Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mostenirea bunicii

Semnal slab = nu se vad unele pro...

MGTOW/Antifeminism in Romania

Ce incarcator sa aleg?
 AMD SUX

RDS AN5506-02-FG GPON Double NAT

Copiere contacte din IOS pe Android

Ford Focus 2009
 Fujifilm Hs30 exr sau nikon l820

Succesiune cu cateva probleme de ...

DSLR Canon

Mascatii iar au gresit adresa
 Activare Windows 10

Habitat 23 SE

cititul - doar sezand, la birou?

Logica bobitelor de mustar in mus...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

QNAP 431P

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
MosIonRoata

MosIonRoata

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 26.10.2007
  • ID membru: 240,443
  • Locație: AG
Salut!
Am un QNAP 431P si nu stiu de ce la descarcare torentilor la upload e pe zero. Am reusit sa fac ceva sa descarce dar la "upload" in Download station e pe 0. Ce nu fac bine? Trebuie facute ceva setari la network?

#2
TS030

TS030

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,493
  • Înscris: 25.06.2012
  • ID membru: 768,210
E posibil ca portul de conectare sa fie blocat de router. Ce-apare prin Settings/BT in Download Station? (de la cele trei puncte verticale din dreapta barei de titlu).

Incearca si cu un alt torrent, ceva popular - vreo distributie Linux sa zicem.

#3
MosIonRoata

MosIonRoata

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 26.10.2007
  • ID membru: 240,443
  • Locație: AG

 TS030, on 17 decembrie 2017 - 16:33, said:

E posibil ca portul de conectare sa fie blocat de router. Ce-apare prin Settings/BT in Download Station? (de la cele trei puncte verticale din dreapta barei de titlu).

Incearca si cu un alt torrent, ceva popular - vreo distributie Linux sa zicem.


Pai cam asa arata la conexiune.

Attached Files


Edited by MosIonRoata, 17 December 2017 - 16:53.


#4
razvan_u

razvan_u

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 638
  • Înscris: 12.04.2008
  • ID membru: 314,079
Ai verificat portul daca este deschis?
Ce port este setat?

#5
TS030

TS030

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,493
  • Înscris: 25.06.2012
  • ID membru: 768,210
Razvan, porturile apar in imaginea atasata din postul #3 - din cate vad, sunt cele implicite. Foarte posibil sa nu fie deschise.

Ah, inca o chestie - torrentul apare ca "Seeding"?
Implicit Download Station va face seed jumatate de ora (si ratio de 1.5). Vezi acelasi loc, Bandwidth Limit.

Exista si optiunea de a folosi Transmission.

Edited by TS030, 17 December 2017 - 17:13.


#6
MosIonRoata

MosIonRoata

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 26.10.2007
  • ID membru: 240,443
  • Locație: AG

 razvan_u, on 17 decembrie 2017 - 17:02, said:

Ai verificat portul daca este deschis?
Ce port este setat?


Pai am copiat portul respectiv de la urorrent, cel cu care descarcam de obicei.
p.s. Scuze dar nu ma prea pricep.

#7
TS030

TS030

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,493
  • Înscris: 25.06.2012
  • ID membru: 768,210
Hmm... vad ca toti torrentii sunt Completed; nu e bine, trebuie sa fie Seeding.
Din pacate nu cred ca merge sa repornesti un torrent in Download Station. Trebuie sa cresti timpul de seeding (eventual si ratio) de la Settings/BT/Bandwidth Limits, insa asta va avea efect asupra torentilor creati ulterior (sau care nu sunt inca terminati).

Edited by TS030, 17 December 2017 - 17:29.


#8
TS030

TS030

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,493
  • Înscris: 25.06.2012
  • ID membru: 768,210
Apropo, in afara de Transmission - disponibil pe app store-ul QNAP - mai ai la dispozitie si Deluge, si qBittorrent - pe https://www.qnapclub.eu/
Adaugi in App Center (rotita/Settings/App Repository) URL-ul si-o sa poti accesa/instala aplicatiile (neoficiale) de pe QNAP Club.

Asta in cazul in care Download Station e prea limitat pentru ce vrei sa faci cu el.

#9
MosIonRoata

MosIonRoata

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 26.10.2007
  • ID membru: 240,443
  • Locație: AG

 TS030, on 17 decembrie 2017 - 17:50, said:

Apropo, in afara de Transmission - disponibil pe app store-ul QNAP - mai ai la dispozitie si Deluge, si qBittorrent - pe https://www.qnapclub.eu/
Adaugi in App Center (rotita/Settings/App Repository) URL-ul si-o sa poti accesa/instala aplicatiile (neoficiale) de pe QNAP Club.

Asta in cazul in care Download Station e prea limitat pentru ce vrei sa faci cu el.

Vreau sa fie cel putin la nivelul lui uTorrent, cel pe care-l foloseam pana acum. O sa incerc si ce mi-ai recomandat, multumesc mult! Oricum, vreau sa rezolv problema pentru ca in cazul in care vreau sa il las peste noapte sa ramana doar NASul, fara laptop.
p.s.Am incercat si sa le descarc cu utorrent direct pe NAS. Seedul merge, deci e ceva de la Download Station.

#10
TS030

TS030

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,493
  • Înscris: 25.06.2012
  • ID membru: 768,210
Pai sigur ca e de la Download Station:

 TS030, on 17 decembrie 2017 - 17:26, said:

Trebuie sa cresti timpul de seeding (eventual si ratio) de la Settings/BT/Bandwidth Limits, insa asta va avea efect asupra torentilor creati ulterior (sau care nu sunt inca terminati).


#11
MosIonRoata

MosIonRoata

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 26.10.2007
  • ID membru: 240,443
  • Locație: AG
Salut! O aplicatie de recuperare fisiere sterse de pe NAS QNAP...?
Multumesc!

#12
TS030

TS030

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,493
  • Înscris: 25.06.2012
  • ID membru: 768,210
Ouch! Sterse-sterse, sau sunt cumva prin Network Recycle Bin?

#13
MosIonRoata

MosIonRoata

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 26.10.2007
  • ID membru: 240,443
  • Locație: AG

View PostTS030, on 21 decembrie 2017 - 17:14, said:

Ouch! Sterse-sterse, sau sunt cumva prin Network Recycle Bin?

Cam sterse, sterse, ca in Recycle le gaseam.
Cand incercam sa ma obisnuiesc cu folderele prin NAS vad ca nu mai am ceva pe-aici.

View PostTS030, on 21 decembrie 2017 - 17:14, said:

Ouch! Sterse-sterse, sau sunt cumva prin Network Recycle Bin?


#14
TS030

TS030

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,493
  • Înscris: 25.06.2012
  • ID membru: 768,210
Imi pare rau, nu stiu sa-ti recomand ceva. Am auzit pe net de Photorec, dar nu l-am incercat.

#15
MosIonRoata

MosIonRoata

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 26.10.2007
  • ID membru: 240,443
  • Locație: AG
Am si eu o intrebare privind conectarea: am un QNAP TS431p si s-a schimbat ceva in configuratia lui ca nu mai pot fi accesate link-urile care le sharuiesc. Am la fel net RDS, router, NAS. Inainte aveam adresa pe care o shareuiam ceva de genul 79...., acum vad ca s-a schimbat, e 81... Ce trebuie sa schimb, setez sa ramana definitiv, sa nu se mai schimbe?

#16
TS030

TS030

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,493
  • Înscris: 25.06.2012
  • ID membru: 768,210
S-a schimbat IP-ul routerului, sa inteleg? N-ai ce sa-i faci, doar sa-l accesezi printr-un URL.
Presupun ca din File Station selectezi un folder si dai Share. Ce optiuni iti apar la Domain name/IP? (da click pe More settings daca nu-ti apare).

Ai configurat in vreun fel MyQNAPCloud?

#17
MosIonRoata

MosIonRoata

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 26.10.2007
  • ID membru: 240,443
  • Locație: AG

View PostTS030, on 01 februarie 2018 - 21:33, said:

S-a schimbat IP-ul routerului, sa inteleg? N-ai ce sa-i faci, doar sa-l accesezi printr-un URL.
Presupun ca din File Station selectezi un folder si dai Share. Ce optiuni iti apar la Domain name/IP? (da click pe More settings daca nu-ti apare).

Ai configurat in vreun fel MyQNAPCloud?


Am facut 2 printuri, poate te ajuta sa-mi spui ce hiba are.

Sa-l ia dracu ca n-am stiut ca e asa de complicat un astfel de sistem, sau nu stiam ca sunt atat de putin pregatit pe partea de conectivitatea. Clar trebuie sa ma mai documentez ca am bajbait cateva ore degeaba incercand sa-l fac.

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   102.14K   6 downloads
  • Attached File  2.jpg   357.81K   6 downloads


#18
TS030

TS030

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,493
  • Înscris: 25.06.2012
  • ID membru: 768,210
Hmm... dubios. Ai UPnP activ pare-se, pe router si activat si-n QNAP. Pe la Auto Router Configuration ce apare?

Instaleaza-ti certificat (de la Let's Encrypt, e free) dupa ce rezolvi problema, si renunta la http.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users