Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Birou de traduceri

Traducere medicala

Cum pot sa aflu daca am o boala g...

Viitorul Cinematografiei post-Ave...
 La un pas de moarte

Conjuncturi de evenimente putin p...

Se mai folosesc aditivi anti-deto...

Diverse teorii ale legaturilor de...
 Ionut Frumuselu - Fata pe care o ...

Diferente Intre Amplificatoare

Cafeneaua romanilor de pretutinde...

retusare zgarieturi jante
 Investitie de 300.000 Euro distru...

Pierdut portofel(acte, card etc).

sunt foarte indecis

PostgreSQL 11 Beta 1 Released!
 

Windows 10 - Preparing Automatic Repair

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
nclsam310

nclsam310

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 08.12.2014
Salutare,

Sper ca ma puteti ajuta cu o problema.
Am un Lenovo Ideapad 100 cu windows 10 care nu vrea sa incarce windows. Ajunge la ecranul "Automatic repair" unde am doua optiuni - Restart si Advanced.

Ce am incercat pana acum fara succes:
- stick boot-abil cu windows sau DVD nou cu windows - folosit functia de "Start up repair" - blocat la "Attempting repairs"
- umblat in BIOS am incercat la optiuni de BOOT atat UEFI cat si LEGACY.
- functia "chkdsk"
- functia "bootrec"

Probabil cea mai simpla varianta ar fi reinstalearea windows-ului, insa as prefera o alternativa pentru a nu pierde programele si datele.

Multumesc pentru orice sfat!

#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,596
  • Înscris: 01.01.2010
Format. Mi-a adus un amic unul, cu aceeasi problema. Cred ca Windows 10 este prea bun. Culmea este ca acel laptop a functionat cu 7, apoi 8, vreo 6 ani. Cum a venit 10, in cateva luni, a crapat.

LE: Amicul a incercat orice. Fara format, nu l-am scapat de probleme. A revenit la 8.1 de care este foarte multumit.

#3
SpeedDemon

SpeedDemon

    DIY-er

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,966
  • Înscris: 18.05.2009
Pai si de la advanced ai continuat cu repararea? Eu parca l-am rezolvat odata asa si Windows 10 era pe la inceputul lui 2016, intr e timp a evoluat mult.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/5Zkvlcnv-UU?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Eu am windows 10 original de la inceputul lui 2016 fara probleme. Cand am folosit menioul advanced a fost din cauza unor foarte dese pene de curent, se faceau modernizari la retea.

#4
nclsam310

nclsam310

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 08.12.2014

 YOUR_GOD, on 06 decembrie 2017 - 20:55, said:

Format. Mi-a adus un amic unul, cu aceeasi problema. Cred ca Windows 10 este prea bun. Culmea este ca acel laptop a functionat cu 7, apoi 8, vreo 6 ani. Cum a venit 10, in cateva luni, a crapat.

LE: Amicul a incercat orice. Fara format, nu l-am scapat de probleme. A revenit la 8.1 de care este foarte multumit.

O sa mai incerc putin asta seara, daca nu ii dau de cap, il formatez si gata. Multumesc pentru raspuns.

 SpeedDemon, on 06 decembrie 2017 - 21:05, said:

Pai si de la advanced ai continuat cu repararea? Eu parca l-am rezolvat odata asa si Windows 10 era pe la inceputul lui 2016, intr e timp a evoluat mult.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/5Zkvlcnv-UU?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Eu am windows 10 original de la inceputul lui 2016 fara probleme. Cand am folosit menioul advanced a fost din cauza unor foarte dese pene de curent, se faceau modernizari la retea.

Am continuat cu repararea, insa fie se blocheaza la attempting repairs, fie imi spune ca nu a reusit. Din 4 laptop-uri cu windows 10, doar acesta a facut probleme.

Am incercat acum si comanda "sfc /scannow" , ajunge la 100% apoi da eroare "windows resource protection could not perform the requested operation".

Edited by nclsam310, 06 December 2017 - 21:29.


#5
SpeedDemon

SpeedDemon

    DIY-er

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,966
  • Înscris: 18.05.2009
Incearca cu system restore.

#6
nclsam310

nclsam310

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 08.12.2014
Am incercat. Nu vrea nici asa.

#7
costeld69

costeld69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,532
  • Înscris: 07.02.2011
- Verifica hardul.

#8
wb626ek

wb626ek

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,495
  • Înscris: 05.11.2014
Incearca cu lazesoft.
Macar iti salvezi ce ai de pe el.

#9
nclsam310

nclsam310

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 08.12.2014
Am reusit sa salvez ce aveam nevoie si apoi am formatat tot. Dupa reinstall merge perfect. Multumesc pentru ajutor!

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate