Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema incalzire

Case in munti si electricitatea

Funky ball 99

Inkscape - colorare solida a unor...
 televizor nou stricat, se poate s...

Call of Dutty World at War

acer aspire 4520 nu mai porneste ?

Minune la adormirea cuviosului Ne...
 Schimbare certificat de inmatricu...

Imprimanta hp 2187

Noile geamuri termopan afecteaza ...

modificare scurgere bucatarie
 Youtube nu vrea sa ordoneze comen...

Administrator eroare.

Sfat achizitie Auto - buget 5500 ...

Moaștele, fals sau adevar ?
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Probleme router

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
cipin

cipin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 18.02.2007
  • ID membru: 144,360
Salut!
Am achizitionat de 2 luni serviciile de internet si tv de la UPC. Am observat ca in anumite locuri din locuinta semnalul wifi este foarte slab si m-am gandit sa maresc puterea semnalului folosind un router TP-Link (TL-WR841ND) pe post de repeater. Am incercat mai multe setari dar nu reusesc sa il fac sa preia si sa dea semnalul mai departe. Routerul de la UPC este CONNECT BOX - acela alb. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

#2
marcelpopescu80

marcelpopescu80

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 05.12.2017
  • ID membru: 1,002,425
Intra in setarea tplinkului si dai setare auto, iti va gasi el tipul de conexiune

Edited by marcelpopescu80, 07 December 2017 - 07:51.


#3
addelin

addelin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 892
  • Înscris: 17.12.2003
  • ID membru: 9,181
  • Locație: Bucuresti
Leaga-l pe cablu într-un port lan.

Functia de wifi repeater e o prostie si oricum daca acolo nu ai semnal deloc, ce ai vrea sa repete?!

#4
cipin

cipin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 18.02.2007
  • ID membru: 144,360
Am semnal dar e slab! Am folosit routerul așa într-o altă locuință. Dar routerul care dădea semnal era de la RDS. Aici trebuie alte setări. Nu merge pe auto. Și nici cu cablu nu vreau. De ce functia de repeater este o prostie? Ai folosit-o vreodată?

Edited by cipin, 07 December 2017 - 08:35.


#5
addelin

addelin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 892
  • Înscris: 17.12.2003
  • ID membru: 9,181
  • Locație: Bucuresti
Daca vrei viteza cat de cat ok si stabilitate, o sa gasesti o posibilitate sa il legi cu cablu.

Daca vrei doar sa vezi "semnal" maxim pe telefon/laptop, atunci urmezi wizzardul de configurare si activezi WDS. Gasesti instrucțiuni de configurare in manual sau pe saitul lor.

La un moment dat o sa reusesti sa il legi prin wifi...

Edit: este o prostie fiindca in cel mai bun caz iti va injumatati viteza si asta va afecta toti clientii de pe wifi, apoi gândește-te ca daca in locul ala obtii un semnal oricum foarte slab de la router nu vei avea cinestie ce viteza. Deci practic jumatate din ...nimic.

Succes.

Edited by addelin, 07 December 2017 - 08:41.


#6
marcelpopescu80

marcelpopescu80

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 05.12.2017
  • ID membru: 1,002,425

View Postcipin, on 07 decembrie 2017 - 08:32, said:

Am semnal dar e slab!
Ai desfacut vreodata o chinezarie dinasta indiferent de producator? Ce semnal ai vrea sa ai cu o lita (sarma) lipita la un plastic pe post de antena? Urmeaza postul 2 din topicul acesta daca vrei sa-ti mearga

Edited by marcelpopescu80, 07 December 2017 - 15:55.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users