Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Care e dupa tine cea mai buna firma de curierat rapid?

* * - - - 6 votes
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#37
partyman

partyman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,026
  • Înscris: 17.10.2004
Poate nu știți, dar există oameni ce nu știu ce comandă, nu știu ce au nevoie, sunt copii și adulți ce comandă din 3 locuri același lucru si ridică un singur colet, sunt clienți ce nu-și cunosc adresa, dau numărul de telefon greșit, așteaptă coletul în maxim 24 de ore, deși nu fac diferența între curier și poștă, nu știu ce-i aia zi liberă decât dacă e pentru ei, cred că dacă un produs e disponibil 24 de ore online, este și cineva acolo precum într-un magazin fizic. Nu țin partea curierilor, dar omul sfințește locul, dacă ai și contract ai puncte in plus. Curieri slabi din punctul meu de vedere sunt Urgent Cargus, am pierdut in anul in care s-au unificat peste 1000 lei, vreo 5 colete, DPD e unul din acele servicii ce nu vine la ușă, la fel Nemo(uneori mai urcă), GLS(aici nici măcar nu se pune problema de urcat). vorbesc aici despre livrări și preluări colete din Suceava.

#38
dalu364

dalu364

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,297
  • Înscris: 21.02.2006

View Postghevasalie, on 04 ianuarie 2018 - 18:46, said:

Chiar nu i-as desconsidera intr-atat incat sa afirm ca au mintea simpla. Mai degraba as fi inclinat sa cred ca are mintea mai lejera unul care isi comanda pe adresa de acasa stiind ca nu este nimeni la adresa.
Nu ma contrazic cu tine pe tema muncii la stat, generalizarea este sport national la romani. Si daca mai cunosti si cazuri concrete in care e problema si sa mergi la WC, e clar ca, cunoscutii tai, sunt niste masochisti ce prefera sa faca pe ei decat sa-si schimbe locul de munca cu unul aflat la nivelul demnitatii umane.

Mai...... tu esti curier sau ai vreo firma de curierat de-mi cauti nod in papura ?  
Dupa mintea ta , daca lucrez numai de dimineata...gata cu comenzile on-line !!!!  De ce-mi merge treaba foarte bine cu posta romana iar cu nesimtitii aia care cer niste preturi ridicol de mari, nu merge ?
Si apropo de demnitate umana, ...sa stii ca-i desconsider total pe putorile alea de ,, functionari ''  care nu produc nimic ....si-i stimez mai mult pe niste amarati care lucreaza din greu sa tina putorile intr-un loc caldut. Dar stai linistit, ..o sa vina vremea ca si nesimtitii de prin institutiile statului sa intre in somaj.
Asta-i ultima mea replica la adresa ta !!

#39
ghevasalie

ghevasalie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,708
  • Înscris: 19.08.2005
Mai, mai mai, cum m-ai descoperit!
In calitate de proprietar al DHL iti fac o mare favoare sa ma contrazic cu tine asa ca nu te angaja la promisiuni pe care s-ar putea sa le regreti, nici nu stii ce pierzi :P

Dupa cum ar fi trebuit sa stii deja, omul sfinteste locul. Si daca tot asa vorbesti si te comporti si cu curierii ca si aici, sa nu te miri daca vei avea in continuare probleme. Ramai la posta ta impecabila si la prejudecatile tale de doi bani si lasa-ne pe noi, proprietarii de firme de curierat, sa ne alegem pe cine merita sa servim ca pe oameni si pe cine ca pe nesimtiti.

#40
PoeOvidiu

PoeOvidiu

    Sunt de la țară și îmi place așa.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,568
  • Înscris: 07.12.2014

View PostDarkman48, on 04 ianuarie 2018 - 18:55, said:

Gresit, asta crezi tu. Dimineata e program de livrari, pana pe la ora 14 parca, iar de la 15 program de colectare colete. Tu esti acasa cand ei inca mai muncesc...in orele alea.
Da, dar dimineata la 8 eu sunt la munca, ei incep la 10. Sau cel putin asa au program cu publicul.
Ia uite, eu lucram pana la ora 22. Ei nu au auzit de doua schimburi? Mai trebuie sa angajeze? Pai sa angajeze. Sau sa refuze coletul la expeditor. Ne pare rau, nu il putem livra ca nu avem suficient personal. Nu sa il ia si sa il livreze dupa o saptamana in loc de 24 de ore sau nici macar sa nu il livreze, il duce inapoi si zice ca nu a gasit pe nimeni desi nu m-a sunat nimeni sau nu a trecut pe la adresa ca e tot timpul cineva acasa.


  Angajeaza oameni. Simplu. O tura de la 10la 18 se ocupa doar de livrari iar schimbul 2 de la 12 la 20 se ocupa numai de ridicari.
Le scade profitul? Oricum o sa le scada daca isi bat joc de clienti. Eu deja refuz coletele pe comenzile online daca sunt cu Fan. Efectiv scriu in observatii la comanda ca refuz coletul daca se livreaza cu Fan, mai ales daca eu platesc curieratul.
Sa vezi cum suna si imi explica ei ca au contract cu Fan. Si le raspund frumos "eu nu" Cat timp eu platesc eu decid. Platiti voi transportul si livrati cu cine vreti.

Edited by PoeOvidiu, 05 January 2018 - 22:00.


#41
anarchy78_ro

anarchy78_ro

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 2,048
  • Înscris: 20.02.2016
Dupa mine cea mai PROASTA firma de curierat rapid este FAN CURIER ...sunt deja la a doua livrare consecutiva in care coletul ajunge la alta destinatie.

#42
bolo

bolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,012
  • Înscris: 01.11.2005
Cam mari pretentii aveti pentru comenzi de 50 lei cu transport gratuit.
Mai la vest nici macar nu au numarul de telefon sa sune si bineinteles ca nu vin dupa ora 17.Daca nu esti acasa te duci si ti-l ridici singur sau e facut retur.
Daca nu-ti merge liftul ti-l lasa la usa si poate mai apuci sa-i vezi culoarea masinii.
Nu se lucreaza 2 schimburi si nici mai mult de 10 ore,cei independenti sunt platiti pentru fiecare livrare si nu stau la povesti cu tine.

#43
P407

P407

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 30.07.2008
Trebuia sa primesc un voucher (de bicicleta) emis de Primaria Bucuresti. De dimineata am primit SMS de la Cargus ca expeditia va fi livrata in intervalul orar 10.00 - 17.00. Bineinteles ca nu au venit.
Culmea e ca, ....pe la ora 19.05 am primit un alt SMS prin care eram anuntat ca s-a incercat livrarea la ora 18.51 dar nu era nimeni la adresa. La ora aia eram acasa chiar tot familionul....
Mai intarzie si altii coletele, dar sa-ti dea si SMS cu atata nerusinare, nu o sa gasiti la alte companii de curierat.

Cand esti acasa si ei iti spun ca de fapt nu esti, ca stiu ei mai bine...., chiar te enerveaza.

#44
SmurfK

SmurfK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,149
  • Înscris: 11.04.2015
Mie au început să-mi placă GLS. Și dintr-un singur motiv. Îți dau interval de livrare de trei ore, pe care am văzut că-l și respectă. Restul cam zic intervalul toată ziua, nici nu dau numărul curierului, dau dispeceratul, unde dacă suni îți spune că e în curs de livrare.

Și la Prioripost am apreciat modul de lucru, și chiar am lucrat cu ei, mi se par foarte ok. Mă sună când pot livra coletul, mă întreabă unde să-l livreze sau dacă vreau să-l ridic eu, sunt chestii mărunte, dar care te ajută. Nu odată am fost nevoit să ridic un colet a doua zi, pentru că nu puteam fi disponibil să-l ridic când m-a sunat curierul. E greu să stai 10 ore fix în zona în care livrează.


Acum, sincer, nu prea înțeleg care sunt aștepările la firmele de curierat în România, că am văzut că se plâng mulți de ele. Ei sunt contractați pentru a-ți livra un colet. Nu trebuie nici să-ți dea flori, nici să-ți zică poezii. Livrarea în 24 de ore este standard și nu premium, dar pentru asta e nevoie să se facă o livrare cât mai rapidă la fiecare client. Că dacă ar sta să urce la fiecare, să le lase bilețele în ușă, să stea după tine, n-ai putea să ai livrare în 24 de ore. N-am stat niciodată după curier, să urce, am coborât, pentru că n-am handicap locomotor. Plătești 15-20 de lei pentru o livrare rapidă, nu știu la ce te-aștepți de banii ăștia. Își fac datoria. Nu am primit colete deriorate, le-am primit mereu la timp, cu excepția perioadelor de sărbătoare sau Black Friday, când e de așteptat să fie probleme.

La fel și cu programul de lucru. Nu înțeleg de ce unii se așteaptă să viseze curierul ce program de lucru au. La mai toate magazinele ai posibilitatea să completezi observații și poți completa acolo ora la care vrei să se facă livrarea, sau poți alege adresa de la muncă.

#45
PostacheNegrutzi

PostacheNegrutzi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 12.03.2019
S-au tâmpit detot firmele astea de curierat; face și câte o săptămână coletul. Doarme o noapte in fiecare depozit de pe traseu. După părerea .ea decât Poșta Română și Fan Courier funcționează ok. Restul sunt varza! Cred că o să încep să refuz magazinele și comenzile ce folosesc alți curieri!

#46
bogdanbala13

bogdanbala13

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 06.11.2019
Firmele de curierat difera de la judet la judet, in functie de organizarea lor si la cat sunt de aglomerati, in Constanta Urgent Cargus descarca marfa primita abia peste 2-3 zile(niciodata nu este livrata in 24 ore) ,  in schimb in Bucuresti sector 3, nu pot sa le reprosez nimic.

#47
andr3i_olah

andr3i_olah

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 16.01.2009
N-am nicio afiliere cu ei dar recomand Toya Curier, firma noua care nu se joaca. Aparatura si masini noi. In cativa ani cred ca o sa ii depaseasca pe restu

#48
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,458
  • Înscris: 04.05.2006
Strict pe experiența proprie, Fan Courier.
Lucrez exemplar cu ei, de peste 10 ani.

Edited by richelieu, 23 December 2019 - 09:28.


#49
beavis03

beavis03

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,541
  • Înscris: 10.04.2009
pe Dolj, Cargus e cea mai ok firma de curierat... cea mai subumana este de departe Fan Mizer Curier, ei livreaza repede, dar problema este la angajati care sunt deosebit de infecti/ badarani

Edited by beavis03, 23 December 2019 - 09:39.


#50
holver

holver

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 22.10.2008
Fan curier m a dezamăgit de multe ori că atitudine față de client dpd acum dar după un timp îi apucă nebunia

Fan curier m a dezamăgit de multe ori că atitudine față de client dpd acum dar după un timp îi apucă nebunia

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate