![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Camere Supraveghere exterior
Last Updated: Aug 24 2019 20:29, Started by
Andrey55
, Dec 17 2017 03:58
·
0

Posted 17 December 2017 - 03:58

Salut, as vrea sa cumpăr 2 camere pentru supraveghere exterioară pentru o casa in constructie, problema este ca nu am la ce sa le alimentez neavând curent, exista vreo solutie pentru alimentare? Multumesc!
|
Posted 17 December 2017 - 04:21

Tragi un fir cu 1 priza de la vecini sau astepti pana se va baga curent.
Pentru supraveghere video ar mai trebui si internet, nu numai curent. |
Posted 17 December 2017 - 06:40

Poti sa pui camere cu tehnologie POE, practic injectezi curentul pe cablul de retea..dar tot trebuie sa tragi acel cablu. Alta varianta destul de amatoare, sunt niste camere de vanatoare care au baterie si card SD, sa le agati alea de ceva..sau daca esti plin de bani, pui panou solar si acumulator pe stalp si legi camera de ele..
Cel mai ieftin dpdv. financiar este cand faci organizarea de santier sa tragi si curent in zonele unde vrei sa pui camerele..altfel trebuie sa scoti destul de multi bani ptr. a avea o solutie functionala. Attached Files |
Posted 17 December 2017 - 07:48

eu am cumparat doua camere digoo myq de interior dar le folosesc la exterior (le-am pus cumva protejate contra intemperiilor). am facut o proba si una a functionat trei zile pe un power bank de 20000 si a consumat cam 50% din capacitate.camera e 13$ si are wifi. o poti lega la un telefon care face hotspot. camerele se alimenteaza pe usb. eventual mai cumperi un stick 3g cu wifi daca nu ai incredere in telefon. eu vreau sa-l cumpar pe acesta. solutia cred ca e cea mai potrivita pentru tine. la camere am pus carduri de 32 de gb pe care pot inregistra cam 30 de zile in motion detection.
|
Posted 17 December 2017 - 08:38

Am testat si eu o camera Foscam C1 pe un power bank de 10.000 mAh si a tinut camera mai mult de 24 de ore.
Deci in principiu daca te duci zilnic la camere si inlocuiesti powerbank-ul cu unul incarcat, esti OK cu curentul. Iti mai trebuie doar internet. |
Posted 17 December 2017 - 08:56

https://www.emag.ro/...l/pd/D810LYBBM/
usor de mascat, inregistreaza doar la detectie miscare, si iti trimite mms pe telefon la detectarea miscarii, daca ii pui un sim card. daca nu , iti inregistreaza poze sau film, ca numar si durata setezi tu. infrarosu noaptea e destul de incompetent. bateriile dureaza peste 6 luni. |
Posted 17 December 2017 - 09:41

Neaceasca85, on 17 decembrie 2017 - 04:21, said:
Tragi un fir cu 1 priza de la vecini sau astepti pana se va baga curent. Pentru supraveghere video ar mai trebui si internet, nu numai curent. Neaceasca, ti-am adresat o intrebare pe topicul https://forum.softpe...a-primeste-mms/ Poti sa-mi raspunzi, te rog. Mersi Edited by sandel1, 17 December 2017 - 09:48. |
Posted 17 December 2017 - 10:03

mie nu-mi prea inspira profesionalism o camera de vanatoare sau alimentare usb cu powerbank..daca trebuie interventie zilnica si skilluri de IT nu prea mi se pare o solutie fezabila.
de obicei pocnitoriile si improvizatiile dau mari dureri de cap..de exemplu vrei sa vezi un dorel noaptea cu sacul in spate si ai o imagine atat de proasta calitativ incat nu iti dai seama daca e un fluture in fata camerei sau dorel are in spate un ghiozdan sau un sac etc.. Edited by meanman, 17 December 2017 - 10:03. |
Posted 17 December 2017 - 10:45

Dai un ban dar stai in fata
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/t2Me3NM1ia8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by ciine, 17 December 2017 - 10:46. |
Posted 17 December 2017 - 21:00

Problema e ca iarna nu iese pe plus panoul ala la productia de curent electric. Panourile alea au o rata de conversie atat de mica incat le trebuie expunere solara puternica pe durata intregii zile ca sa tina camera aia 24/24
|
Posted 22 December 2017 - 14:35

Eu mi-am luat asta de mai jos, sunt multumit de ea. Daca avea si optiunea auto tracking era si mai bine!
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/npoptKQuvDo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 24 December 2017 - 16:55

salut scuze ca ma bag pe subiect dar am si eu dvr h264 cu 4 camere supraveghere si nu stiu sa le fac sa inregistreze non stop la el este atasat si hard de 1 tb
|
Posted 25 December 2017 - 10:09

Buna am cumpărat un DVR/NVR PNI House H816 cu 16 IP ch. or 16 analog ch. Are 16 intrari video cu 16 mufe BNC. Cum ma conectez cu o camera IP la una din aceste intrari BNC deoarece la camera am mufa RJ 45??
|
Posted 17 May 2018 - 08:45

Zeno5555: Camerele cu IP se conecteaza la un NVR, doar daca sunt conectate in aceeasi retea locala ( Router / Switch)
|
Posted 24 August 2019 - 20:29

Buna seara,se pot stoca imagini din NVR/DVR și in alt device (de exemplu calculator ) ? Întreb pentru ca spărgătorii pot distruge foarte ușor un dispozitiv de stocare
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users