![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Help aplicatie tableta
Last Updated: Dec 04 2017 04:12, Started by
tudord95
, Dec 03 2017 18:27
·
0

Posted 03 December 2017 - 18:27

Salut! Am o problema, cand intru pe aplicatia youtube de pe tableta, vieourile imi apar cu linii albe si verzi. Dar daca intru de pe browser pe site...videourile imi merg normal. Ce pot face sa imi ruleze aplicatia youtube calumea? Multumesc anticipat!
|
Posted 04 December 2017 - 04:12

Salut! Am o problema, cand intru pe aplicatia youtube de pe tableta, vieourile imi apar cu linii albe si verzi. Dar daca intru de pe browser pe site...videourile imi merg normal. Ce pot face sa imi ruleze aplicatia youtube calumea? Multumesc anticipat! Instaleaza aplicatia oficiala Youtube in loc de "youtube calumea". |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users