![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
si povestea poate continua.....
Last Updated: Dec 18 2017 12:58, Started by
sergiu_weg
, Dec 17 2017 14:56
·
0

Posted 17 December 2017 - 14:56

Salutare sunt elev in clasa 8 si la anul trebuie sa ma hotarasc la ce profil sa merg la liceu.Am ales mate info sub indrumarea unchiului meu care e fost programator (are 60 de ani) dar si din placerea mea pt informatica.El m a invatat bazele programarii:algoritmi elementari!Personal mi ar placea sa programez in domeniul web ,deoarece ma pasioneaza web ul,foarte mult,si avand in vedere ca usor usor totul se muta pe internet mi se pare un domeniu de viitor!Problema sta in felul urmator:nu stiu cu ce limbaj de programare sa incep pentru partea de web?Acum ca stiu putin bazele programarii,vreau sa nu ma mai limitez doar la foaie si pix si vreau si sa fac putina practica pe calculator!Ce mi recomandati pentru a mi incepe drumul in web development?
|
Posted 17 December 2017 - 15:05

Vezi ca mai era un coleg pe-aici care la fel nu stia cu ce sa inceapa, si de vreo 2 ani se tot hotaraste.
Edited by Ann0nyym0us, 17 December 2017 - 15:05. |
Posted 17 December 2017 - 15:46

Posted 17 December 2017 - 16:04

Browserul interpreteaza Javascript ca limbaj de programare. Iar ca formatare pe HTML si CSS. Asa ca acestea in primul rand. Dar e doar partea client, mai trebuie pe partea de server iar aici intra cam toate de ai auzit (C#, Java, C/C++, PHP si tot neamul lor). Insa esti abia la inceput, nu te arunca in ocean fara sa stii sa intoti mai intai iar invatatul asta va incepe din liceu la materia de info. Pentru ca nu conteaza web/desktop/server/smartphone/etc. developer, tot developer inseamna, doar instrumentul are un alt manual tehnic si nimic mai mult.
Edited by neagu_laurentiu, 17 December 2017 - 16:08. |
Posted 17 December 2017 - 16:39

Browserul interpreteaza Javascript ca limbaj de programare. Iar ca formatare pe HTML si CSS. Asa ca acestea in primul rand. Dar e doar partea client, mai trebuie pe partea de server iar aici intra cam toate de ai auzit (C#, Java, C/C++, PHP si tot neamul lor). Insa esti abia la inceput, nu te arunca in ocean fara sa stii sa intoti mai intai iar invatatul asta va incepe din liceu la materia de info. Pentru ca nu conteaza web/desktop/server/smartphone/etc. developer, tot developer inseamna, doar instrumentul are un alt manual tehnic si nimic mai mult. |
Posted 18 December 2017 - 12:58

la liceu, nu se prea face (facea - cel putin) programare web; se fac algoritmi si ca limbaj cred ca se foloseste C (nu ca ar conta foarte mult). E foarte bine ca faci pe foaie algoritmi in pseudocod; ei sunt baza programarii si te invata sa gandesti intr-un anumit fel.
Daca iti place frontend, poti sa inveti in timpul liber Javascript(ai aici o carca de librarii in principal frontend, dar mai recent chiar si backend). Oricum, eu iti recomand ca in urmatoarele 6 luni sa te concentrezi pe materiile de examen; si abia dupaia sa te apuci de alte pasiuni ( o sa dupa aceea 3 ani si jumatate mai putini stresanti - pana te apropii de BAC). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users