![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Care sunt mai bune dintre vitaminele efervescente si cele comprimate?
Last Updated: Dec 16 2017 10:27, Started by
AlynutzTigerAtlantic
, Dec 14 2017 17:43
·
0

Posted 14 December 2017 - 17:43

Ce e mai bun?Multivitaminele si mineralele efervescente care se dizolva in apa sau cele comprimate care se inghit cu apa?Am auzit ca cele efervescente ar fi pentru ca se asimileaza mai repede in organism ,ele fiind deja lichide si nu mai trebuie dizolve in organism..e adevarat?Voi de cate vitamine ati ales sa luati atunci cand ati administrat vitamine?Care sunt mai bune?Si in general ce marci ati ales?
|
Posted 14 December 2017 - 17:54

Majoritatea sunt petarde, mare atentie ce iei, si nu fabulez, am luat supradyn, nici un efect, viamax a luat un tovaras, la fel nici un efect, am mai luat eu eurovita tot asa nici un efect, comprimate recomand alive, nu stiu daca mai sunt asa cum erau inainte dar incearca, efervescente nu stiu ce sa zic...Dar de ce iei? asa degeaba?
|
Posted 14 December 2017 - 17:55

Alea efervescente sunt ciudate, pline de arome, indulcitori si colorant, no thanks.
Edited by gumball3000, 14 December 2017 - 17:55. |
Posted 14 December 2017 - 17:56

Sunt foarte foarte bune Supradyn si Vitamax . Intaresc sistemul imunitar si organismul se simte foarte bine dupa cura aceasta .Eu mai iau si Calciu, magneziu si zinc plus D3 de la ...nu stiu daca e permisa firma .
|
Posted 14 December 2017 - 18:06

Nici unele...cele mai sanatoase vitamine corpul uman si le ia din alimentatie.
Medicamentele sunt prelucrate chimic. |
Posted 14 December 2017 - 18:23

fructe, legume, seminte, nuci, fasole, mazare, verdeturi.
|
Posted 14 December 2017 - 18:29

Posted 14 December 2017 - 18:32

Cele comprimate:
Sunca afumata, carnati de porc de casa, telemea de oaie,.... Si cele imbuteliate: Vin de butuc, spuma de drojdie, palinca,... |
Posted 14 December 2017 - 18:47

Cele comprimate: Sunca afumata, carnati de porc de casa, telemea de oaie,.... Si cele imbuteliate: Vin de butuc, spuma de drojdie, palinca,... Cine stie...cunoaste. @initiator, daca vrei sa dai musai bani pe vitamine cauta niste vitaminte aduse din America si puse in cutii la noi (sunt firme care fac asa ceva ex: Cosmopharm). Vitaminele romanesti in marea lor majoritate sunt praf - adica nici n-ajuta, nici nu dauneaza, concentratia de substanta utila fiind de cca. 2%, restul de 98% fiind marketing. Evita falsurile romanesti, oricata reclama ar avea. Supradyn-ul pe care il luam eu inainte de examene era una si cu totul altceva este porcaria plina de E-uri si stabilizatori din prezent. Cam la toate s-a facut rabat la calitate.. pana la limita la care produsul farmaceutic a devenit apa de ploaie. Un produs farmaceutic bun, nu are nevoie de reclama la TV, se promoveaza singur. Cu cat vezi mai multa reclama la TV cu atat mai false sunt produsele (vezi mizeria de OSCILLOCOCCINUM - un fals autentic absolut). |
Posted 14 December 2017 - 19:29

@AlynutzTigerAtlantic, incearca Acutil ! deoarece:
[ https://s18.postimg.org/6yka02qjd/Screenshot_2017-12-14_19_22_46.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s18.postimg.org/934n16n15/Screenshot_2017-12-14_19_23_48.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Vezi ca e scump ! pretul variaza intre 30 si 50 Lei in sus. |
|
Posted 14 December 2017 - 20:22

Astea sunt cele mai bune, ti-o spune un farmacist
Attached Files |
Posted 15 December 2017 - 03:07

Super8,numa ce am zis de uleiul de peste.FII atent de care ulei-ficat de peste sau din peste.Ca difera.Si pana la urma------Kronenbourg1664.
![]() |
Posted 15 December 2017 - 19:24

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users