiar a existat candva sub acest munte. Se spune ca exista mai multe intrari catre Regatul Agartha in intreaga lume: unele dintre aceste locuri sunt puncte in grila energetica a Pamantului – acolo unde intra si iese energia. Muntele Shasta – unul dintre cele mai pline de mistere si ciudat loc de pe planeta – este unul dintre ele.

Este un loc sacru pentru Indienii nativi americani care credeau ca muntele este locuit de catre capetenia spiritelor Skell, care a coborat din Ceruri la intalnirea de pe munte. Potrivit legendei, spiritul muntelui a fost numit Chief of the Below World (Llao) (nota: Capetenia Lumii de Jos – care in traditia samanica este Paradisul personal, locul de vindecare al sufletului si de gasire a energiei vitale si nu are nicio conotatie negativa), iar spiritul cerului a fost numit Chief of the Above World (Skell) (Capetenia Lumii de Sus).

Odata s-a intamplat ca Llao sa iasa din ascunzatoarea lui de sub pamant. Intr-o zi el a vazut-o pe fata frumoasa a capeteniei Makalak si s-a indragostit de ea. El i-a promis acesteia viata eterna daca va merge sa traiasca alaturi de el sub munte, insa ea l-a refuzat ceea ce l-a infuriat pe Llao. El a amenintat ca ca ii va distruge pe oamenii Pamantului cu foc. Spiritul Skell s-a decis sa apere oamenii si asa s-a pornit batalia. Llao a stat pe varful Muntelui Mazama, iar Skell pe varful Muntelui Shasta. Amandoi au aruncat cu roci rosii, fierbinti, mari cat dealurile. Au facut Pamantul sa se cutremure si s-au produs mari curgeri de lava.

mtshastastory02



Oamenii, infricosati, au fugit catre apele Lacului Klamath. Explozii si foc au curs din cer. O intunecime terifianta a cazut peste acel taram pentru doua zile. Doi oameni s-au sacrificat, sarind in lacul de lava de pe varful muntelui lui Llao. Dupa o lunga batalie, Skell a reusit sa il forteze pe Llao sa intre inapoi in Muntele Mazama. In final, Skell l-a condus pe Llao in subteran. In timpul acestui proces, el a rasturnat muntele care era deschiderea prin care Llao iesea la suprafata, inchizandu-l pe acesta si spiritele care il insoteau pentru totdeauna acolo. A doua zi, cand soarele a rasarit, muntele disparuse si tot ceea ce ramasese era o mare gaura, care acum se cheama Lacul Crater. Lacul a devenit taram sacru, unde spiritele mortilor au casa.

Printre aceste spirite ii gasim pe Yaktavian-i. Ei produc clopote imense invizibile, care se spune ca protejeaza intrarile secrete in munte catre caverene acestora. Folosind sunetul si vibratiile, se crede ca au sapat orase subterane si tuneluri vaste. Aceste clopote sunt invizibile fiintelor muritoare. Atunci cand bate vantul, sunetul clopotelor este extrem de neplacut si ii tine la distanta pe cei care vor sa intre in aceste caverne.

Un alt grup de locuitori ai Muntelui Shasta sunt asa zisii „oameni mici”, sau dwarfi. Cativa pretind ca s-au intalnit cu cativa dwarfi inteligenti, care cantau pe pantele Muntelui Shasta.

Inca este neclar cand a fost legata Lemuria de Muntele Shasta pentru prima data.

Se poate sa fi fost in 1833, atunci cand Frederick Oliver Spencer a trait ceva inexplicabil. Deodata, o forta necunoscuta i-a luat controlul asupra mintii si corpului sau. A pierdut controlul a ceea ce scria. Aceste „scrieri automate” au continuat ani de zile, in care scria cateva pagini si apoi ciudata forta se oprea, la fel de abrupt cum incepea.

In 1895, a terminat o carte intitulata „A Dweller on Two Planets” (Un locuitor pe doua planete). Phylos, un presupus spirit lemurian, i-a dictat povestea lui Spencer. El a sustinut ca Phylos l-a ghidat prin temnple sacre si locuri unde locuiau cei fac parte din fratia mistica a Muntelui Shasta. Potrivit spuselor lui Spencer, interiorul muntelui contine un labirint de coridoare uriase cu zidurile pline de bijuterii slefuite si podelele acoperite de blana.

Intrarea catre sanctuarul intern din Muntele Shasta se spune sa este intr-un lac cu apa limpede de langa un afluent al Raului McCloud, pe partea de est a muntelui. Aceasta a fost prima referinta publicata in legatura cu conexiunea dintre Lemuria si Muntele Shasta. Mai tarziu, au urmat alte carti, toate detaliind aceasta conexiune antica. Au existat si persoane care au crezut ca in interiorul Munteului Shasta s-ar gasi nu Lemurienii, ci Atlantii.

Azi, credinta ca lemurienii traiesc in interiorul muntelui este inca foarte puternica.”[2]

Muntele Shasta din California și tunelul către Agartha

“Shasta, în sanscrită înseamnă cel care trăiește conform legilor divine, și este numele unui misterios munte din California.

În anul 1972, trei studenți hotărăsc să escaladeze muntele, mai ales că erau interesați de vulcanul aflat în interiorul muntelui. După ce au ajuns la altitudinea de 1500 de metri au făcut un popas și au văzut că în urma lor urcând cinci bărbați, înalți, cu pielea albă și părul buclat.

Tinerii și-au continuat ascensiunea, iar cei cinci bărbați îi urmau la o anumită distanță. Când au ajuns în vârful muntelui au observat că cei cinci bărbați dispăruseră.

Li s-a părut ciudat modul cum au dispărut cei cinci bărbați și au pus pe seama unei populații care trăiește ascunsă în acest munte fumul care se vede ieșind din interiorul muntelui.

Știrea a apărut în presa locală și un alt cititor și-a amintit că, în anul 1968, el a văzut pe munte mai multe persoane care semănau cu descrierea făcută de cei trei studenți.

În anul 1995, Frank Goodland se afla împreună cu soția și cei doi copii, într-o pădure de salcâmi din apropierea muntelui.

Acesta a înaintat în pădure pentru a căuta lemne pentru foc. A observat un grup format din mai multe persoane care stăteau în jurul unui foc. L-a frapat statura foarte înaltă a acestora.

A dorit să se apropie de grup dar, picioarele nu-l ascultau, nu se putea mișca. Goodland a declarat că tot corpul vibra și nu se putea mișca.

După ce și-a revenit, cei patru membrii ai familiei au părăsit în grabă zona.  Declarația cu privire la ceste ciudate persoane au venit și din partea unor automobiliști care au întâlnit grupuri formate din bărbați foarte înalți și cu părul creț, pe câmpul din apropierea șoselei.

În anii 80, trei arheologi au descoperit un tunel care duce în interiorul muntelui. Odată cu această descoperire au fost avansate fel de fel de ipoteze cu privire la o misterioasă populație care s-ar ascunde în acest tunel, sau tunelul duce către Agartha.

Din păcate, tunelul este blocat de bucăți mari de piatră. Arheologii susțin că au descoperit artefacte care atestă existența unor civilizații pe acest munte a căror vechime este de peste 9000 de ani. Măsurătorile au indicat faptul că muntele este un loc de o puternică emanație energetică. Există legenda că supraviețuitori ai culturii pre-atlante s-au retras în acest munte.

În anul 1880, cercetătorul Oliver Spencer scria că în interiorul muntelui Shasta există un oraș care se numește Telos și în care trăiește o populație lemuriană.

În anul 1904, cercetătorul Brown a descoperit un tunel, prin care a înaintat 16 kilometri. Pereții tunelului erau inscripționați cu hieroglife și cu porțiuni acoperite cu aur și cupru.

Autoritățile americane i-au interzis lui Brown să publice aceste informații. Treizeci de ani mai târziu, aceste informații au fost publicate.


agartha SHASTA, DRUMUL MISTERIOS CĂTRE AGARTHA

S-a hotărât ca o echipă formată din mai mulți cercetători din care să facă parte și Brown să exploreze celebrul tunel. Cu o zi înainte de plecarea în această expediție, Brown a dispărut misterios, iar expediția a fost anulată pentru că numai Brown cunoștea intrarea în tunel.

În anul 1931, un incendiu devastator a cuprins zona limitrofă muntelui. Localnicii povestesc că, în momentul în care focul se apropiase de munte, acesta a fost stins miraculos de către o flamă uriașă care a ieșit din munte.”[3]
Sursa: https://www.dzr.org....-catre-agartha/
Edit: as fi vrut sa fac eu un articol personalizat, dar avand in vedere ca nu merge sa pun imaginile sa le asez frumos am zis ca prefer varianta cu articolul in original.

Edited by Destini, 27 December 2017 - 21:04.


#2
silverflower

silverflower

    Anti-dogmatic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,828
  • Înscris: 04.05.2008
- Lemurienii trăiesc și astăzi la vedere, nu e nici un mister:

[ https://www.terresacree.org/actualites/fichiers/images/2014-10/1414759269-v8H.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by silverflower, 27 December 2017 - 21:56.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate