Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema incalzire

Case in munti si electricitatea

Funky ball 99

Inkscape - colorare solida a unor...
 televizor nou stricat, se poate s...

Call of Dutty World at War

acer aspire 4520 nu mai porneste ?

Minune la adormirea cuviosului Ne...
 Schimbare certificat de inmatricu...

Imprimanta hp 2187

Noile geamuri termopan afecteaza ...

modificare scurgere bucatarie
 Youtube nu vrea sa ordoneze comen...

Administrator eroare.

Sfat achizitie Auto - buget 5500 ...

Moaștele, fals sau adevar ?
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Speakers sau Realtek Digital Output

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Anoniim11

Anoniim11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 06.01.2017
  • ID membru: 975,323
Salut.
Tocmai ce mi-au ajuns boxele si am intrat putin in "sound" de la windows sa le configurez si am 2 optiuni "din care sa iasa sunetul". Si nu stiu nici una dintre ele ce inseamna. Am un sistem 2.1 de la Trust. Am atasat o poza mai jos. Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic si ca ma puteti ajuta.

Attached Files

  • Attached File  1.PNG   23.56K   20 downloads

Edited by Anoniim11, 06 December 2017 - 13:15.


#2
exceswater

exceswater

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,239
  • Înscris: 22.02.2017
  • ID membru: 980,501
  • Locație: Craiova
Nu putem decât să ne bucurăm că ți-a ajuns boxele.
Dacă ai băgat mufa de la ele în mufa corectă de pe placă, după banuiala mea aia verde, e evident că e ok SPEAKERS ălea.
Înseamnă boxe.
Nu cred că 2.1 ăstea ale tale au intrare digitală. (Realtek Digital Output ai folosi pentru ceva cu intrare digitală)
Attached File  confused-black-girl.jpg   20.46K   4 downloads

#3
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,420
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
La PC 5 variante de iesire pentru sunet:
- 3 mufe HDMI la placa video (HDMI scoate si sunet, nu doar imagine)
- o iesire analog la placa de sunet (Speakers- Realtek High Definition Audio) la care ai conectate boxele
- o iesire digitala (cred ca S/PDIF)

#4
exceswater

exceswater

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,239
  • Înscris: 22.02.2017
  • ID membru: 980,501
  • Locație: Craiova
Eu n-am ințeles ceva. Nu se aud boxele ? Sau cu ce vrei să ajutăm ?

#5
Anoniim11

Anoniim11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 06.01.2017
  • ID membru: 975,323

View Postexceswater, on 06 decembrie 2017 - 13:18, said:

Eu n-am ințeles ceva. Nu se aud boxele ? Sau cu ce vrei să ajutăm ?
Ba se aud, am crezut ca ar fi mai clar sunetul pe una dintre cele doua. Dar nu a durat mult si acum mi se aude un fel de zgomot in boxe si cu pc-ul stins sau dat la mut din telecomanda si sunt noi boxele. Cred ca am sa le returnez.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users