![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Caut MMORPG nou si promitator
Last Updated: Jun 20 2019 22:26, Started by
error-macro
, Dec 26 2017 21:37
·
0

Posted 26 December 2017 - 21:37

Cum zice si in titlu caut cel mai nou MMORPG sa fie bun. Poate fii si f2p si paid. Ceva si la oferta daca se poate.
|
Posted 26 December 2017 - 22:38

Mi-am luat Borderlands 2 la 35lei. Nu e RPG dar merge inchis
![]() |
Posted 27 December 2017 - 13:33

ESO Morrowind. Nu e chiar ieftin dar nici nu platesti lunar.
|
Posted 16 April 2019 - 16:42

Salutare,
Daca sunteti in cautare de un MMORPG frumos, va recomand Archlord. Jocul este free to play, il gasiti pe www.justac.net. Va las un filmulet facut de mine ca sa aveti o idee cum arata jocul. Daca va place, un like & subscribe m-ar ajuta. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/NcVTxzAVuBg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Enjoy ! |
Posted 31 May 2019 - 12:24

pexCom, on 27 decembrie 2017 - 13:33, said:
ESO Morrowind. Nu e chiar ieftin dar nici nu platesti lunar. il am , m am jucat de 3 ori in 1 an. |
Posted 20 June 2019 - 09:03

Incearca Guild Wars 2, prima parte(original+expansion 1) este gratuita iar ultimul patch trebuie cumparat daca-l vrei. Nu ai subscription si poti sa ajungi pana la lv80 fara nici o restrictie.
Eu il joc de cand m-am lasat de WoW in 2013. In unele perioade intru de mai multe ori pe saptamana in altele de cateva ori pe luna(nu are subscription) |
Posted 20 June 2019 - 22:26

Daca e putem sa jucam toti guild wars 2?doar ca nu am acum pc-ul,l-am dus la cineva sa ma ajute ca da crash la toate jocurile
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users