Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata
 

Fluieratul national interzis!

* * * - - 2 votes
  • This topic is locked This topic is locked
164 replies to this topic

#37
daniMMM

daniMMM

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,605
  • Înscris: 18.05.2008
Cam in cat timp preconizati ca ne scot astia din UE,ca le cam sta in coaste?Eu zic maxim doi ani.

#38
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017
SI sa ajungem la razboi civil?

#39
Velaxa

Velaxa

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,998
  • Înscris: 02.12.2012
" Intimidarea martorilor. Conform noii legi, violatorul vă avea dreptul de a fi față în față cu victima când victima depune mărturie. Nici dracu' nu o să mai declare nimic când hotul/mafiotul/criminalul o să se uite la tine și te mănâncă din priviri. A fost bună pizza, România?

Avocatul și martorul se pot consulta IN TIMPUL audierii. Adică, în funcție de ce te întreabă procurorul tu, oprești ancheta și te consulți cu avocatul. E un fel de consiliere profesională la minciună. Crezusem că am pierdut puloverul ăla verde care îmi pune ochii în evidență. Dar l-am găsit! Iuhhhhhuuu!

Cei care își recunosc vina pentru o pedeapsa mai mică, nu pot fi folosiți ca martori pentru ceilalți implicați în dosar. Ăsta este un fel de încurajare a legii tăcerii, a omertei din mafia italiana. Daca unul dintr-un grup criminal organizat nu mai are nimic de câștigat din a îi da în vileag pe ceilalți, de ce să o mai facă? In seara asta am o ciorbă de afumătură acră de îți pare soacra o dulceață! De abia aștept să ajung acasă!

Percheziții degeaba. Dacă te duci la un sediu de firmă într-un dosar de spălare de bani și găsești într-un calculator dovada clara a unor licitații trucate, conform noii legi trebuie că aceste dovezi să fie distruse și ignorate, ele neputând să constituie dovezi în alt caz! Așa-i că era mișto in bar aseară? Ai văzut ce...ochi avea tipa aia?



Aici este simplu: suspecții de corupție nu mai pot fi arestați preventiv. Suspecții de corupție au o natură delicată, sunt firavi și nu fac nici un rău. Cum sa îi arestezi preventiv? Mamă ce bună a fost țuica aia veche, de la Fane!

Mai nou, conform amendamentelor noi de lege, procurorii nu mai au voie să folosească datele centralizate ale instituțiilor de stat (gen ANAF) până când inculpatului nu i sa dă, și lui acces la aceste baze de date. Aseară, am câștigat la păcănele 200 Ron! Mamă, am fost pe val!

Dacă prim procurorul este corupt sau neglijent și nu vrea sa redeschidă un dosar după 6 luni, acel dosar nu mai poate fi redeschis. Chiar dacă au apărut probe noi. 6 luni și ai scăpat! Tot să furi in țara asta!

Condamnarea în lipsă devine imposibilă. Poți fi condamnat în lipsă doar dacă ești înștiințat legal. Deci daca fugi, cum au făcut atât de mulți în ultimul timp, nu mai poți fi condamnat în lipsă!

Hai sa pedepsim procurorii cei răi! Daca un procuror deschide un dosar unui presupus infractor "știind sau acceptând că este nevinovată (persoana)" este pasibil de pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 10 ani. Cu alte cuvinte dacă ești procuror și deschizi un dosar și un judecător consideră că probele tale nu sunt suficient de convingătoare și persoana inculpată este achitată, acea persoană are acum cadru legal sa te dea in judecată pentru că tu, procuror "știai" că este nevinovat. Și tu, procuror, poți să faci închisoare mai ceva ca un ministru care a distrus economia unei țări. Ai auzit fată, de cofetăria aia noua din Băneasa? E scumpă, dar fac niste torturi in-cre-di-bi-le! "


Sursă:

https://www.reddit.c..._pa_românio/

Edited by Velaxa, 14 December 2017 - 11:20.


#40
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,668
  • Înscris: 06.08.2004
Astea sunt modificari facute nu in folosul justitiei ci in folosul hotilor si penalilor.
Nu e o chestiune de parere sau opinia, e clar ca lumina zilei.

Tatal tinerei care a supravietuit tentativei de omor de la metrou spune ca a sunat la scurt timp la 112, a fost directionat la politia din metrou, dar a durat doua ore pana a reusit sa depuna plangerea.

Sa se obisnuiasca. De-acum o sa dureze si zile intregi.

Edited by Cris007, 14 December 2017 - 11:31.


#41
Ghita_Bizonu

Ghita_Bizonu

    Confectionez manusi din pielea clientului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,827
  • Înscris: 16.10.2012
uAUA ! Ce nticalosie !
Auzi tu sa zici ca nu aio voie sainvent4exzi dosarre?!

Quote

Amendament PSD-ALDE. Intimidare grosolana cu dedicatie pentru procurori
La art. 283 alineatele (1) și (2) se modifică și va avea următorul cuprins:
”(1) Fapta de a pune în mișcare acțiunea penală, de a lua o măsură preventivă neprivativă de libertate ori de a trimite în judecată o persoană, știind sau acceptând că este nevinovată, se pedepsește cu închisoarea de la 1 an la 3 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică.”
(2).Reținerea sau arestarea ori condamnarea unei persoane, știind sau acceptând că este nevinovată, se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică.”

Adica ca cam asa ... sa zicem ca [pimarti un procutot  il ia pe pe Tapalaba de guler, obtine un preventiv si apoi ii face dosar ca zilnic isi dodomizeaza cei 3 fii minori de 3,5 si 7 ani .. e OK ?
A da.. Are o singura fica ... deci dacaii faci dosar ca isi sodomizeaza fii stiui ca nu poa fi vinovat de asa ceva ..


Inca ceva .. ii tot dati cu fonduri europene ...insa cxe ne facem cu .. cazul Tundrea?

Si sa mai stiti ceva - cam asa sd-a procedat in anii de inceput ai insaturarii RPR. Dintai - fascistii... Era suficent sa se zica fascist si basta . Apoi "reacinarii" -ce omportanta avea ce zicea ala, careerau faltele daca ala era reactionar? Si cum putea fi altfle .. Corneliu Coposu? 14 In iulie 1947 a fost arestat împreună cu întreaga conducere a PNȚ, în ceea ce s-a numit Înscenarea de la Tămădău. Până în 1956 a fost ținut în arest preventiv, fără să fie judecat. În 1956 i s-a înscenat un proces pentru "înaltă trădare a clasei muncitoare" și pentru "crimă contra reformelor sociale" Ati retinut? 9m ani9 de "oreventiv" ? (pe dracu. Arestata fara nici o hartie legala. Tinut la beci in conitii de nelegalitate chiar si dpv ale legilor "cpmuniste" )
.Apoi dusmanii - nu dorea taranu la colhoz? Poa doretse la Aiud!

Stiti ce i9nseama Reținerea sau arestarea ori condamnarea unei persoane, știind sau acceptând că este nevinovată,? Abuz comus de magistrati! Vinovat nevinovat canalul trebe terminat!

Si nu este vorba despre

Quote

Este una dintre cele mai grosolane propuneri de modificare a Codului Penal. Nici un procuror nu va mai risca sa trimita persoane influente in judecata deoarece in cazul unei achitari risca oricand sa fie acuzat ca a facut-o “stiind sau acceptand” ca este nevinovata si risca astfel inchisoare sau excluderea din magistratura. Introducerea acesti formulari vagi lasa loc la decizii arbitrare, o astfel de modificarea echivaleaza cu moartea ancehtelor penale cu mize mari.
ci deespre abuz pur si simplu. Nu este cestia ca ala a fpots acutata ca se schimba legea, ca probele au fots obtinute cam .. fracudilos, ca .. tehnicalitai. Ci cestii sfrunate - stii bine ca nu putea face (ca la ora aia era departe!), ca acuza este imp;soboila (nu putea sa isi violeze fiica pe care nu o are!) samd etc

#42
Esticul

Esticul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,089
  • Înscris: 24.09.2016
Faptul că nu s-a intervenit imediat la metrou ține de neprofesionalismul milițienilor. Nu are treabă cu justiția.

#43
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,636
  • Înscris: 13.10.2003

View PostCris007, on 14 decembrie 2017 - 11:30, said:

Astea sunt modificari facute nu in folosul justitiei ci in folosul hotilor si penalilor.
Nu e o chestiune de parere sau opinia, e clar ca lumina zilei.

Tatal tinerei care a supravietuit tentativei de omor de la metrou spune ca a sunat la scurt timp la 112, a fost directionat la politia din metrou, dar a durat doua ore pana a reusit sa depuna plangerea.

Sa se obisnuiasca. De-acum o sa dureze si zile intregi.

La asta ma gandesc si eu: pur si simplu aceste modificari ale legilor favorizeaza infractorii. Si pana acum aveam legi destul de laxe, scapau astia foarte usor cu pedepse ridicol de mici, de multe ori cu suspendare. Acum nu mai ai voie sa-i atingi nici cu o floare, vorba aia. In loc sa se inaspreasca pedepsele si sa fie propuse legi penale mai aspre care sa-i protejeze pe oamenii cinstiti se face exact invers.

Edited by radumiki, 14 December 2017 - 12:46.


#44
Ghita_Bizonu

Ghita_Bizonu

    Confectionez manusi din pielea clientului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,827
  • Înscris: 16.10.2012

View PostVelaxa, on 14 decembrie 2017 - 11:19, said:



Hai sa pedepsim procurorii cei răi! Daca un procuror deschide un dosar unui presupus infractor "știind sau acceptând că este nevinovată (persoana)" este pasibil de pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 10 ani. Cu alte cuvinte dacă ești procuror și deschizi un dosar și un judecător consideră că probele tale nu sunt suficient de convingătoare și persoana inculpată este achitată, acea persoană are acum cadru legal sa te dea in judecată pentru că tu, procuror "știai" că este nevinovat. Și tu, procuror, poți să faci închisoare mai ceva ca un ministru care a distrus economia unei țări. Ai auzit fată, de cofetăria aia noua din Băneasa? E scumpă, dar fac niste torturi in-cre-di-bi-le! "



v mai sus. In cazul eviocat de tine - ai asa o banuilala , sau chiar probe ca X fura . Insa il acuzi ...de latceva  ,sa zicem viol. Stii f bine ca nu a fots viol  ... dar continui ca vrei sa il bulesti pen'ca vrei sa i dai bulau nu glkuma pe cand furturile lui (3 mere de pe o tejgea, 2 covrigi samd) ... sunt cam marunte.

#45
Esticul

Esticul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,089
  • Înscris: 24.09.2016
Majoritatea actelor de corupție se fac repetat și în haită. Procurorii trebuie să fie doar un instrument al societății, nu niște coborâtori din ceruri care coboară și fac ordine. Experiența arată că atunci când se insistă mult pe procuror nu pe reclamant, se ajunge la coruperea masivă a justiției și la abuzuri ale justiției. Procesele se desfășoară cum fac profesorii indolenți. Hai să mai dau și note mici, dar nu la copiii pilelor, hai să mai bag câțiva la închisoare, dar din ăia fără pile.

În societățile cinstite oamenii reclamă toată ziua, de dimineața până seara. Societatea nu trebuie să favorizeze infractorul, să nu îl voteze, apoi discutăm de ce face justiția.

Edited by Esticul, 14 December 2017 - 11:58.


#46
Hamdoulillah

Hamdoulillah

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,662
  • Înscris: 29.03.2017

View Postceanu1980, on 14 decembrie 2017 - 09:24, said:

La asa gandire ramai fara cuvinte de altfel cred ca asta si vor stimabili alesi
https://www.hotnews....olul-referi.htm
Este posibil sa implementeze asa ceva?
Suspectii de coruptie nu mai pot fi arestati preventiv -> f. bine, ce vor sa previna cu arestatul preventiv?!? Se poate da control judiciar si interzicerea luarii legaturii cu x si y
Procurorii nu mai pot comunica nici un fel de informatii din dosare -> si asta e bine, dosarele nu sunt publice, dar ce sa vezi apareau stenograme trunchiate si xulescu e vinovat in ochii opiniei publice.

#47
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,668
  • Înscris: 06.08.2004

View PostEsticul, on 14 decembrie 2017 - 11:57, said:

Societatea nu trebuie să favorizeze infractorul, să nu îl voteze, apoi discutăm de ce face justiția.
Cand justitia e o chestiune de majoritate, bravo nene.
Nici nu voi incerca sa mai comentez in plus, sper ca poate vei realiza si singur la un moment dat cat de gresita e opinia pe care ai enuntat-o.

#48
Esticul

Esticul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,089
  • Înscris: 24.09.2016

View PostHamdoulillah, on 14 decembrie 2017 - 11:58, said:

Suspectii de coruptie nu mai pot fi arestati preventiv -> f. bine, ce vor sa previna cu arestatul preventiv?!? Se poate da control judiciar si interzicerea luarii legaturii cu x si y

Nu previn nimic. În schimb pot face show cu cătușele pe mâini, ca să satisfacă "setea de dreptate" a bobolului, în timp ce pe bobol îl doare exact în fund, își satisface sadismul în timp ce continuă cu infracțiunile dacă are prilejul.

#49
gabyxm

gabyxm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,214
  • Înscris: 08.06.2004

View PostHamdoulillah, on 14 decembrie 2017 - 11:58, said:

Suspectii de coruptie nu mai pot fi arestati preventiv -> f. bine, ce vor sa previna cu arestatul preventiv?!? Se poate da control judiciar si interzicerea luarii legaturii cu x si y
Procurorii nu mai pot comunica nici un fel de informatii din dosare -> si asta e bine, dosarele nu sunt publice, dar ce sa vezi apareau stenograme trunchiate si xulescu e vinovat in ochii opiniei publice.

Hai zii ceva inteligent si de treaba asta:

View PostBursul, on 14 decembrie 2017 - 10:06, said:

La articolul 168, după alineatul (15) se introduce un nou alineat, alineatul (151)  cu următorul cuprins: „(151)  Datele obţinute dintr-un sistem informatic sau dintr-un sistem de stocare a datelor informatice care nu au legătură cu infracţiunea pentru care se efectuează urmărirea penală și pentru care a fost autorizată percheziția în acea cauză se şterg definitiv din copiile efectuate în baza alin. (9) şi nu pot fi folosite în alte cauze penale și pentru dovedirea altor fapte.”


#50
Esticul

Esticul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,089
  • Înscris: 24.09.2016

View PostCris007, on 14 decembrie 2017 - 12:04, said:

Cand justitia e o chestiune de majoritate, bravo nene.
Nici nu voi incerca sa mai comentez in plus, sper ca poate vei realiza si singur la un moment dat cat de gresita e opinia pe care ai enuntat-o.

E vorba de viața politică  și de cea profesională etc.  Relațiile interumane trebuie să se autoregleze în principiu, apelul la justiția profesionistă trebuie să fie excepție. Dacă procurorul nu este solicitat prin excepție, trăim în plină dictatură. Principalul factor este reclamantul, care trebuie să nu piardă nicio ilegalitate, dar să nu reclame din interese obscure, străine, că nu-i place opinia politică sau ochii cuiva.

Edited by Esticul, 14 December 2017 - 12:12.


#51
Imperathor

Imperathor

    Dictator perpetuu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,044
  • Înscris: 03.07.2008
De pe fb:

"Esti in oras cu baietii la o bere sau cu fetele la o apa cu lamaie.
La un moment dat observi ca iti lipseste telefonul de pe masa si te alarmezi. Te uiti in jur si multe alte persoane isi cauta telefoanele.
Depui o plangere penala, iar eu - procuror - iau  imaginile video de acolo si il identific pe un barbat care aduna cu indemanare telefoane de pe mese.
Il chem la audiere si imi declara:,,sefu',n-am bani, dar n-am fost eo, nu ma ocup cu d'astea". La iesirea din birou imi zice ca o sa vina cu avocatul. Il intreb ,,de unde bani?" si imi face cu ochiul: ,,din munca cinstita". Rade si pleaca.

In Parlament s-a propus:
- sa nu fie posibila arestarea individului;
- sa nu constituie probe imaginile video.

Daca dispun cumva trimiterea in judecata a acestei persoane, eu voi raspunde cu bani adusi de acasa pt ca i-am incalcat drepturile, cu functia si chiar penal.

Desigur, acesta e un exemplu de zi cu zi, care te afecteaza direct, dar multe propuneri (unele adoptate deja) afecteaza direct cercetarea infractiunilor prin care scurg banii nostri in fiecare zi, de 28 de de ani.

Copiii nostri vor avea ce sa ne reproseze."

#52
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,668
  • Înscris: 06.08.2004

View PostHamdoulillah, on 14 decembrie 2017 - 11:58, said:

Suspectii de coruptie nu mai pot fi arestati preventiv -> f. bine, ce vor sa previna cu arestatul preventiv?!?

View PostEsticul, on 14 decembrie 2017 - 12:05, said:

Nu previn nimic. În schimb pot face show cu cătușele pe mâini, ca să satisfacă "setea de dreptate" a bobolului, în timp ce pe bobol îl doare exact în fund, își satisface sadismul în timp ce continuă cu infracțiunile dacă are prilejul.


Da' de unde stiti voi sau legiuitorii ca "nu previn nimic". E treaba judecatorilor sa decida asta.
E ca si cum ati spune ca o persoana de peste 70 de ani nu are cum sa fure ceva deci nu poate avea calitate de inculpat. Why?

Repet, e treaba judecatorului sa decida daca e ceva de prevenit! E inadmisibil ca Parlamantul Romaniei se baga peste Justitie sa spuna cine trebuie si cine nu trebuie arestat!! Parlamentul da legi pentru toti, nu face justitie oferind coruptilor super-imunitati.

Edited by Cris007, 14 December 2017 - 12:12.


#53
Velaxa

Velaxa

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,998
  • Înscris: 02.12.2012
Aici avem pur și simplu un conflcit, între cei ce vor să rămână în negura estului, nu vor să fim parteneri cu Occidentul, și nu vor o țară prosperă și noi, ăștia mai tineri sau cei mai bătrâni care au înțeles că democrația și lipsa corupției duc la prosperitate, altă cale nu există.

#54
Imperathor

Imperathor

    Dictator perpetuu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,044
  • Înscris: 03.07.2008

View PostHamdoulillah, on 14 decembrie 2017 - 11:58, said:


Suspectii de coruptie nu mai pot fi arestati preventiv -> f. bine, ce vor sa previna cu arestatul preventiv?!?

Distrugerea de probe, ascunderea banilor obtinuti prin infractiunea respectiva, influentarea martorilor etc.

Quote

Se poate da control judiciar si interzicerea luarii legaturii cu x si y
...

Ca in cazul Ghita?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate