Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Pasaport pentru "cetațenii ro...
 Cateva informații - pe la no...

contact mers inapoi Matiz

Identificare compresor clima

Pata de iarba uscata in gazon
 In ce domeniu ai risca 5000 euro ?

Refacere scris neclar

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!
 Recomandare bicicleta mediu urban...

Achiziție telefon cu semnal ...

Consola fixare perete pentru boiler

Cuptor electric!
 

Google Home / mini /max

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
348 replies to this topic

#325
paparazzi70000

paparazzi70000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 21.08.2007
Salut, apelez la experienta voastra, poate cineva a mai fost in situatia asta. Am cumparat un google home mini, un chromecast HD si o telecomanda broadlink RM4 mini. Pe scurt, nu reusesc sa conectez la wifi produsele google, Broadlink-ul functioneaza fara probleme. Echipamente existente sunt, router Tp-link Archer C6 si telefon Huawei P smart. Eroarea, pentru ambele device-uri, este verificati conexiunea la internet. Pe acelasi router sunt conectate telefoane, tablete, televizoare, xbox, camere wifi, toate functioneaza fara probleme, atat pe 2.4 cat si pe 5 GHz. Ce am incercat, printre altele:
In router: reset, reset factory default, refacut conexiunile wi-fi, cu/fara MIMO. Dupa ce se conecteaza telefonul la device acesta apare in lista DHCP, am pus ip fix pentru device. Routerul are ultimul firmware.
La device-uri (home mini si chromecast): factory reset, la mini apasat butonul pana apare ledul verde si la chromecast pana apare alb.
La aplicatia Telefon/Google Home: sters/instalat aplicatie, setari telefon in engleza/romana, sters/adaugat case/camere, sters parolele de wifi ale device-urilor, permisiuni totale pentru aplicatia home si altele care nu imi mai vin in minte. Device-urile apar in google home dar fara functia de cast , etc.
Am incercat, in afara de telefon, si pe o tableta Samsung 5GHz, si acolo aceeasi eroare. Ma chinui de 3 zile, vreo idee inainte sa fac si chromecastul retur? home mini deja l-am facut retur.
Scuze pentru dimensiunea povestii, multumesc!

#326
manghels

manghels

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,431
  • Înscris: 27.02.2008
Eu am 2 routere in casa..si cand mai facea asa (rar..cred ca de 1-2 ori in cativa ani) am mutat GHome in celalalt router. A mai mers si schimbarea parolei pe router..Poti incerca o parola mai usoara de test.

#327
paparazzi70000

paparazzi70000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 21.08.2007

View Postmanghels, on 01 septembrie 2021 - 08:23, said:

Eu am 2 routere in casa..si cand mai facea asa (rar..cred ca de 1-2 ori in cativa ani) am mutat GHome in celalalt router. A mai mers si schimbarea parolei pe router..Poti incerca o parola mai usoara de test.
Am pus si o parola gen 123456789, am incercat si pe retea guest, degeaba

#328
manghels

manghels

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,431
  • Înscris: 27.02.2008
Inseamna ca or mai fi si alte probleme. Si la mine au mai facut probleme la connect in retea..insa s-au rezolvat rapidcu schimbare de parole sau de router.

#329
temporarysnooze

temporarysnooze

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,293
  • Înscris: 11.08.2020
Nest audio e 325 lei la Q... cu tot cu livrare și un cadou la alegere...Eu am dat dublu pe ele!

#330
drakke2010

drakke2010

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 02.10.2004
De ceva timp a apărut o mare problemă cu produsele astea de la Google dacă le ai mai multe, in grup, nu mai poți controla volumul decât individual, fie manual fie din aplicație. Am înțeles că e intenționat; au pierdut un proces cu Sonos. E foarte enervant... / Dacă vrea careva un Nest Hub nou, ieftin, de Quick*, să-mi dea un mesaj pe privat.

Edited by drakke2010, 11 January 2022 - 09:22.


#331
piticu2015

piticu2015

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 16.06.2015
Salutare, sunt si eu de proaspat posesor de google nest hub gen2.
Am urmatoarele probleme/intrebari poate s-a mai lovit cineva de ele:
- o camera IP Xiaomi Mi 360 o vede prin google home cand sa dau afisare pe device apare un ecran negru cu scris Playng Smart Home Camera,  sta foarte multe secundenegru, apoi apare imagine si audio de la camera fix o secunda, apoi iar se intoarce la ecranul negru cu scris , apare imagine iar pentru  secunda s.a.m.d Am mai auzit de probleme ca s-ar deconecta streamul sau ca ar avea intarziere dar asaceva nu am auzit.Ambele au semant foarte bun, conectate in acelasi router, camerada stream remote foarte stabil si clar
- pentru functia de Photo Frame cu poze din google photos am bifat in aplicatia Google Home sa-mi arate metadatele din poza (Personal photo data) si ar trebui zice functia sa afiseze pe ecran metade ale pozei curente: nume album, data poza, locatie poza si altele. Mie imi afiseaza invariabil doar numele albumului, de interes pentru mine fiind data si locatia pozei

Edited by piticu2015, 18 January 2022 - 16:05.


#332
2069

2069

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 11.11.2006
eu am doua camere de supraveghere si cand dau comanda " show me the camera"  face streaming doar cateva minute dupa care apare ceasul....Delay ul este de aprope un minut. Asadar nu te poti baza pe acel display ( Nest hub gen 2 ). Deranjant este si faptul ca nu indica temperatura din camera ci doar pe cea exterioara. Am inteles ca ar avea totusi un senzor de temperatura pt monitorizarea somnului

#333
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 783
  • Înscris: 08.05.2008
Iti arata temperatura din camera in raportul despre somn pe a treia pagina sus in dreapta.

#334
2069

2069

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 11.11.2006
as fi vrut sa il intreb ce temperatura este in camera si sa imi raspunda. Este posibil ?

#335
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 783
  • Înscris: 08.05.2008

View Post2069, on 21 ianuarie 2022 - 17:12, said:

as fi vrut sa il intreb ce temperatura este in camera si sa imi raspunda. Este posibil ?
Nu poate asa. Eu am un termostat poer cu contul legat la google home si atunci cand ii cer sa imi arate temoeratura mi o arata pe cea de pe termostat(care e in camera),

edit: acum am fost si i am cerut sa imi arate temperatura si zicea ca sa ii specific de pe care device vreau sa imi spuna. cand i am cerut sa imi arata temperatura de la thermostat a facut o.

Edited by cstrifu, 21 January 2022 - 20:35.


#336
2069

2069

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 11.11.2006
Cel mai deranjant este faptul ca hub ul pierde legatura cu camera de supraveghere dupa cateva minute. Am luat acest device tocmai pt a monitoriza bebelusul, dar se pare ca nu ne putem baza pe el. Am citit pe un site din US ca problema ar fi aparut de curand in urma unui update

#337
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 783
  • Înscris: 08.05.2008

View Post2069, on 22 ianuarie 2022 - 10:25, said:

Cel mai deranjant este faptul ca hub ul pierde legatura cu camera de supraveghere dupa cateva minute. ...
eu la doua camere zmodo  nu se vede imaginea deloc.

Edited by Ciubex, 22 January 2022 - 13:31.


#338
soldatel56

soldatel56

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 18.06.2006
Si cu camere Reolink face la fel.

#339
drakke2010

drakke2010

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 02.10.2004

View Post2069, on 22 ianuarie 2022 - 10:25, said:

Cel mai deranjant este faptul ca hub ul pierde legatura cu camera de supraveghere dupa cateva minute. Am luat acest device tocmai pt a monitoriza bebelusul, dar se pare ca nu ne putem baza pe el. Am citit pe un site din US ca problema ar fi aparut de curand in urma unui update
Si pe Amazon Echo Show lafel; n-am stat sa cronometrez dar cred ca e ceva programat din fabrica sa se intample asa. E o presupunere doar.

#340
spree999

spree999

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 175
  • Înscris: 10.11.2007
Pe echo show 8 (2 nd generation) ma pot vedea  pe camerele de afara si la 2 minute dupa ce intru in casa. Nest hub are totusi delay mai mic dar nu-si mentine streamingul. Sunt curios daca si cu camerele produse de ei este la fel.

Edited by spree999, 31 January 2022 - 16:41.


#341
drakke2010

drakke2010

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 02.10.2004

View Postspree999, on 31 ianuarie 2022 - 16:40, said:

Pe echo show 8 (2 nd generation)
Off topic de unde ai luat si la ce pret Show 8 ca eu n-am reusit sa pun mana pe vreuna din Romania; mi-a trimis eMag de doua ori la rand prima generatie etichetata gresit ca fiind 2nd! Pana la urma m-am enervat si-am mai luat inca una de 5.

#342
spree999

spree999

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 175
  • Înscris: 10.11.2007

View Postdrakke2010, on 07 februarie 2022 - 19:49, said:

Off topic de unde ai luat si la ce pret Show 8 ca eu n-am reusit sa pun mana pe vreuna din Romania; mi-a trimis eMag de doua ori la rand prima generatie etichetata gresit ca fiind 2nd! Pana la urma m-am enervat si-am mai luat inca una de 5.
De pe amazon cu eshopwedrop. In cadrul promotiilor de black friday

Edited by spree999, 08 February 2022 - 09:52.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate