Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...

Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...
 Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

Zoom comparat cu Google Meet

Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...
 De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!

Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...
 schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac

Sfat achizitie bicicleta oras

Canalele Sky Showtime 1 și S...
 

Ciorba " perfecta"

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#37
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,019
  • Înscris: 31.07.2007

View Postrichelieu, on 21 august 2019 - 16:57, said:

Da...e cel mai bun add-on la fasolea cu afumatura.

La ciorba de fasole cu afumatura (in general o tabla mare de scarita afumata plus un kaiser afumat) scot legumele dupa ce s-au fiert si le mixez sa iasa o pasta pe care o pun inapoi in ciorba sa mai dea un clocot. Ii da o textura placuta. De asemenea, tot atunci pun smantana, in care amestec o lingura de mustar. Rezultatu' ii excelent!

View Postneur0, on 13 septembrie 2019 - 14:33, said:

Eu nu halesc carne de pasăre decât dacă nu găsesc altceva de mâncare.

Mmmmmm, mie imi place!!! Mai putin pieptu', ala eventual in pun in wok ca iasa mai zemos, asa.

Quote

La oala sub presiune iese o mizerie, nu mâncare. Ceva de umplut mațul, dar fără gust.

Nici eu n-o folosesc. Ma enerveaza ca nu vad ce se intampla acolo. :D

#38
Turnatoriu_de_orza

Turnatoriu_de_orza

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,866
  • Înscris: 14.10.2010

View Postdelores, on 20 decembrie 2017 - 17:26, said:

Deci în concluzie exista vrun algoritm corect de calcul in funcție de tipul și specia de carne  ...???
NU exista!!!

Dar, la ciorba TREBUIE adaugate si alte legume pentru gust: radacina de patrunjel, pastarnac, telina.
Deci, pui legumele la fiert in vasul sub presiune. si le lasi cca 15 minute(sau mai mult, dupa gust) decand a inceput fierberea.
Carnea se fierbe in alt vas in alta apa cu cca 1 cm deasupra. Dupa ce se ia spuma se pune carnea in concentratul din oala sub presiune. Se strecoara apa
in care a fiert apa si se adauga in functie de dorinta. Se continua fierberea pana cand carnea se fragezeste.

Pe cand in patiserie cantitatile in retete sunt obligatoriu pentru ca aici NU mai este loc de corectura, in bucatarie, exista avantajul ca se mai poate
corecta eventualele greseli.

Asadar, aromele se obtin, in principal, din legume si plante aromatice. Pentru gust se pun sare, piper, ardei, etc.,

Edited by Turnatoriu_de_orza, 20 October 2020 - 21:27.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate