Oala pentru sarmale. Lut vs extremadura vs altceva
Last Updated: Dec 10 2017 16:45, Started by
marga32
, Dec 04 2017 13:43
·
0
#19
Posted 05 December 2017 - 02:39
marga32, on 04 decembrie 2017 - 13:43, said:
Cea din lut se poate folosi doar in cuptor Poti face asa orice mancare, nu numai sarmale. Pofta buna! PS. Pentru a nu crapa si a obtine o mancare gustoasa, foloseste foc mic timp mare. Edited by Quantum, 05 December 2017 - 02:43. |
#20
Posted 05 December 2017 - 02:58
Da în oală din tablă emailată ce are ? Nu se fac sarmalele ?
|
#21
Posted 05 December 2017 - 08:51
e ca la gratar. se poate face in tigaie pe aragaz, pe piatra, pe grill de fonta pe carbuni samd. gratar iese cu oricare din metodele enumarate dar gustul e diferit. asa e si la sarmale. gustul cel mai bun iese in oala de lut la foc mic. parerea mea.
|
#24
Posted 05 December 2017 - 11:26
#25
Posted 08 December 2017 - 22:14
Cu picioarele goale si parul despletit.
Fonta emailata este un compromis, compromis ce poate nu se justifica. Nu dau cu paru, am si eu. Toata ideea la fonta e sa fie fara email si astfel da gust mancarii. Mancarea gatita in vas de fonta aduce aport de fier organismului. Nu e gluma, e cat se poate de adevarat. Si gustul e diferit. Altfel, la sarmale, desi nu am, alea in vas de lut ies mai bune. La mine la tara le fac si in oale de lapte mai maricele (evident din lut). |
#26
Posted 10 December 2017 - 16:45
Cel mai mult conteaza cine si cum face sarmalele, nu oala...
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users