Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Birou de traduceri

Traducere medicala

Cum pot sa aflu daca am o boala g...

Viitorul Cinematografiei post-Ave...
 La un pas de moarte

Conjuncturi de evenimente putin p...

Se mai folosesc aditivi anti-deto...

Diverse teorii ale legaturilor de...
 Ionut Frumuselu - Fata pe care o ...

Diferente Intre Amplificatoare

Cafeneaua romanilor de pretutinde...

retusare zgarieturi jante
 Investitie de 300.000 Euro distru...

Pierdut portofel(acte, card etc).

sunt foarte indecis

PostgreSQL 11 Beta 1 Released!
 

Speakers sau Realtek Digital Output

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Anoniim11

Anoniim11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 06.01.2017
Salut.
Tocmai ce mi-au ajuns boxele si am intrat putin in "sound" de la windows sa le configurez si am 2 optiuni "din care sa iasa sunetul". Si nu stiu nici una dintre ele ce inseamna. Am un sistem 2.1 de la Trust. Am atasat o poza mai jos. Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic si ca ma puteti ajuta.

Attached Files

  • Attached File  1.PNG   23.56K   20 downloads

Edited by Anoniim11, 06 December 2017 - 13:15.


#2
exceswater

exceswater

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,976
  • Înscris: 22.02.2017
Nu putem decât să ne bucurăm că ți-a ajuns boxele.
Dacă ai băgat mufa de la ele în mufa corectă de pe placă, după banuiala mea aia verde, e evident că e ok SPEAKERS ălea.
Înseamnă boxe.
Nu cred că 2.1 ăstea ale tale au intrare digitală. (Realtek Digital Output ai folosi pentru ceva cu intrare digitală)
Attached File  confused-black-girl.jpg   20.46K   4 downloads

#3
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,998
  • Înscris: 06.01.2008
La PC 5 variante de iesire pentru sunet:
- 3 mufe HDMI la placa video (HDMI scoate si sunet, nu doar imagine)
- o iesire analog la placa de sunet (Speakers- Realtek High Definition Audio) la care ai conectate boxele
- o iesire digitala (cred ca S/PDIF)

#4
exceswater

exceswater

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,976
  • Înscris: 22.02.2017
Eu n-am ințeles ceva. Nu se aud boxele ? Sau cu ce vrei să ajutăm ?

#5
Anoniim11

Anoniim11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 06.01.2017

View Postexceswater, on 06 decembrie 2017 - 13:18, said:

Eu n-am ințeles ceva. Nu se aud boxele ? Sau cu ce vrei să ajutăm ?
Ba se aud, am crezut ca ar fi mai clar sunetul pe una dintre cele doua. Dar nu a durat mult si acum mi se aude un fel de zgomot in boxe si cu pc-ul stins sau dat la mut din telecomanda si sunt noi boxele. Cred ca am sa le returnez.

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate