E bine sa luam suplimente alimentare?
Last Updated: Aug 27 2023 20:52, Started by
AlynutzTigerAtlantic
, Dec 14 2017 17:30
·
1

Posted 14 August 2023 - 14:03

Buna ziua.
Eu zic ca e foarte bine sa luam suplimente alimentare de la o anumita varsta,deoarece asimilam mai greu ceea ce avem nevoie pentru a ne mentine sanatosi doar din alimentatie. Eu de exemplu am inceput de vreo doua luni sa iau colagen hidrolizat si o sa vreau sa incerc in curand sa iau un supliment pe baza de nmn care cica e f bun pentru oprirea procesului de imbatranire....despre acesta din urma am citit mult dar din pacate, cel pe care l-am gasit dupa mult research nu se gaseste pe piata din Romania ci doar in Sua deci o sa mai caut. Colagenul in schimb, cred ca se poate gasi in multe variante.Eu am ales ceva de la o companie norvegiana sau daneza, nu stiu sigur....parca tot ce vand nordicii este mai de calitate si mult mai verificat,ideeae ca am inceput sa iau in urma unei fracturi care se vindeca ff greu si chiar a avut efect,dupa care am continuat sa l iau...Sper ca va fi de folos ce am scris aici cuiva. Multumesc |
Posted 18 August 2023 - 13:05

Ce e aia NMN ?!
Suplimente iau de multi ani, depinde ce numim suplimente. Apropo de colagen, lasa nordicii cu vrajelile lor si iti recomand: Artrohelp Forte. Am o cunostinta pe la 75 de ani, de vreo 15 ani tot ii recomand suplimente pentru articulatii, credea ca vreau sa il otravesc. Recent vine fericit cu un banal supliment condroitina + glucozamina, un brand american, prescris de doctor si comandat 'din America'... I-am explicat ca e ca si cum ar fi asteptat 75 de ani sa inventeze apa de baut. Rusine doctorilor de familie. |
Posted 27 August 2023 - 20:52

Artrohelp plicuri (cutia verde) sau fiole (cutia albastra)? Ca sa nu dau nume de companii.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users