Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Birou de traduceri

Traducere medicala

Cum pot sa aflu daca am o boala g...

Viitorul Cinematografiei post-Ave...
 La un pas de moarte

Conjuncturi de evenimente putin p...

Se mai folosesc aditivi anti-deto...

Diverse teorii ale legaturilor de...
 Ionut Frumuselu - Fata pe care o ...

Diferente Intre Amplificatoare

Cafeneaua romanilor de pretutinde...

retusare zgarieturi jante
 Investitie de 300.000 Euro distru...

Pierdut portofel(acte, card etc).

sunt foarte indecis

PostgreSQL 11 Beta 1 Released!
 

Probleme router

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
cipin

cipin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 18.02.2007
Salut!
Am achizitionat de 2 luni serviciile de internet si tv de la UPC. Am observat ca in anumite locuri din locuinta semnalul wifi este foarte slab si m-am gandit sa maresc puterea semnalului folosind un router TP-Link (TL-WR841ND) pe post de repeater. Am incercat mai multe setari dar nu reusesc sa il fac sa preia si sa dea semnalul mai departe. Routerul de la UPC este CONNECT BOX - acela alb. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

#2
marcelpopescu80

marcelpopescu80

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 05.12.2017
Intra in setarea tplinkului si dai setare auto, iti va gasi el tipul de conexiune

Edited by marcelpopescu80, 07 December 2017 - 07:51.


#3
addelin

addelin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,234
  • Înscris: 17.12.2003
Leaga-l pe cablu într-un port lan.

Functia de wifi repeater e o prostie si oricum daca acolo nu ai semnal deloc, ce ai vrea sa repete?!

#4
cipin

cipin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 18.02.2007
Am semnal dar e slab! Am folosit routerul așa într-o altă locuință. Dar routerul care dădea semnal era de la RDS. Aici trebuie alte setări. Nu merge pe auto. Și nici cu cablu nu vreau. De ce functia de repeater este o prostie? Ai folosit-o vreodată?

Edited by cipin, 07 December 2017 - 08:35.


#5
addelin

addelin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,234
  • Înscris: 17.12.2003
Daca vrei viteza cat de cat ok si stabilitate, o sa gasesti o posibilitate sa il legi cu cablu.

Daca vrei doar sa vezi "semnal" maxim pe telefon/laptop, atunci urmezi wizzardul de configurare si activezi WDS. Gasesti instrucțiuni de configurare in manual sau pe saitul lor.

La un moment dat o sa reusesti sa il legi prin wifi...

Edit: este o prostie fiindca in cel mai bun caz iti va injumatati viteza si asta va afecta toti clientii de pe wifi, apoi gândește-te ca daca in locul ala obtii un semnal oricum foarte slab de la router nu vei avea cinestie ce viteza. Deci practic jumatate din ...nimic.

Succes.

Edited by addelin, 07 December 2017 - 08:41.


#6
marcelpopescu80

marcelpopescu80

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 05.12.2017

View Postcipin, on 07 decembrie 2017 - 08:32, said:

Am semnal dar e slab!
Ai desfacut vreodata o chinezarie dinasta indiferent de producator? Ce semnal ai vrea sa ai cu o lita (sarma) lipita la un plastic pe post de antena? Urmeaza postul 2 din topicul acesta daca vrei sa-ti mearga

Edited by marcelpopescu80, 07 December 2017 - 15:55.


Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate