Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

Folii protectie

- - - - -
  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#37
Kroghy

Kroghy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,974
  • Înscris: 06.01.2006

 anticipat, on 02 decembrie 2017 - 17:18, said:

Si pentru S8+ ce recomandati ? Vad ca initiatorul vrea si pentru un astfel de terminal!
Cele pana la curbura arata jenant!
Eu as incerca asa ceva https://www.ebay.com...hgIWAmUEL--JBw. Costa 6.5 ron si pare a fi exact ceea ce vand unii cu 50 ron la noi.
Posibil si asta https://www.ebay.com..._0WCEHlsQfCiHag sa fie la fel de buna si cota 3.5 ron.
[ https://i.ebayimg.com/images/g/VZ8AAOSwgxxZlmg-/s-l1600.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Kroghy, 02 December 2017 - 17:41.


#38
anticipat

anticipat

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 02.12.2017
Majoritatea sunt ''edge'', plecand de la cele sub 1000 de lei pana la cele de peste 1000 de euro, asa au inteles producatorii ca majoritatea vor ecrane d-astea usor de spart si ii ajuta astfel sa schimbe des telefoanele/ecranele.....ca(niba)(pita)lism baby....;)

Edited by anticipat, 02 December 2017 - 17:37.


#39
Lachitza

Lachitza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 304
  • Înscris: 10.01.2014
Doamne iarta ma ca tot pe a ta o ții. Ce sa faci cu asa produse? Nici atenție la poza de produs nu au vrut sa acorde. Dacă e Transparenta, are adeziv doar pe lateral. Și sigur ai probleme. Cu touch-ul și la urma urmei va pica de pe. Ecran de la mizerie. Mai bine ia ți o cola și un sandwich.

#40
anticipat

anticipat

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 02.12.2017
Zici ca de la foame face asa ?

#41
Lachitza

Lachitza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 304
  • Înscris: 10.01.2014
Da sincer habar n am. Problema este ca unii chiar poate asculta și rămân și cu banu dat și cu l sticla sau folie PVC inutila.

#42
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
Kroghy, la ce-ai pus tu linkuri mai sus sunt niste plastice ordinare.
Daca in poze arata la fel, sa nu crezi ca si in realitate este acelasi lucru. Si iti dau exemplu folia (care de fapt este mai groasa decat o folie normala) Samsung care nu este chiar ieftina. Doar cand iesi cu telefonul la lumina zilei iti deschide negrul de la tot telefonul, ceea ce Alien (vorbesc de ea pentru ca doar din asta am avut), nu face ci ramane fix cum e ecranul. Folii ieftine, din alea subtiri, la 2 lei bucata, tot asa, se vede plasticul albicios din care sunt facute si dupa cateva saptamani, deja arata ca naiba. Bine, la banii astia poti s-o schimbi saptamanal dar... care ar fi smecheria?

Pana acum eu am inteles cel mai clar ca nu exista protectie de sticla pentru ecrane curbate, care sa arate ok. Toate sunt mai inguste si arata ca naiba. Din punctul meu de vedere.

#43
Kroghy

Kroghy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,974
  • Înscris: 06.01.2006
Dupa cum spui si tu, nici macar folia Samsung originala din plastic nu se ridica la nivelul unei folii din sticla.
Romanii de la aliensurface.ro si smartprotection.ro nu produc nimic ci doar folosesc ceea ce produc altii, le pun ambalaj si eticheta si se revand in Romania.
Daca erau asa de buni atunci se remarcau la nivel international, ba poate schimba si Samsung si Apple ecranul cu ceva produs in Romania.
Romania e o tara cu o populatie mare asa ca sunt multi creduli si multi profitori. Aici pe forum ar trebui sa discutam in cunostinta de cauza si sa nu ne lasam pacaliti de speculatori care folosesc forumul pt. a promova produsele proprii.

Edited by Kroghy, 02 December 2017 - 21:22.


#44
anticipat

anticipat

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 02.12.2017
Pai ia zi-ne tu, vorbesti in cunostinta de cauza? Cate folii d-alea de pe e-bay ai folosit. Lumineaza-ne! Ai vazut vreodata o protectie de la smart? Macar ambalajul, ca numai ala costa cat doua folii d-ale tale.
Hai sa vorbim la obiect, ai folosit/ folosesti chinezarii d-alea?

#45
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
A zis cineva ca folia o produc chiar ei? Si daca o produceau ei care era smecheria?
Iti garantez ca exista si altii si folosesc aceeasi folie sau alta mai buna sau mai slaba. Asta face si Nillkin si altii. De ce sa se remarce la nivel international? Crezi ca e plin de-alde BitDefender prin Romania? Hai sa fim seriosi, exista producatori de genul asta in fiecare tara din UE.

Inca o data iti spun. Tu consideri ca cei care fac tipul asta de biznis sunt necuratul. Uite ca eu consider ca este doar un comerciant care ofera ceva, vrei cumperi, nu vrei, nu cumperi.
Cred ca deja te intinzi si exagerezi prea tare cand spui "speculatori care folosesc forumul pentru a promova produsele proprii". Parca zici ca ti-au furat afacerea, asa esti de pornit.
Sa-ti spun sincer, stii cum te vezi din exterior? Ca un mare-mare hater. Ori eu cred ca nu esti. Hai incearca sa fii mai echilibrat si sa ne referim la folii, sticle, protectii si in rest sa lasam pe fiecare sa-si faca afacerea asa cum considera. Nu vad ca plange careva dupa bani pe aici, deci exagerezi foarte mult.

#46
Kroghy

Kroghy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,974
  • Înscris: 06.01.2006

 anticipat, on 02 decembrie 2017 - 22:28, said:

Pai ia zi-ne tu, vorbesti in cunostinta de cauza? Cate folii d-alea de pe e-bay ai folosit. Lumineaza-ne! Ai vazut vreodata o protectie de la smart? Macar ambalajul, ca numai ala costa cat doua folii d-ale tale. Hai sa vorbim la obiect, ai folosit/ folosesti chinezarii d-alea?
Cateva zeci, pentru telefoanele mele. Chiar acum am in sertar 10 folii de rezerva si inca 4 pe drum pentru ca am in total 5 telefoane de care am "grija". Folosesc de mult timp folii de sticla din china si sunt foarte multumit. Pe telefoanele cu ecran plat efectul e absolut perfect. S7 de care spune initiatorul are ecran ca la A5 si J5 de care am si pe care am testat si intr-adevar rezultatul nu e perfect dar e pe deplin multumitor.

 serginho74, on 02 decembrie 2017 - 22:30, said:

Cred ca deja te intinzi si exagerezi prea tare cand spui "speculatori care folosesc forumul pentru a promova produsele proprii". Parca zici ca ti-au furat afacerea,
Userul Lachitza a lasat de mai multe ori de inteles ca vorbeste in numele producatorului facand reclama la produs.
Ideea e sa folosim formul intre colegi, sa ne ajutam si sa ne informam, nu sa facem reclama la produse.

Edited by Kroghy, 02 December 2017 - 22:36.


#47
anticipat

anticipat

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 02.12.2017
Si nu te-ai saturat sa le schimbi lunar?
Uite cum arata un pachet de la smart...numai cand iei ambalajul in mana iti dai seama ca e ceva de calitate, si da, de regula o firma face afaceri ca sa aiba profit, spre deosebire de cei pentru care lucrezi tu!

Attached Files



#48
Kroghy

Kroghy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,974
  • Înscris: 06.01.2006
Se vede de departe ca in pachet e aceeasi folie de 1 dolar. O folie de 1 dolar a primit o cutie si o carticica si a devenit o folie de 50 ron. Produsul este acelasi, diferenta este in marketing.
Aici discutam cu utilizatori cu experienta sau cu cei care fac reclama la produse? Initiatorul are foarte putine mesaje. Lachitza are 96 de mesaje iar anticipat are 7 mesaje asa ca eu sunt convins ca scopul lor este sa faca reclama mascata.

Edited by Kroghy, 02 December 2017 - 22:51.


#49
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
Gata, eu zic sa le cerem banii inapoi. Ce zici, te bagi?
Pe cuvantul meu daca inteleg care este motivul de exagerezi asa de tare.

Uite, cei de la Smart Protection s-au oferit sa-mi trimita o folie, gratuit, sa o testez. Pana acum am avut vreo 4 folii de la Alien. Unii useri au zis ca folia de la SP este superioara celei de la Alien. Eu am fost neincrezator (bine, discutia a fost mai lunga). Atunci, long story-short, s-au oferit sa-mi dovedeasca ca au un produs de calitate si laudele nu sunt nejustificate, dimpotriva.

Asadar, astept sa ajunga folia si ii voi face un review. Si tine cont ca nu sunt vreun necunoscator care cad pe spate la prima folie din viata mea si o sa scriu pe forum ca totul e wow doar pentru ca am primit o folie gratis. Nici macar nu le-am zis dar daca produsul ma convinge, vreau sa-mi comand si pentru laptop (Un MBP 15" touchbar in configuratie de top) si pentru alte telefoane din familie. Cel putin in cazul meu, nu se punea problema sa nu imi pot permite sa-mi cumpar singur produsul. Dar gestul in sine, dincolo de faptul ca este un gest frumos, reprezinta garantia ca vanzatorul are incredere in produsul pe care il vinde si asta vine ca o completare la faptul ca foarte multi colegi de forum mi-au recomandat aceasta folie.
Sper sa nu vii cu presupuneri absurde ca eu sunt @Lachitza sau @anticipat si imi fac reclama ca pe cuvantul meu ca ies pe strada si urlu de ras de-o sa zica vecinii ca am inebunit de-aiurea :D
Te asigur ca exista si oameni ok pe lumea asta si eu consider ca aici toti suntem ok si nu merita sa facem atatea presupuneri ciudatele si sa ne inchipuim balauri si dinozauri dupa fiecare colt de strada.
Mai mult, eu unul ii vad ca pe niste oameni care au un biznis caruia chiar i-au dat importanta cuvenita si trateaza clientul asa cum ar trebui sa o faca multi din tara asta. Iar daca tu crezi ca ei se imbogatesc cu "promovarea pe softpedia" asta nu poate fi decat o gluma proasta, pe bune.

Vin cu rugamintea sa incheiem discutia despre useri de aici de pe forum pentru ca reactionezi de parca zici ca este concurentul tau de piata nr. 1. Si ar fi politicos sa respectam un minim de reguli de bun simt.

#50
Kroghy

Kroghy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,974
  • Înscris: 06.01.2006

 serginho74, on 02 decembrie 2017 - 23:10, said:

Uite, cei de la Smart Protection s-au oferit sa-mi trimita o folie, gratuit.
Deci impartialitate zero.

 serginho74, on 02 decembrie 2017 - 23:10, said:

Vin cu rugamintea sa incheiem discutia despre useri de aici de pe forum
Cata impartialitate si credibilitate are un user care reprezinta un vanzator?

Edited by Kroghy, 02 December 2017 - 23:18.


#51
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
Kroghy, esti o persoana IMPOSIBILA! Acum inteleg de ce spun altii ca trollezi tot ce prinzi.
Imi pare rau ca am dialogat atat cu tine.

#52
anticipat

anticipat

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 02.12.2017
Grohi, in caz ca nu ai observat, ca asa esti tu pe orice topic aterizezi , faci troleala. Te-ai lasat de haudi tau ala full de full fara piele si ai inceput pe ariile telekom, fie ca e vorba de terminale fie ca e vorba de operatori. Lansezi o galusca in contradictoriu si o calaresti de ii merg fulgii. Eu unul is satul de opiniile pe care le emiti.
Iti place ceva, foarte bine, nu inseamna ca toti trebuie sa fie de acord cu tine! Revenind la subiect, si iphone-le e tot o chinezarie, si sunt chinezarii care arata identic si costa mai putin de jumatate, cu toate astea se vinde in draci, de ce? De ce nu isi ia toti ''iphone'' la jumatate de pret?
Intre sticla si folie, parerea mea este ca sticla poate proteja mai bine prin faptul ca se sparge prima, din astea am vazut. Foliile pe de alta parte recunosc ca nu le-am montat, inca sunt reticent, probabil dat fiind faptul ca sunt mai putin cunoscute/folosite. Faptul ca vin niste oameni si isi exprima experientele avute cu ele eu unul consider acest lucru un beneficiu, nu ma intereseaza cat costa, punct! Am dat pe patru folii cat vei plati tu toata viata pe ale tale , ma intereseaza sa citesc despre cum se comporta nu cate puteam cumpara de banii aia!
On sort-of : la S8+ as merge pe o protectie completa sau un cover sau pentru cei care suporta asa ceva o husa flip si o protectie ecran care sa il acopere in totalitate.

Edited by anticipat, 02 December 2017 - 23:26.


#53
Lachitza

Lachitza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 304
  • Înscris: 10.01.2014
Pentru s8 s8 plus și note 8, a căror design cred eu este cel mai reușit din multe generații, as merge pe clear cover oricând și o folie pe tot ecranul. Pe clear merg foliile standard. Nu trebuie micșorate indiferent de ce model de telefon vorbim. Nb.

#54
anticipat

anticipat

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 02.12.2017
Clear cover din cate am priceput este protectia spate iar clear view este acel flip pe care se vede ceasul si altele. Astia de la samsung au niste denumiri interesante :) :)
Pentru varianta clear view (tip carte) ce ati recomanda ca protectie pentru S8 si S8+?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate