![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Problema tema Avada 5.1.6 (Wordpress)
Last Updated: Dec 15 2017 01:56, Started by
maryo1990
, Dec 13 2017 11:03
·
0

Posted 13 December 2017 - 11:03

Buna ziua,
Am ceva probleme cu afisarea continutului din Theme Options. Practic nu pot sa fac nici o setare, meniurile fiind afisate pentru o secunda, apoi sunt acoperite de un fond alb, fiind vizibile cateva butoane de ajustare albastre. Am atasat un printscreen. As fi foarte recunoscator daca imi spuneti ce ati facut voi in situatia asta, ori, ce credeti ca ar trebui sa fac. Va multumesc, Marian Attached FilesEdited by maryo1990, 13 December 2017 - 11:04. |
Posted 13 December 2017 - 11:23

Posted 14 December 2017 - 12:25

Pai, nu prea pot sa apelez la baietii astia. Am tema de la un prieten. Ideea era ca functiona inainte totul. Dupa ce am reinstalat totul, inclusiv tema, au inceput aceste probleme.
Te salut |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users