![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
DVD 9,99 lei
Last Updated: Dec 29 2017 15:30, Started by
Ploiesteanul2015
, Dec 25 2017 18:37
·
0

Posted 25 December 2017 - 18:37

Am luat "Predator" (de la Cora) și "Ultima redută" (de la Carrefour), ambele filme cu Arnold Schwarzenegger la 9,99 lei/DVD. Întrebarea este unde și dacă găsesc restul filmografiei lui Arnie la prețul ăsta !?!?
Mulțumesc frumos de răspunsuri !!! ![]() |
Posted 25 December 2017 - 18:56

Inveti engleza si nu mai ai nevoie de subtitrare la niciun film
![]() |
Posted 25 December 2017 - 19:39

Astea sunt oferte speciale. Daca urmaresti mereu ce apare, poate ai sanse sa mai prinzi cate unul din cand in cand la pretul asta. Altfel, le gasesti dar mai scumpe.
|
Posted 25 December 2017 - 20:14

Eventual poti gasi pe amazon.co.uk.
Dar cumpara mai multe produse, ca sa merite cele ~5-6 lire transport. Edited by Hider141, 25 December 2017 - 20:14. |
Posted 25 December 2017 - 20:30

Posted 25 December 2017 - 21:53

Inveti engleza si nu mai ai nevoie de subtitrare la niciun film ![]() Edited by JurasikMan, 25 December 2017 - 21:54. |
Posted 26 December 2017 - 08:20

Posted 29 December 2017 - 14:06

Inveti engleza si nu mai ai nevoie de subtitrare la niciun film ![]() De subtitrare nu ai nevoie neaparat ca nu intelegi limba originala. Mie mi se pare utila subtitrarea in engleza de exemplu fiindca nu pot sa tin intotdeauna sonorul cat ar fi necesar de tare sau nu inteleg pronuntia din cauza accentului vorbitorului. |
Posted 29 December 2017 - 15:30

Intr-o vreme erau la mall sau la magazinele acestea mari imediat dupa intrare acolo pa langa Televizoare si electronice niste containere in care erau foarte multe DVD - uri.
Mare parte filme de mana a doua dar cu rabdare daca cautai gaseai si productii foarte bune dar erau toate foarte amestecate si trebuia rabdare insa erau preturi f.f.bune... La unele magazine sunt asezate langa casa la iesire pe suportii aceia care se pot invarti si periodic apar la preturi foarte bune filme interesante. Au disparut containerele acelea cu filme sau le tot muta locul prin magazin dar ultima data am gasit chiar intr-un colt asezate frumos pe un raft cateva filme bune/interesante. Mai sunt si librariile astea de pa net dar acolo sunt alte preturi in schimb la 9,99 este super ... trebuie cautat si prins ocazia/momentul. Au fost vremuri(trecute) cand apareau cu ceva ziar si de acolo am cumparat/adunat : Seinfeld,24 de ore,Piratii din ...etc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users