Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Matuire

fassss pe iesirea digitala?

Vreau sa cumpar o cheie dinamomet...

Prelungire/modificare abonament c...
 Ecranul laptopului este negru

Video pixelat

Carte cu un anumit subiect

Despre AnyDesk
 Cooler fan merge incontinuu

Inca o posibilitate noua de rezil...

Cheie(baterie) B5.5

Care este cea mai simpla/rapida p...
 HDD + Rack conectat la un laptop

Holocaustul yemenit

Alegere subwoofer SVS: PB-1000 vs...

Win 10 - HP ProBook 4530s - Slow ...
 

Probleme router

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
cipin

cipin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 18.02.2007
Salut!
Am achizitionat de 2 luni serviciile de internet si tv de la UPC. Am observat ca in anumite locuri din locuinta semnalul wifi este foarte slab si m-am gandit sa maresc puterea semnalului folosind un router TP-Link (TL-WR841ND) pe post de repeater. Am incercat mai multe setari dar nu reusesc sa il fac sa preia si sa dea semnalul mai departe. Routerul de la UPC este CONNECT BOX - acela alb. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

#2
marcelpopescu80

marcelpopescu80

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 05.12.2017
Intra in setarea tplinkului si dai setare auto, iti va gasi el tipul de conexiune

Edited by marcelpopescu80, 07 December 2017 - 07:51.


#3
addelin

addelin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,611
  • Înscris: 17.12.2003
Leaga-l pe cablu într-un port lan.

Functia de wifi repeater e o prostie si oricum daca acolo nu ai semnal deloc, ce ai vrea sa repete?!

#4
cipin

cipin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 18.02.2007
Am semnal dar e slab! Am folosit routerul așa într-o altă locuință. Dar routerul care dădea semnal era de la RDS. Aici trebuie alte setări. Nu merge pe auto. Și nici cu cablu nu vreau. De ce functia de repeater este o prostie? Ai folosit-o vreodată?

Edited by cipin, 07 December 2017 - 08:35.


#5
addelin

addelin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,611
  • Înscris: 17.12.2003
Daca vrei viteza cat de cat ok si stabilitate, o sa gasesti o posibilitate sa il legi cu cablu.

Daca vrei doar sa vezi "semnal" maxim pe telefon/laptop, atunci urmezi wizzardul de configurare si activezi WDS. Gasesti instrucțiuni de configurare in manual sau pe saitul lor.

La un moment dat o sa reusesti sa il legi prin wifi...

Edit: este o prostie fiindca in cel mai bun caz iti va injumatati viteza si asta va afecta toti clientii de pe wifi, apoi gândește-te ca daca in locul ala obtii un semnal oricum foarte slab de la router nu vei avea cinestie ce viteza. Deci practic jumatate din ...nimic.

Succes.

Edited by addelin, 07 December 2017 - 08:41.


#6
marcelpopescu80

marcelpopescu80

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 05.12.2017

View Postcipin, on 07 decembrie 2017 - 08:32, said:

Am semnal dar e slab!
Ai desfacut vreodata o chinezarie dinasta indiferent de producator? Ce semnal ai vrea sa ai cu o lita (sarma) lipita la un plastic pe post de antena? Urmeaza postul 2 din topicul acesta daca vrei sa-ti mearga

Edited by marcelpopescu80, 07 December 2017 - 15:55.


Anunturi

PIATRAONLINE Renovezi sau construiesti?

Intra acum pe PIATRAONLINE, ai reduceri de pana la -80% la piatra naturala de Extra Black Friday. Doar pe 16 Noiembrie, si doar in online, ai sansa de a intra in cursa reducerilor si de a cumpara materialele dorite pentru proiectul tau. De Black Friday ai cele mai mari reduceri la piatra naturala, dar si premii extra pe care le poti castiga. La PIATRAONLINE, Black Friday se transforma in Extra Black Friday - cea mai neagra vineri cu cele mai mari reduceri.

blackfriday.piatraonline.ro - Intra acum si castiga premii garantate!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate