Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Revoluțiile anilor '50-'6...

Provocarea saptamanii – Out...

Recomandari salon

Lipsa sunet din tv LG catre recei...
 Boxe 5.1 pentru PC.

Intreruperi placa grafica

Unde depun plangere?

Problema player Exodus
 upgrade placa video

Software liber

Programe pentru calcule electrote...

Servicii de live video broadcasting
 Schimbare key RCS

Ilan Laufer se leaga de ambasador...

S7 vs A5

Comptatiblitate CPU placa de baza...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Windows 10 - Preparing Automatic Repair

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
nclsam310

nclsam310

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 08.12.2014
  • ID membru: 890,176
Salutare,

Sper ca ma puteti ajuta cu o problema.
Am un Lenovo Ideapad 100 cu windows 10 care nu vrea sa incarce windows. Ajunge la ecranul "Automatic repair" unde am doua optiuni - Restart si Advanced.

Ce am incercat pana acum fara succes:
- stick boot-abil cu windows sau DVD nou cu windows - folosit functia de "Start up repair" - blocat la "Attempting repairs"
- umblat in BIOS am incercat la optiuni de BOOT atat UEFI cat si LEGACY.
- functia "chkdsk"
- functia "bootrec"

Probabil cea mai simpla varianta ar fi reinstalearea windows-ului, insa as prefera o alternativa pentru a nu pierde programele si datele.

Multumesc pentru orice sfat!

#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,219
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Format. Mi-a adus un amic unul, cu aceeasi problema. Cred ca Windows 10 este prea bun. Culmea este ca acel laptop a functionat cu 7, apoi 8, vreo 6 ani. Cum a venit 10, in cateva luni, a crapat.

LE: Amicul a incercat orice. Fara format, nu l-am scapat de probleme. A revenit la 8.1 de care este foarte multumit.

#3
SpeedDemon

SpeedDemon

    DIY-er

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,275
  • Înscris: 18.05.2009
  • ID membru: 460,601
  • Locație: Neamt
Pai si de la advanced ai continuat cu repararea? Eu parca l-am rezolvat odata asa si Windows 10 era pe la inceputul lui 2016, intr e timp a evoluat mult.


Eu am windows 10 original de la inceputul lui 2016 fara probleme. Cand am folosit menioul advanced a fost din cauza unor foarte dese pene de curent, se faceau modernizari la retea.

#4
nclsam310

nclsam310

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 08.12.2014
  • ID membru: 890,176

View PostYOUR_GOD, on 06 decembrie 2017 - 20:55, said:

Format. Mi-a adus un amic unul, cu aceeasi problema. Cred ca Windows 10 este prea bun. Culmea este ca acel laptop a functionat cu 7, apoi 8, vreo 6 ani. Cum a venit 10, in cateva luni, a crapat.

LE: Amicul a incercat orice. Fara format, nu l-am scapat de probleme. A revenit la 8.1 de care este foarte multumit.

O sa mai incerc putin asta seara, daca nu ii dau de cap, il formatez si gata. Multumesc pentru raspuns.

View PostSpeedDemon, on 06 decembrie 2017 - 21:05, said:

Pai si de la advanced ai continuat cu repararea? Eu parca l-am rezolvat odata asa si Windows 10 era pe la inceputul lui 2016, intr e timp a evoluat mult.


Eu am windows 10 original de la inceputul lui 2016 fara probleme. Cand am folosit menioul advanced a fost din cauza unor foarte dese pene de curent, se faceau modernizari la retea.

Am continuat cu repararea, insa fie se blocheaza la attempting repairs, fie imi spune ca nu a reusit. Din 4 laptop-uri cu windows 10, doar acesta a facut probleme.

Am incercat acum si comanda "sfc /scannow" , ajunge la 100% apoi da eroare "windows resource protection could not perform the requested operation".

Edited by nclsam310, 06 December 2017 - 21:29.


#5
SpeedDemon

SpeedDemon

    DIY-er

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,275
  • Înscris: 18.05.2009
  • ID membru: 460,601
  • Locație: Neamt
Incearca cu system restore.

#6
nclsam310

nclsam310

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 08.12.2014
  • ID membru: 890,176
Am incercat. Nu vrea nici asa.

#7
costeld69

costeld69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,331
  • Înscris: 07.02.2011
  • ID membru: 663,109
  • Locație: România
- Verifica hardul.

#8
wb626ek

wb626ek

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,378
  • Înscris: 05.11.2014
  • ID membru: 885,575
Incearca cu lazesoft.
Macar iti salvezi ce ai de pe el.

#9
nclsam310

nclsam310

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 08.12.2014
  • ID membru: 890,176
Am reusit sa salvez ce aveam nevoie si apoi am formatat tot. Dupa reinstall merge perfect. Multumesc pentru ajutor!

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users