Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
cerinta:scrieti programul C++

Scrisoare deschisa Ecaterina Andr...

X persoane apreciaza pagina Y

Durere dupa scoaterea nervului
 Ecaterina Andronescu, primul atac...

Digi 1000 Mbps

Specialisti in Drept Penal: PSD i...

Internet personal vs business
 Top 10 universitati din lume

Nebun sau erou?

Austroglass Parbrize EVITATI!

USR propune ca jandarmii sa poart...
 Ardere ISO cu propriu tau distro

sfat achizitie binoclu planetar

Sfanta Matrona cea oarba, de la M...

Hide external link
 

Speakers sau Realtek Digital Output

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Anoniim11

Anoniim11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 06.01.2017
Salut.
Tocmai ce mi-au ajuns boxele si am intrat putin in "sound" de la windows sa le configurez si am 2 optiuni "din care sa iasa sunetul". Si nu stiu nici una dintre ele ce inseamna. Am un sistem 2.1 de la Trust. Am atasat o poza mai jos. Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic si ca ma puteti ajuta.

Attached Files

  • Attached File  1.PNG   23.56K   20 downloads

Edited by Anoniim11, 06 December 2017 - 13:15.


#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,192
  • Înscris: 17.05.2004
Nu putem decât să ne bucurăm că ți-a ajuns boxele.
Dacă ai băgat mufa de la ele în mufa corectă de pe placă, după banuiala mea aia verde, e evident că e ok SPEAKERS ălea.
Înseamnă boxe.
Nu cred că 2.1 ăstea ale tale au intrare digitală. (Realtek Digital Output ai folosi pentru ceva cu intrare digitală)
Attached File  confused-black-girl.jpg   20.46K   4 downloads

#3
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,420
  • Înscris: 06.01.2008
La PC 5 variante de iesire pentru sunet:
- 3 mufe HDMI la placa video (HDMI scoate si sunet, nu doar imagine)
- o iesire analog la placa de sunet (Speakers- Realtek High Definition Audio) la care ai conectate boxele
- o iesire digitala (cred ca S/PDIF)

#4
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,192
  • Înscris: 17.05.2004
Eu n-am ințeles ceva. Nu se aud boxele ? Sau cu ce vrei să ajutăm ?

#5
Anoniim11

Anoniim11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 06.01.2017

View Postexceswater, on 06 decembrie 2017 - 13:18, said:

Eu n-am ințeles ceva. Nu se aud boxele ? Sau cu ce vrei să ajutăm ?
Ba se aud, am crezut ca ar fi mai clar sunetul pe una dintre cele doua. Dar nu a durat mult si acum mi se aude un fel de zgomot in boxe si cu pc-ul stins sau dat la mut din telecomanda si sunt noi boxele. Cred ca am sa le returnez.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate