Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum gatiti curcanul?
Last Updated: Dec 18 2017 22:57, Started by
Turnatoriu_de_orza
, Dec 12 2017 21:25
·
0
#19
Posted 16 December 2017 - 19:55
Am incercat de cateva ori curcan, am ajuns la ideea ca cel mai bine e la cuptor, intreg.
Faci o masa festiva, scoti balaurul afara din cuptor, pui pe un platou, tava mare etc arata bine. Dincolo de aratat, ce altceva sa faci din curcan? Te apuci sa'l portionezi? In ajun de sarbatoare tu faci ciorba de curcan? Da'o naibii de treaba, ciorba tot ciorba e. Din aia si apa rece pot bea tot anu. Hai sa facem ceva altfel. Iese la cuptor si suculent, daca nu il arzi prea mult. Trebe un pic de exercitiu. Eu folosesc termometru bagat in pulpa si scos afara cam cu vreo 3-4 grade mai devreme. El se coace si dupa ce il scoti din cuptor, e inca fierbinte si se patrunde. Umplutura o fac separat si nu umplu curcanu. O pun pe masa langa fripturam. si din cate am incercat cel mai mare succes am avut cu urmatoarea: mere tocate cubulete, umplutura de carnatz, quinoa, ardei gras (pt culoare, rosu, galben etc). Tragi in tigaie, fierbi un pic si aia e. Din curcanu mare, la sfarsit, de iti raman resturi, poti face o ciorba. Da din curcanul copt la cuptor. Iese de minune si cand dupa doua trei zile de ghiftuit esti satul de fripturi, ciorba aia merge perfect. Ciorba la sfarsit de sarbatori. |
#20
Posted 18 December 2017 - 22:57
Multumesc pentru sfaturi. Mi-am notat cateva dintre ele.
De maine voi intra in linie dreapta... Craciun fericit si La Multi Ani! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users